Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2018
<p>Κριός:  Μην δείχνετε τις εσώτερες σας ανησυχίες και ανασφάλειες, σε άτομα που έχουν αποδείξει,  ότι δεν έχουν κάτι αξιόλογο να σας προσφέρουν τελικά.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και θα δείτε ότι τα πράματα θα αλλάξουν.

Ταύρος: Μην μένετε εγκλωβισμένοι μέσα σε καταστάσεις, που δεν σας δίνουν ευκαιρίες προόδου αισθηματικές. Μια καλή πάντως είδηση, από τον οικονομικό σας τομέα, θα σας βοηθήσει αρκετά και στην ψυχολογία σας.

Δίδυμοι: Σας έχουν έρθει καινούργια προξενιά! Αυτό σίγουρα θα σας κάνει να διώξετε από την ψυχή και το μυαλό σας, τις αποτυχημένες ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος και να απολαύσετε ότι έχει να σας προσφέρει το παρόν.

Καρκίνος: Δεν είστε και στα πολύ καλύτερα σας, και αυτό για χιλιοστή φορά, έχει να κάνει με τις προβληματικές δράσεις – συμπεριφορές του ταιριού σας, που μάλλον δε μπορεί να προσαρμοστεί σε σοβαρές δεσμεύσεις.

Λέων: Μια εποχή αναγέννησης για το ζώδιο σας, που θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερο του εαυτό. Στα θετικά είναι και ένας νέος έρωτας, που θα δημιουργηθεί από τον χώρο της εργασιακής σας δραστηριότητας.

Παρθένος: Η ιδεολογία σας στα ερωτικά ζητήματα, δεν είναι και τόσο περίπλοκή. Ένας προς έναν και μόνο αλήθειες. Αυτό φυσικά είναι κόντρα στην μοντέρνα εποχή, αλλά θα σας σώσει γενικότερα.

Ζυγός: Ασχολείστε παραπάνω από όσο χρειάζεται, με τον πρώην σας, που μάλλον το έχει καταλάβει…και απλά καθυστερεί την επανασύνδεση για να απολαύσει όλα αυτά, που τώρα απλόχερα του προσφέρετε.

Σκορπιός: Οι ενέργειες που κάνετε και τα αισθηματικά δώρα που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, και μέσα στον δεσμό σας, είναι και αυτά, που θα σας κάνουν να πάρετε άμεσα δεσμευτικές αποφάσεις.

Τοξότης: Οι συγκρουσιακές καταστάσεις και οι εντάσεις, που έχουν εγκατασταθεί μέσα στην σχέση σας, έχουν σαν κύρια πηγή τους, το δύσκολο περιβάλλον του ανθρώπου σας, που δεν  μπορείτε όμως να κριτικάρετε.

Αιγόκερως: Υπάρχει ένα ερωτικό κλίμα μέσα στην εργασία σας, που όμως θα πρέπει να το προσέξετε, καθώς τρίτα μάτια έχουν ήδη στραφεί γύρω σας και σας παρατηρούν με μεγάλη περιέργεια.

Υδροχόος: Αφήστε τους άλλους και ειδικά τους πρώην, να κάνουν την ζωή τους, και εσείς απλά συνεχίστε την δική σας καθημερινότητα. Είσαστε από τα πιο πεισματάρικα ζώδια και σίγουρα θα βρείτε την πορεία σας πάλι.

Ιχθείς: Μην πάρετε και πάλι λάθος αποφάσεις, λόγων ανασφαλειών και μοναξιάς. Αν τελικά ο σύντροφος σας, δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει κάτι περισσότερο για τον δεσμό σας, δεν υπάρχει λόγος να επιμένετε.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Μην δείχνετε τις αισθηματικές σας αδυναμίες, ή μην αποκαλύπτεται τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα σε άτομα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς σε λίγο μπαίνετε σε μία περίοδο η οποία θα έχει μέσα της και ορισμένες ενοχλητικές αισθηματικές εντάσεις,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εάν το τελευταίο διάστημα ορισμένες αισθηματικές καταστάσεις έριξαν κάπως το ηθικό σας, προσπαθήστε να δείξετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς τώρα έχετε μία ώριμη οπτική απέναντι στις αισθηματικές καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...