Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 9/4- 15/4/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και να  υποστηρίξετε σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που ζητάτε!  Μια πιο σοβαρή αλλά τελική όμως συζήτηση με το ταίρι σας, θα σας βοηθούσε να πάρετε τις απαντήσεις, που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μην είστε και τόσο έντονοι και κάθετοι, σε αυτά που ζητάτε από την άλλη πλευρά της σχέσης. Αν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι ακόμη προβληματίζει και εμποδίζει τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο ακόμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μέσα από όλες αυτές τις προσπάθειες σας σε οικονομικά και νομικά θέματα, θα βγείτε νικητές. Σε επόμενο στάδιο,  ίσως και να απολαμβάνετε την μοναξιά σας, αλλά αυτό από τα μέσα του μήνα, αλλάζει μέσα από μια γοητευτική παρουσία που θα σας πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε με πολλά υπαρξιακά ερωτήματα αυτήν την εποχή, και μια ερωτική μοναξιά, που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αυτό θα αλλάξει καθώς κάποιος νέος άνθρωπος που θα εισβάλει στην ζωή σας, αρχικά με την μορφή φίλου, και μετά συντρόφου, θα σας κάνει όλα αυτά να τα ξεπεράσετε.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Πολλές οι μεγάλες και μελλοντικές υποσχέσεις, που σας έχει δώσει ήδη το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κάποια υπερβολή και μόνο και μόνο για να σας εντυπωσιάσει. Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, θα δείτε τα πάντα να γίνονται πράξη και η σχέση σας, να εξελίσσεται γοργά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι ατελείωτη η αγάπη που σας έχει το ταίρι σας, και σας το έχει αποδείξει τόσες φορές. Είστε το ζώδιο που μέσα στους μήνες που έρχονται θα δεχτεί προτάσεις γάμου – οικογένειας. Μέχρι τότε φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας. 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μέσα από την εργασία σας, θα μεγαλουργήσετε και θα έχετε οικονομική άνεση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό θα είναι κατάλληλη σας βάση, για να προχωρήσετε και πιο κάτω με την προσωπική σας σχέση, ίσως και σε γάμο ή μετοίκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΡΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όσο θα είναι ταραγμένες οι σχέσεις του ανθρώπου σας, με τα οικεία του περιβάλλοντα, εσείς καλό θα ήταν να μην επιμένετε πάνω σε αλλαγές, για την σχέση σας. Όλα μαζί δεν γίνονται! Από τον νέο μήνα, πιθανόν τα πράματα να ηρεμήσουν για όλους!

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε παρασυρθεί για ακόμη μια φορά, σε καταστάσεις ερωτικές που δεν σας ταιριάζουν, παρά μόνο δείχνουν την εσώτερη σας ανασφάλεια και τον φόβο της μοναξιάς. Εσείς ξέρετε τι κάνετε, ωστόσο, μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε δημιουργήσει μέσα από την σκληρή σας εργασία, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει στην ζωή σας, και ένας μεγάλος έρωτας- αγάπη για να ολοκληρωθείτε σαν προσωπικότητες. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχει σημαντικές λοιπόν εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Τα δικά σας, τα σφάλματα είναι που θα πρέπει να χρεώσετε, και όχι κάποιου άλλου, για την τωρινή σας μοναξιά. Τώρα που έχετε και επίγνωση τι έχει συμβεί, μην κάνετε άλλες υποβολές, καθώς ο καιρός θα φέρει στον δρόμο σας, νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μόνο την εργασία σας, έχετε σαν την καλύτερη σας φίλη. Αυτό είναι και κάτι που θα γεμίσει την τσέπη και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά σε δεύτερο τόνο να γοητεύσει και κάποια καινούργια προσωπικότητα, που έχει την ίδια νοοτροπία με εσάς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Προβλέψεις Ταρώ 1/7/ - 7/7/2018

Μην μονολογείτε το τι θέλετε στον άνθρωπο σας. Ιδανικά μιλήστε του τώρα έξω από τα δόντια και με λύσεις - προτάσεις,

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 18/6 - 24/6/2018

Αυτά που έχετε αλλάξει, για να διευκολυνθεί ο άνθρωπος σας και η καθημερινότητα του,

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Προβλέψεις Ταρώ 28/5 - 3/6/2018

Δεν υπάρχει κάτι πιο πολύ να προσφέρετε στον δεσμό σας, και στον άνθρωπο σας.

Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

 Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 14/5 - 20/5/2018

Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, να επικοινωνήσετε πιο καλά με τον άνθρωπο που αγαπάτε

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 7/5 - 13/5/2018

Όλα αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη σας, για το άνθρωπο σας, καλό θα είναι να του τα θέσετε υπό μορφή ερωτήματος

Προβλέψεις Ταρώ 30/4 6/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 30/4 6/5/2018

Προβλέψεις Ταρώ 30/4 6/5/2018

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, με αυτά που σας πλησιάζουν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Κάποιος που