Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2018
<p>Κριός

Υπάρχουν τόσα πολλά πράματα …που πρέπει να περάσουν από τα ικανά σας χέρια, που σίγουρα θα εισπράξετε και πολλά παράπονα από τον άνθρωπο σας, που τον έχετε βάλει σε τελευταία σας προτεραιότητα.

Ταύρος

Εσείς αυτήν την εποχή να μην λέτε και να μην τάζετε πολλά, μόνο και  μόνο επειδή  έχετε τις αισθηματικές σας ανασφάλειες, και αγχώνεστε ότι θα μείνετε μόνοι σας. Δεν είναι και ότι καλύτερο λοιπόν!

Δίδυμοι

Η διάθεση που έχει ο άνθρωπος σας, σας κάνει και εσάς, να έχετε μια ανεβασμένη ψυχολογία, που θα σαρώσει όλα τα προβλήματα που τυχόν να σας έχουν παρουσιαστεί, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τίποτα γενικά δεν σας σταματά.

Καρκίνος

Το να ρίχνετε συνέχεια τα δίκτυα σας, σε ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά ακόμη να μην έχετε καταφέρει κάτι ουσιαστικό, μάλλον πάει να πει… ότι κάτι δεν κάνετε εσείς καλά, ή ότι η άλλη πλευρά, ακόμη δεν το έχει καταλάβει.

Λέων

Είσαστε μέσα σε καταστάσεις, γεγονότα και πολλές υποχρεώσεις, που δεν σας ανοίγουν ακόμη τις πόρτες για να φτιάξετε όπως πρέπει την προσωπική σας ζωή. Αυτό από τον μήνα του Απριλίου, θα αλλάξει σίγουρα.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι όσο περνάει ο καιρός, αυτή η ερωτική σχέση που έχετε γίνεται όλο και πιο μεστή – καλύτερη. Πιθανόν και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, να σας έρθουν και κάποιες προτάσεις, από τον σύντροφο σας, για ένα πιο  δημιουργικό κοινό μέλλον.

Ζυγός

Όσο ταλαιπωρείτε την καρδιά σας, με λάθος ερωτικές επιλογές, τόσο και πιο μόνοι τελικά θα αισθάνεστε. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το λύσετε με τον εαυτό σας. Όλα τα άλλα για εσάς… είναι παιχνίδια.

Σκορπιός

Ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος, που έχει βάλει σκοπό, να κερδίσει μόνιμα την δύσκολη σας καρδιά. Αυτό που δεν ξέρετε είναι …ότι θα δεχτείτε ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας φέρουν στα πρόθυρα μιας νέας σχέσης.

Τοξότης

Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε όσο πιο ανοιχτά και αληθινά, επιτάσσει το πύρινο σας ζώδιο, στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, σαν μόνιμο σύντροφο. Ίσως έτσι κάποια θέματα, να μπουν στην θέση τους επιτέλους. 

Αιγόκερως

Δεν είστε και τα πιο καλά παιδιά, αυτόν τον καιρό. Με τον Άρη πάνω σας, έχετε την τάση – διάθεση, να φύγετε από τα παλιά και τετριμμένα σας δεδομένα, και να ψάξετε για νέους έρωτες και επαγγελματικούς ορίζοντες.

Υδροχόος

Η βεβαιότητα και η ασφάλεια που σας εκπέμπει ο άνθρωπος σας, είναι και η βάση των σκέψεων σας, γύρω από αυτά που θέλετε να του πείτε για την κοινή σας πλέον πορεία, ίσως και για μια πιο επίσημη δέσμευση!

Ιχθείς

Σβήστε από την σκέψη σας, αυτά τα άσχημα που κάνατε και σας έκαναν, σε σχέσεις και φιλίες. Η Άνοιξη είναι εδώ και σας δείχνει τον δρόμο για νέα άτομα, που έχουν την ίδια φιλοσοφία ζωής, με εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-5-2018

Δεν μιλάτε και πολύ αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε ανησυχήσει τον άνθρωπο σας, που έχει

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Τελικά μέσα από αυτόν τον παρατεταμένο διάλογο που έχετε με τον άνθρωπο σας, να

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2018

Δεν έχετε ακόμη πρόσβαση, σε λεπτομέρειες, που θέλετε να μάθετε για αυτόν τον νέο άνθρωπο που μπήκε στην

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Η ατμόσφαιρα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...