Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Μην μπείτε καν στην διαδικασία να δώσετε απαντήσεις και αναλυτική αναφορά, για το τι έχετε κάνει στο αισθηματικό σας παρελθόν, και ειδικά σε άτομα, που είναι μόνο επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Το ξέρετε και εσείς ότι τελικά χάνετε τον χρόνο σας, με το να συνεχίζετε να προσπαθείτε, για να φέρετε πίσω κάποιον που μάλλον δεν είναι αντάξιος σας. Η Αφροδίτη επάνω σας, θα σας εκπλήξει με νέο κόσμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Από έναν στενό συνεργάτη ή φίλο ετών, θα δείτε μια πιο ζεστή επικοινωνία, μέσα στο επόμενο διάστημα. Κρατήστε το ύφος σας, και μέχρι να ξεδιαλυθεί το μυστήριο αυτό!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Ότι και να ακούσετε αυτές τις ημέρες, μην το πάρετε και στα πολύ σοβαρά. Με τα άστρα να μπερδεύουν όλα τα ζώδια και τις σκέψεις τους, ίσως και να σας γίνει μια ερωτική εξομολόγηση, που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Είσαστε μέσα σε αγωνίες και ένταση, προσπαθώντας από κάποιες λίγες πληροφορίες που έχετε, να μάθετε για το ερωτικό παρόν του πρώην συντρόφους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Τα ερωτικά λάθη που έχετε κάνει, σίγουρα τα έχετε καταλάβει και δεν πρόκειται να τα επαναλάβετε. Οι διπλές καταστάσεις,  μόνο σε αδιέξοδο και άσχημες καταστάσεις καταλήγουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Η μοναξιά πιθανόν και να έχει αρχίσει και να σας αρέσει. Αυτό είναι κάτι που το έχετε φυσικά φιλοσοφήσει πολύ. Ωστόσο, μέσα στον μήνα αυτόν, δεν αποκλείονται και κάποια νέα φλερτ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Η ερωτική σας τάση να μπλέκετε με άτομα και περίεργες καταστάσεις, τελικά δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Ξέρετε ότι αυτό που έχετε ξεκινήσει είναι αδιέξοδο, αλλά θέλετε να το ζήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Η μέρα θα σας φέρει καλά νέα για την εργασία και τα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας ηρεμήσουν. Εσείς φροντίστε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του Πάσχα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Το μια κρύο και μια ζέστη δεν είναι για εσάς. Αν υπάρχει κάποιος που σας αλλάζει την καθημερινότητα προς το χειρότερο, καλύτερα να μείνετε μόνοι σας τελείως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε μια επικοινωνιακή ισορροπία, με τον άνθρωπο που έχετε τώρα γνωρίσει, πιθανόν και αυτό να είναι ένα δείγμα πως δεν έχετε κάτι κοινό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Η φωτεινή σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή, ενός ατόμου που θέλει να σας γνωρίσει,  σε έναν πιο εσώτερο βαθμό. Δείτε και κρίνετε!

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...