Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-4-2018
<p>Σελήνη σε κενή πορεία έως τις 10:00 π.μ.

 • Σήμερα είναι μία αρκετά καλή μέρα για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας στο πεδίο που σας απασχολεί. Με οργάνωση και μεθοδικότητα μπορεί να επιτύχετε όλους τους στόχους που θα θέσετε σήμερα. Αποφύγετε τις επικοινωνίες μέχρι τις 12:00 μ.μ.

  Σελήνη τετράγωνο Ερμής (ανάδρομος) (11:15 π.μ.)

 • Το δίωρο της όψης αυτής θα προκαλέσει μία μικρή σύγχυση στις επαφές σας με το περιβάλλον σας, στις επικοινωνίες ή και στις μετακινήσεις. Είναι πιθανές και οι προστριβές, χωρίς ιδιαίτερη σοβαρότητα, με παιδιά ή νεότερα άτομα. Μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα, καθώς η άποψή σας θα αλλάξει.    

  Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη (2:10 μ.μ.)

 • Το τρίγωνο Σελήνης- Αφροδίτης ενεργοποιεί την κυρίαρχη όψη Αφροδίτης- Κρόνου που έχουμε σήμερα. Είναι, λοιπόν, καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, και κυρίως με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά. Αποφύγετε να υποκύψετε σε συναισθηματισμούς, καθώς η φύση του Κρόνου προστάζει λογική και σοβαρότητα. 

  Σελήνη σύνοδος Κρόνος (2:20 μ.μ.)

 • Ενεργοποίηση της όψης Αφροδίτη- Κρόνου και σ' αυτή την περίπτωση. Αίσθημα ευθύνης σας κατακλύζει και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε με εντιμότητα, ειλικρίνεια και “ψυχρή” λογική τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται.  

  Σελήνη σύνοδος Άρης (7:40 μ.μ.)

 • Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός του ενδέχεται να υπερισχύσουν της διορατικότητας και της λογικής, αν επιμένετε να γίνονται όλα όπως εσείς τα θέλετε. Η ανάληψη ευθυνών, πιθανώς να σας προκαλέσουν εκνευρισμό και ένταση. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, γιατί αυτή η διέλευση της Σελήνης είναι ικανή, όσο σύντομη κι αν είναι, να προκαλέσει ανούσιες συγκρούσεις.  

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 9:00 μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης

 • Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε την ένταση σας και επιτρέψετε στη λογική να σας οδηγήσει, τότε η μέρα σας θα είναι εποικοδομητική. Ελέγξτε τα νεύρα σας, αποφύγετε τις εντάσεις και επωφεληθείτε στο έπακρο απο το τρίγωνο Αφροδίτης- Κρόνου και το εξάγωνο Δία- Πλούτωνα. 

  Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος

 • Το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η οργάνωση, η αξιοπιστία και η σταθερότητα. Είναι καλή περίοδος για τη ρύθμιση των οικονομικών σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο όποιες συμφωνίες κλειστούν σήμερα θα έχουν μακροχρόνια ισχύ. Στον αισθηματικό τομέα είναι το καταλληλότερο διάστημα για σοβαρές συζητήσεις. Ευχάριστες στιγμές για ηλικιωμένα άτομα.  

  Δίας (ανάδρομος) εξάγωνο Πλούτωνας

 • Είναι μία περίοδος που σας επιτρέπει να επεκταθείτε στους τομείς, πάντα, που επηρεάζονται απο αυτή την όψη. Εξασφαλίστε τη συνεργασία κι άλλων ανθρώπων, άλλωστε η βοήθεια απο το περιβάλλον σας είναι κάτι που δε θα στερηθείτε. Κι αν συναντήσετε αντιστάσεις στις ιδέες ή τις δραστηριότητες σας, τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αντιστρέψετε τους όρους προς όφελός σας. 

     Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 9η και την 21η  μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης- Κρόνου και του εξαγώνου Δία- Πλούτωνα, εξαρτάται απο τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αυξάνει την κοινωνικότητά σας, αλλά και τη διάθεσή σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Σελήνης-Αφροδίτης διακατέχεστε από ευχάριστα συναισθήματα, όπως επίσης και οι γύρω σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Σελήνη τρίγωνο Ερμής (ανάδρομος) (2:50 π.μ.) Ανάγκη να ακούσετε τους ανθρώπους, αλλά και να σας ακούσουν

Αστρολογικές όψεις ημέρας 2/4/2018

Αστρολογικές όψεις ημέρας 2/4/2018

Αστρολογικές όψεις ημέρας 2/4/2018

Διάθεση για σπατάλη φέρνει η αντίθεση Σελήνης- Αφροδίτης, κυρίως για θέματα καλλωπισμού ή διασκέδασης