Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 3-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά.  Αυτός που σας αγαπάει επιθυμεί να κινούνται όλα, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Αυτό μαζί με την απρόβλεπτη σας προσωπικότητα, μόνο σε αδιέξοδο θα οδηγήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αν έχετε διάθεση και σκοπό, να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, στην εργασία σας, θα ήταν τίμιο, να το πείτε στον άνθρωπο σας. Πιθανόν να έχει τις αντιρρήσεις του, μπορεί και όχι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τρέχετε να τα έχετε όλα πριν το Πάσχα. Καλά κάνετε καθώς τα αστρολογικά, θα σας φέρουν εκπλήξεις από εκεί που δεν το πιστεύετε. Μια παλιά αγάπη θα ζωντανέψει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε παραπάνω από όσο χρειάζεται δοτικοί και θετικοί, σε αυτόν που έχετε στην ζωή σας. Πατήστε λίγο φρένο, να δείτε και εσείς τι γίνεται…και μετά αν αξίζει, συνεχίστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Κάποιοι φίλοι θα σας επισκεφτούν. Κάποια χρήματα που σας έχουν υποσχεθεί ή έχουν καθυστερήσει έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες. Φυσικά και ο πρώην με λόγια επανένωσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ανήκετε στα πιο ορθολογικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, και ουδείς αυτό το αμφισβητεί. Μέσα σε αυτό, μην χάσετε όμως και τον ρομαντισμό – μυστήριο της ερωτική σας ζωής.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αν θέλετε να έχετε έναν σοβαρό και μόνιμο δεσμό, κάποιες σας κακές συνήθειες ή θα πρέπει να τις περιορίσετε ή και να τις διακόψετε τελείως. Για αρχή, μην ψάχνετε στο παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Οι μέρες αυτές των γιορτών, έχουν πολλά να σας φέρουν…και το πιο σημαντικό είναι οικονομική άνεση, για όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας… να φτιάξετε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ειδικά για θέματα που δεν τα ξέρετε εις βάθος, μην λέτε πολλά. Ένας φίλος θα σας ζητήσει την ψυχολογική σας βοήθεια, ή και συμβουλή για την αισθηματική του ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Δεν έχετε ακόμη πάρει τις καθοριστικές σας αποφάσεις,  για την σχέση που έχει δημιουργηθεί με κάποιον ο οποίος, έχει τρίτες δεσμεύσεις. Σίγουρα μην επαναπαυτείτε σε αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα και η επόμενη, θα σας δώσουν καινούργιες γνωριμίες – επαφές και ενδιαφέροντα φλερτ, που θα σας ξεσηκώσουν από την ερωτική σας μοναξιά ή και μονοτονία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δεν θα δεχτείτε να  μιλήσετε αυτές τις ημέρες, για να λάβετε σαν ζευγάρι αποφάσεις για το άμεσο μέλλον. Μετά τις γιορτές και σε καθημερινούς ρυθμούς, όλα μπορούν να συμφωνηθούν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...