Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Αυτές τις ημέρες, που θα έχετε και τόσο κόσμο γύρω σας, μην βιαστείτε για να υποσχεθείτε κάτι, που σε βάθος χρόνου δεν θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε σε όλο του το εύρος. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Μετά τις γιορτές, θα είναι και το ιδανικό διάστημα για να μιλήσετε πιο ειδικά με τον άνθρωπο σας,  για θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, εξαιτίας των δικών του προβλημάτων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Εσείς, θα κάνετε ακόμη λίγη  υπομονή και μέχρι τις 15/04, όπου θα έρθει σε ορθή φορά και πάλι ο κυβερνήτης σας. Μετά και ιδανικά το 3ο 10ημερο του μήνα θα δείτε τις τάχιστες εξελίξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Μπορεί και υποσυνείδητα να έχετε επηρεαστεί, από λόγια τρίτων για το παρελθόν του ανθρώπου σας, και τώρα να έχει  αλλάξει η προσωπική σας άποψη για αυτόν. Διορθώστε το.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Η λήψη  απρόσεκτων αποφάσεων, πιθανόν και να έχει κοστίσει στον άνθρωπο σας, μεγάλα οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο. Αφιερώστε του περισσότερο χρόνο για βοήθεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Ακόμη δεν έχετε την διάθεση ή ίσως και να μην έχετε καταλήξει, σε αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας για την σχέση σας, που έχει χάσει το χρώμα και την ένταση της.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Χειριστείτε με μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα, σχόλια και πληροφορίες που θα σας έρθουν, από γνωστούς – φίλους, μιας παλιάς σας αισθηματικής ιστορίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Υπάρχει η ανάγκη  σας, τώρα που είστε μόνοι και ήσυχοι πια, να μπείτε μέσα σε νέες παρέες και ενδιαφέροντα, που μπορούν να σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Οι ώρες αυτές είναι κρίσιμες καθώς και οι δύο σας, μέσα στην σχέση πλέον θέλετε, να πάρετε τελικές αποφάσεις.  Είτε θα συνεχίσετε μακριά, από το παρελθόν ή θα πάρει έκαστος διαφορετικό δρόμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Εσείς έχετε δώσει το 100% της αγάπης σας. μέσα σε αυτήν την σχέση και το μόνο που θέλετε, είναι να την δείτε να εξελίσσεται. Σε αυτό, θα πρέπει να κάνει και η άλλη πλευρά, αυτό που πρέπει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Μην φορτώνετε δικά σας λάθη, στον σύντροφο σας. Πάρτε το βάρος και τις ευθύνες που σας αναλογούν, και βρείτε από κοινού τις λύσεις. Επίσης, τους τρίτους αφήστε τους μακριά σας. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Οι σχέσεις που έχουν το πρόβλημα με τις παράλληλες δεσμεύσεις, θα χρειαστεί πριν να λήξει η εποχή του Κριού, να κάνουν πράξη τις παρελθούσες τους υποσχέσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...