Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-4-2018
<p>Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνας (2:45 π.μ.)

 • Στην ολιγόωρη επίδραση αυτής της όψης, νιώθετε την ανάγκη για πνευματική και ψυχική ξεκούραση και το επιτυγχάνετε. Επίσης, είναι ιδανική ευκαιρία να εκδηλώσετε -ανιδιοτελώς- τα πολύ καλά σας συναισθήματα, ίσως ακόμα και να νιώσετε την υποχρέωση να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.  

  Σελήνη τετράγωνο Ήλιος (9:20 π.μ.)

 • Δυσκολία στην επικοινωνία με άτομα του αντίθετου φύλου. Στους τομείς που επηρεάζει, στον καθένα ξεχωριστά, είναι πιθανό να παρουσιαστούν μικρές κρίσεις, όχι σοβαρές και βραχύβιες. Επίσης, ενδέχεται να νιώσετε αυτή τη διέλευση σα μια φόρτιση συναισθηματικής και φυσικής ενέργειας. Φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε δημιουργικά.  

  Σελήνη σύνοδος Πλούτωνας (3:00 μ.μ.)

 • Αυτό το δίωρο ενεργοποιείται απο τη Σελήνη το εξάγωνο Δία- Πλούτωνα, με αποτέλεσμα την ενίσχυση αυτής της όψης. Σε πλήρη εφαρμογή, λοιπόν, η κυρίαρχη όψη των ημερών, βοηθάει στην ολοκλήρωση σχεδίων που ξεκινήσατε τις δύο τελευταίες μέρες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό στην ολιγόωρη επιρροή αυτής της όψης, οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση να γίνουν “δέκτες” κάποιας σκηνής ζηλοτυπίας απο το σύντροφό τους, ενώ οι μητέρες να γίνουν ελαφρώς πιο δεσποτικές. Υπομονή για λίγο ακόμα.

  Σελήνη εξάγωνο Δίας (ανάδρομος) (4:15 μ.μ.)

 • Ενίσχυση της όψης Δία- Πλούτωνα, είναι καλή στιγμή για να κάνετε πάσης φύσεως συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες κι αν δε θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με δουλειά, κανένα πρόβλημα, αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, συναντήστε φίλους, διασκεδάστε. Υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα εφορίας. Επωφεληθείτε!

  Σελήνη σε κενή πορεία μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης

 • Το γιορτινό κλίμα και η καλή διάθεση συνεχίζουν να υπάρχουν, κι ας μη συναντάει άλλους πλανήτες σήμερα η Σελήνη. Απολαύστε το!

  Δίας (ανάδρομος) εξάγωνο Πλούτωνας

 • Είναι μία περίοδος που σας επιτρέπει να επεκταθείτε στους τομείς, πάντα, που επηρεάζονται απο αυτή την όψη. Εξασφαλίστε τη συνεργασία κι άλλων ανθρώπων, άλλωστε η βοήθεια απο το περιβάλλον σας είναι κάτι που δε θα στερηθείτε. Κι αν συναντήσετε αντιστάσεις στις ιδέες ή τις δραστηριότητες σας, τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αντιστρέψετε τους όρους προς όφελός σας.

  Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος

 • Το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η οργάνωση, η αξιοπιστία και η σταθερότητα. Είναι καλή περίοδος για τη ρύθμιση των οικονομικών σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο όποιες συμφωνίες κλειστούν σήμερα θα έχουν μακροχρόνια ισχύ. Στον αισθηματικό τομέα είναι το καταλληλότερο διάστημα για σοβαρές συζητήσεις. Ευχάριστες στιγμές για ηλικιωμένα άτομα.

   

     Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 9η και την 21η  μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης- Κρόνου και του εξαγώνου Δία- Πλούτωνα, εξαρτάται απο τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Οι διεργασίες που γίνονται αφορούν σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας και τις οικονομικές σας συναλλαγές μέσα σε αυτήν....

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αυξάνει την κοινωνικότητά σας, αλλά και τη διάθεσή σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Επιπολαιότητα χαρακτηρίζει αυτήν την όψη. Νιώθετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε απ' όλους κι απ' όλα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-4-2018

Σελήνη τρίγωνο Ερμής (ανάδρομος) (2:50 π.μ.) Ανάγκη να ακούσετε τους ανθρώπους, αλλά και να σας ακούσουν