Ερωτοσκόπιο 2/4/2018

Ερωτοσκόπιο 2/4/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : Μόνο μέσα από ηρεμία και σοβαρό διάλογο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αστρολογικές παγίδες, που βάζει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας. Αυτό, θα σας κάνει και να καταφέρετε να γεφυρώσετε και τους έρωτες…που έμειναν μισοί.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΤΑΥΡΟΣ : Το περιβάλλον σας αυτήν την εποχή, είναι άκρως θετικό και υποστηρικτικό ως προς τις προσδοκίες σας, όποιες και να είναι αυτές. Άλλωστε, είστε και τα άτομα, που έχετε δώσει εδώ και καιρό ξεκάθαρα τα δείγματα γραφής σας, σε όλους!

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Θα πρέπει μέσα σε αυτό το πρώτον 10ήμερο του Απριλίου, να ασχοληθείτε πιο εντατικά, με τα αισθηματικά σας, που μάλλον έχουν πάρει, άλλον δρόμο, από αυτόν που ζητάτε. Κάποια παράπονα, θα τα εισπράξετε από το πρόσωπο που αγαπάτε.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Για εσάς τα μυστικά της αγάπης, βρίσκονται μόνο στην καλή επικοινωνία με την άλλη πλευρά της σχέσης. Ακόμη, και όσοι του ζωδίου, αυτήν την περίοδο έχουν δυσκολίες – απομακρύνσεις,  μέχρι το Πάσχα, θα τις έχουν ξεπεράσει.

Αστρολογική Εύνοια: 3/5

ΛΕΩΝ : Έχετε αρχίσει έστω και με μια καθυστέρηση να αντιλαμβάνεστε ότι  κάτι μη σωστό, συμβαίνει από την μεριά του συντρόφου σας, που δεν θέλει ακόμη να σας αναφέρει κάτι. Φυσικά και με έναν εκτός τροχιάς Ερμή, όλα θα έρθουν στην επιφάνεια… οσονούπω! 

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Γοητεύετε στο πέρασμα σας ακόμη και αγνώστους. Η Αφροδίτη από τον γήινο Ταύρο, για μερικές ακόμη  εβδομάδες, θα σας προσφέρει ολοκληρωτικά την αστρολογική της εύνοια, για να ανέβετε ψυχολογικά…αλλά και να κάνετε τις προσωπικές σας επιλογές. 

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΖΥΓΟΣ : Ο σύντροφος σας ,έχει ήδη αρχίσει και χάνει το παιχνίδι, γιατί έχει την φιλοσοφία ότι εσείς, είστε και δεδομένοι. Λάθος. Καλύτερα και για μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, από τώρα δηλώστε του, αυτά που ζητάτε και ότι αυτήν η σχέση έχει δύο πλευρές…και όχι μια μόνο!

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έχετε προβληματιστεί, ίσως και θυμώσει με αυτά που δεν γίνονται τελικά μέσα στον δεσμό σας. Υπαίτιος, για ακόμη μια φορά ο άνθρωπος σας, που έχει χαθεί μέσα στην προβληματική του καθημερινότητα και έχει φορτώσει τις υποχρεώσεις, μόνο επάνω σας. 

Αστρολογική Εύνοια: 3/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τα συναισθηματικά μπερδέματα που έχουν προκύψει εδώ και κάποιες εβδομάδες, καλείστε να λύσετε άμεσα. Το παρόν σας τάζει ένα ασφαλές μέλλον… και το παρελθόν σας δηλώνει ότι θα σας αλλάξει το παρόν. Οι αποφάσεις, είναι μόνο στα χέρια σας πλέον.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Έχετε έναν διαφορετικό τρόπο, να προσεγγίζετε και να ζείτε την αγάπη. Αυτή λοιπόν, η μοναδική σας διαφορετικότητα, έχει βάλει τον άνθρωπο σας, σε σκέψεις για το πώς μπορεί αυτό…το υπέροχο που βιώνει μαζί σας, να το έχει για πάντα.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Είστε αρκετά ετοιμόλογοι και αυτό αρέσει σε όλους! Σε συνιστώσα με την εξαιρετική σας εμφάνιση, κάτω από τις ευνοϊκές όψεις Ερμή – Αφροδίτης, είναι απίθανο να μην προκύψει ένας νέος – τρελός έρωτας,  που θα σας…κάνει να γεμίσετε και ψυχικά.

Αστρολογική Εύνοια: 3/5

ΙΧΘΕΙΣ : Τα ‘θέλω΄, τα ΄πρέπει΄΄ και τα ΄μην΄ εσείς τα έχετε πραγματικά ξεπεράσει. Αν αυτό που μιλάει στο μυαλό και στην καρδιά σας, σας ταιριάζει, τότε δεν έχετε κανέναν λόγο, να το ακυρώσετε και να του κλείσετε την πόρτα. Καλύτερα τύψεις…και όχι πάλι απωθημένα! 

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 11-7-2018

Ερωτοσκόπιο 11-7-2018

Ερωτοσκόπιο 11-7-2018

Η διάθεση διαφοροποιείται, καθώς το διάστημα μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σε Λέοντα -23/07,

Ερωτοσκόπιο 2-7-2018

Ερωτοσκόπιο 2-7-2018

Ερωτοσκόπιο 2-7-2018

Επισήμως Ιούλιος! Τώρα ξεκινάνε τα καλά για όλα τα ζώδια και τις επιθυμίες τους.

Ερωτοσκόπιο 2-6-2018

Ερωτοσκόπιο 2-6-2018

Ερωτοσκόπιο 2-6-2018

Καλοκαίρι λοιπόν 2018! Αυτό που περίμεναν όλοι…είναι πια πραγματικότητα. Η διάθεση ανεβαίνει και τα όνειρα πολλαπλασιάζονται.

Ερωτοσκόπιο 8-4-2018

Ερωτοσκόπιο 8-4-2018

Ερωτοσκόπιο 8-4-2018

Ξεχάστε όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα, και βάλτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας

Ερωτοσκόπιο 5-4-2018

Ερωτοσκόπιο 5-4-2018

Ερωτοσκόπιο 5-4-2018

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το Πάσχα, τόσο σε μεγαλύτερη κινητικότητα θα είναι όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο 1-4-2018

Ερωτοσκόπιο 1-4-2018

Ερωτοσκόπιο 1-4-2018

Δεν θα πρέπει να περιμένετε και ακόμη περισσότερο, για να βρεθεί η ιδανική ευκαιρία,