Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-3-2018
<p>Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε ένα τέλμα όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, ωστόσο αυτή είναι μια αίσθηση η οποία θα αποδειχθεί εντελώς προσωρινή στο επόμενο διάστημα.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ίσως πιστεύετε πως κάποιο αμάρτημα το οποίο έχει διαπραχθεί από ένα, ή και από τα δύο μέλη της ερωτικής σας σχέσης θα είναι ο λόγος για τη λήξη της. Προσπαθείτε να αναλογιστείτε τις συναισθηματικές επιπτώσεις του χωρισμού.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων

Υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από την ερωτική σας σχέση σήμερα. Η θετική διάθεσή σας θα είναι ο λόγος για τον οποίο η βραδιά θα είναι συναισθηματικά σημαντική.

Καρκίνος – Οκτώ των Ράβδων

Αν αντιμετωπίζατε κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, μπορεί να γίνουν πολύ ισχυρότερες σήμερα, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας τρομάζει.

Λέων – Άσσος των Σπαθιών

Μια θετική αύρα θα κυριαρχήσει όσον αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσετε και οι δύο ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέες ερωτικές ανακαλύψεις.

Παρθένος – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο άγχος θα σας δημιουργήσει έντονες ανησυχίες και αυτός ίσως να είναι ένας λόγος για τον οποίο θα δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα το ζήτημα.

Ζυγός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως νιώσετε έναν μεγάλο ενθουσιασμό σήμερα προς τον σύντροφό σας, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τραβήξει έξω από τους στόχους σας. Αν υπάρχει κάποιο θέμα στη σχέση σας συζητήστε το με τρυφερότητα.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Η ημέρα ίσως φανεί να σας καταβάλλει ψυχολογικά και αυτό θα επηρεάσει την επικοινωνία σας με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να μην προσπαθήσετε να διορθώσετε παρεξηγήσεις ακόμα.

Τοξότης – Η Σελήνη

Μια αβεβαιότητα όσον αφορά τη σχέση σας μπορεί να δημιουργηθεί σήμερα, χωρίς να μπορείτε να ανιχνεύσετε κάποιον συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Προσπαθήστε να αποφύγετε έντονες συζητήσεις.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος

Η χαρά και ένα ισχυρό συναίσθημα ευτυχίας είναι πολύ πιθανό να είναι οι καταλύτες της ημέρας. Εσείς και ο σύντροφός σας θα περάσετε μια χαλαρωτική βραδιά με τρυφερότητα και στοργή.

Υδροχόος – Εννιά των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Κάποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σας, ωστόσο θα κληθείτε να μείνετε ψύχραιμοι και προσανατολισμένοι. Μην προσπαθήσετε ωστόσο να αποφύγετε μια σοβαρή συζήτηση.

Ιχθύς – Οκτώ των Σπαθιών

Μην προσπαθήσετε να αποτρέψετε έναν τσακωμό πριν δοθεί αφορμή για να ξεκινήσει. Το πιο πιθανό είναι να περιπλέξετε τα πράγματα και να επισπεύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-2-2018

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Η κούρασή σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ηρεμία και την ρομαντική ατμόσφαιρα που ελπίζατε να επιτύχετε με...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-2-2018

Κριός – Ο Μάγος Αντίστροφα Το χάρισμα και οι δυνάμεις πειθούς σας υποχωρούν σήμερα. Οι προσπάθειες για φλερτ είναι πιθανό να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...