Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018
<p align="center">ΓΕΝΙΚΑ: Δύσκολη περίοδος για τα παρορμητικά ζώδια(Αιγόκερως-Κριός-Καρκίνος-Ζυγός). Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο, προκαλεί εντάσεις κι επικινδυνότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζει να καταλαγιάζει η ένταση, με τον Άρη να κάνει αρμονική γωνία με την Αφροδίτη. 

 

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι γεγονός πως τα αισθηματικά παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτές τις μέρες, πρόκειται να βρεθείτε σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Χαμηλώστε τόνους και μη γίνεστε απαιτητικοί ούτε επικριτικοί. Να θυμάστε, βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση, χωρίς ιδιαίτερες βοήθειες πλανητικά. Οπότε, οποιαδήποτε αρνητική προσέγγιση, μπορεί να γυρίσει “μπούμερανγκ”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σύντομα θα πάρετε ικανοποίηση από οικονομική αύξηση ή απλά κάποια βελτίωση. Η Αφροδίτη στον οίκο των χρημάτων, θα σας ευνοήσει με την σταθερή “φύση”της και την κυρίαρχη θέση της. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλείστε να “μαζέψετε”το χέρι σας και να στραφείτε στην οικονομία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά έντονες μέρες, που κρύβουν γεγονότα, για “γερά νεύρα”. Ο ανάδρομος Ερμής που κυριαρχεί στον οίκο των αισθηματικών σας, φέρνει αναποτελεσματικότητα. Ακατάλληλο διάστημα να πάρετε αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή την Τετάρτη. Αποφύγετε συναντήσεις και επικοινωνίες, ειδικά αν έχετε νεύρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πιθανόν να προκύψουν έξοδα από παλιά χρέη. Η καθυστέρηση στις απολαβές σας, αποδεικνύετε ζημιογόνα. Την Τετάρτη, προστατέψτε αντικείμενα αξίας και χρήματα. Κάντε υπομονή μέχρι τις 15/4, που τα χρηματικά ζητήματα, θα πάρουν τα πάνω τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια σοβαρή διάθεση επικρατεί απο πλευράς σας, σχετικά με τα ερωτικά θέματα. Πολύ πιθανόν να εκδηλώσετε κτητικότητα ή να δεχτείτε. Για αρκετούς από εσάς, μια παράνομη ή κρυφή σχέση, θα ζωντανέψει αυτό το διάστημα, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Συναισθήματα σταθερά με μια πινελιά ρομαντισμού, προκαλεί καρδιοχτύπια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανικανοποίητη διάθεση και νευρικότητα. Δεν λαμβάνουν υπόψη τα θέλω και τις ανάγκες σας. Αν πρέπει να στραφείτε σε ανωτέρους, χρησιμοποιήστε διπλωματία, όχι επιθετικότητα. Το Σάββατο, αποφύγετε την πολυκοσμία. Μπορεί να πέσετε θύματα πορτοφολάδων ή να δημιουργηθεί χάος, που από μόνοι σας θα χάσετε χρήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται, είναι ενοχλητικές και σας αποκαρδιώνουν. Τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας, νοιώθετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο μαζί. Μια μετακίνηση προς το Σάββατο, θα βελτιώσει την κατάσταση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα κάνουν σημαντική γνωριμία. Μερικοί από εσάς, θα έχετε κάποια επισημοποίηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δυσκολεύεστε αρκετά να συγκεντρώσετε χρήμα για προσωπικές ανάγκες. Ωστόσο, δεν παύετε να δραστηριοποιήστε. Αυτή η εβδομάδα είναι γενικά δύσκολη σε ρευστό, οπότε σίγουρα, θα περιορίσετε κάποια από τα σχέδια σας. Από τις 11/4 και μετά, αρχίζουν να τακτοποιούνται πολλά από τα οικονομικά σας θέματα.

 

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βλέπετε πως τα πάντα έχουν “λιμνάσει”και τίποτα δεν κινείται ομαλά. Ασάφειες, αργοπορίες, αναβολές, σας έχουν ταλαιπωρήσει ψυχολογικά. Προς το Σάββατο μια θετικότητα, αλλάζει τα δεδομένα. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα είναι ουσιαστική και βαθιά. Στην πραγματικότητα είναι μια καλή ανάσα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην κάνετε οικονομικές συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα, ούτε να βάλετε υπογραφές που αφορούν χρήμα. Στην καλύτερη, θα ακυρωθούν πληρωμές για αργότερα και στην χειρότερη θα χάσετε τα χρήματα σας. Καλύτερη περίοδος για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, είναι μετά τις 15/4.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βρίσκεστε σε περίεργο “κλοιό”κακοτυχίας. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε κι αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Η ψυχολογία σας πέφτει και η απογοήτευση “φωλιάζει”μέσα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το 2ο 10ήμερο. Εκτός από τα αρνητικά μηνύματα, έρχονται και τα γεγονότα να “επισφραγίσουν”την δύσκολη αυτή περίοδο. Πιθανοί χωρισμοί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ τα θέματα είναι μάλλον καλά. Η Αφροδίτη στον φιλικό προς εσάς ζώδιο, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κέρδος. Εκμεταλλευτείτε τις καλές ευκαιρίες και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας, για να διατηρήσετε την πηγή εισοδήματος. Με σωστή διαχείριση και φειδωλή τάση, μπορείτε να καταφέρετε αρκετά, ακόμη και σε δύσκολο οικονομικά διάστημα. 

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ερωτική σας ζωή, βρίσκεται πρακτικά σε αδράνεια. Τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι, είστε σε μια απογοητευτική περίοδο. Βλέπετε ο τομέας της αισθηματικής σας ζωής, έχει “ανυπαρξία”γεγονότων. Με μια παραπάνω υπομονή, από τα μέσα Μαΐου, η ζωή σας θα περάσει σε ένα διαφορετικό στάδιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσες δυσκολίες κι αν περάσετε, υπάρχει η “τύχη”στον 2ο οίκο σας, ή αλλιώς ο Δίας. Έτσι, εκεί που νομίζετε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, έρχεται η “παρουσία”του γενναιόδωρου Δία και σας παρουσιάζει νέα εισροή χρήματος. Άρα, μην πτοείστε στις καθυστερήσεις και τις αργοπορίες, γιατί θα έρθει εύνοια στην τσέπη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι ένα προσωρινό διάστημα, που ή θέλετε να μείνετε μόνοι ή απλά βιώνετε μοναξιά, ακόμη και μέσα σε σχέση. Αυτό φυσικά και σας κάνει ευάλωτους και επιθετικούς, έστω και λεκτικά. Η προοπτική του να νοιώσετε κάπως καλύτερα, είναι υπαρκτή και αρχίζει να υλοποιείται περίπου στα μέσα Μαΐου. Ωστόσο μικρές χαρές, θα σας διατηρήσουν την αισιοδοξία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το τέλος της εβδομάδας, έστω και με μικρή αργοπορία, έρχονται καλές ειδήσεις για οικονομικό θέμα. Η αλήθεια είναι, πως εδώ και καιρό, βρίσκεστε σε μια ταλαιπωρία και δικαιολογημένη αγωνία. Από τις 7/4 όμως αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, κάτι πιο φωτεινό. Οπότε, με λίγη παραπάνω υπομονή-ξέρετε να υπομένετε- θα αλλάξουν τα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Παρ' όλο που υπάρχει κινητικότητα στα αισθηματικά σας, αυτά τείνουν να είναι μάλλον προβληματικά. Ένα έντονο χαρακτηριστικό των ημερών, είναι η ασυνεννοησία, οι διαφωνίες και οι καυγάδες. Κατεβάστε τους τόνους, γιατί τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδα και παρεξηγήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δύσκολη αυτή όψη, δύο τινά μπορεί να σημαίνει. Ή απώλεια χρημάτων λόγω ζημιάς, ή πολύ μεγάλη κούραση με στόχο το κέρδος. Όπως και να έχει, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι. Μια σωστή διαχείριση, μπορεί να σας βγάλει από πιθανή δύσκολη θέση. Θετικότερο διάστημα στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Παρουσιάζονται ευκαιρίες από καινούργιες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Οι δεσμευμένοι, μπαίνουν σε μια περίοδο “αποκατάστασης”της σχέσης, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης προς το ζώδιο σας, βοηθάει σημαντικά στο να λυθούν παρεξηγήσεις. Κλίμα αρμονίας και ευχάριστης διάθεσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρουσιάζονται ξαφνικά έξοδα που σας αποσυντονίζουν. Μπορεί να έχετε κάποια ημιαπασχόληση και να τα φέρνετε κουτσά στραβά βόλτα, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να μην εργάζεστε καθόλου, αφού δεν μένει ουσιαστικά τίποτα. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι αρχίζει να γίνεται. Καλύτερο βέβαια είναι το διάστημα από τα μέσα Μαΐου και μετά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια κατάσταση ακαθόριστη επικρατεί και η γκρίνια έχει την τιμητική της. Η σύνεση στις κουβέντες, είναι μεγάλο προσόν και ομολογουμένως, μερικές φορές, λειτουργείτε έτσι. Αποφύγετε ωστόσο να επεκταθείτε σε μια συζήτηση, αν δείτε να παίρνει ανεξέλεγκτη έκταση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα κάνουν γνωριμίες, χωρίς κάτι να τους εντυπωσιάσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε να λαβαίνετε χρήματα από παλιά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, παράτυπες κρατήσεις από φορείς, θα αρχίσουν σταδιακά να σας επιστρέφονται. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, είναι καλό κουμάντο και να μην προβαίνετε σε άσκοπα έξοδα. Μπορεί να ευνοηθείτε από έναν τομέα, αλλά με τον Ποσειδώνα στον οίκο των χρημάτων, εύκολα θα μπερδευτείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μερικές διακυμάνσεις μετατρέπουν την διάθεση σας και τις ελπίδες σας. Επειδή είναι στην φύση σας η ανησυχία και κατά προέκταση ο φόβος, φέρεστε μερικές φορές, σαν να έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Σκεφτείτε πιο θετικά και προσπαθήστε να φτιάξετε την διάθεση σας, με ότι σας ευχαριστεί. Η ευτυχία και η χαρά, είναι μεταδοτική και στο ταίρι σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ειδήσεις που περιμένετε, έχουν ήδη καθυστερήσει και χάνετε την ελπίδα σας για μια οικονομική βελτίωση. Και η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα φέρνει ανατροπές και δυσκολίες. Όμως, από το τέλος περίπου της άλλης εβδομάδας, θα υπάρξει καλυτέρευση και βοηθητικές καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Δουλεύετε αδιάκοπα για την επαγγελματική σας καταξίωση και καταφέρνετε σημαντικές νίκες, όμως ενδέχεται η συμπεριφορά σας να γίνει πιο...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα “κλέβει” την παράσταση από τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις της εβδομάδας και φέρνει μαζί της σημαντικές και...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα η ερχόμενη, καθώς ξεκινά γλυκά και κλείνει δύσκολα. Έως την Τετάρτη το κλίμα είναι εξαιρετικό για να

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Διανύετε δύσκολη περίοδο με το ταίρι σας και η αλήθεια είναι πως αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα