Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Οι μετοχές σας έχουν ανέβει και το ξέρετε. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέχετε είναι οι επιλογές σας, που ίσως και κάτω από την απόλυτη εύνοια του ζωοδότη Ήλιου, πιθανόν να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Σίγουρα υπάρχει μια ροή αγάπης και διάχυτου ρομαντισμού γύρω σας, με την Αφροδίτη να σας δείχνει άκρως ερωτεύσιμους και απρόσιτους. Ιδανικός συνδυασμός, για νέους έρωτες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Φυσικά και πρέπει να ανοίξετε το στόμα σας και να μιλήσετε πιο αληθινά στον άνθρωπο, που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε οι σκιές από το παρελθόν, να φύγουν από το μεταξύ σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Μια άκρως δημιουργική περίοδος που μπορεί να σας φέρει και περισσότερο χρήμα, που με την σειρά του θα σας ισορροπήσει οικογενειακές και προσωπικές καταστάσεις μόνιμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο στον άνθρωπο σας, αλλά και στα φιλικά σας περιβάλλοντα, που πραγματικά σας έχουν χάσει, λόγω των εργασιακών σας υποχρεώσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Οι συζητήσεις που θα κάνετε με στον σύντροφο σας, κάτω από τον ανάδρομο σας Κυβερνήτη, εκτός από άκρως διασκεδαστικές, θα είναι και εποικοδομητικές για αυτά που θέλετε να φτιάξετε από κοινού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Είσαστε τα παιδιά των απαιτήσεων, αλλά μην πιέζετε παραπάνω τον άνθρωπο σας, καθώς τον βλέπετε ότι και αυτός είναι καταπιασμένος με την επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Είστε το επίκεντρο την προσοχής, κάποιου που στο παρελθόν τον είχατε απορρίψει. Αυτός θα ξαναχτυπήσει την πόρτα σας, αυτήν την φορά, υπό άλλους όρους και προτάσεις, που θα σας αρέσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Με το κλίμα το εορταστικό να έχει περάσει στην διάθεση σας, ίσως και ένα ταξίδι, μια μικρή –σύντομη απόδραση, θα σας φέρει σαν ζευγάρι με το ταίρι σας, πιο κοντά αισθηματικά αλλά και επικοινωνιακά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Οι φίλοι σας, έχουν μια μεγάλη έκπληξη για εσάς, που όμως δεν θα σας την φανερώσουν, μέχρι το Πάσχα. Κάποιος πρώην έχει φτιάξει τις καταστάσεις, έτσι ώστε να σας εκπλήξει με πρόταση επανένωσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας, και να σας χαλάει το κέφι, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό. Το συντροφικό σας ταίρι είναι δίπλα σας και σας στηρίζει…αρκεί να του το ζητήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Είσαστε το πιο κλασσικό ζώδιο στην αγάπη, που ξέρετε τι ζητάτε και τι πρέπει να προσφέρετε. Αυτό σας κάνει αξιαγάπητους και σε άτομα, που τώρα σας έχουν γνωρίσει…και πιθανόν και να σας έχουν ερωτευτεί.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...