Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Η μέρα θα έχει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις που θα ξεκινούν από τα οικονομικά σας δεδομένα, που θα ενιχυθούν…και θα συνεχίσει με μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον γνωστό – φίλο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Είναι πια καιρός να δείξετε στον άνθρωπο σας, όλη την αγάπη που του έχετε και συνάμα να κάνετε τις προτάσεις σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε και σκέφτεστε ότι πρέπει να αλλάξουν μέσα στην σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Σας έχουν φάει οι αποστάσεις και τα δρομολόγια, εσάς τους γιούς και τις κόρες του Ερμή. Αυτό το διάστημα, πάντως ουδείς θα έχει παράπονο από εσάς. Όλους τους ικανοποιήσατε, άρα ώρα για ξεκούραση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Η τάση των οικονομικών σας, είναι ανοδική κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αλλά και που θα συνεχίσει έτσι και το επόμενο διάστημα. Πολλαπλάσιες θα είναι και οι νέες γνωριμίες του μήνα, που θα σας γοητεύσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Οι σκέψεις που κάνει κάποιος που ανήκει στον στενό φιλικό σας κύκλο, έχουν ξεπεράσει την φιλία, και έχουν μετατραπεί σε έρωτα. Να αναμένετε εκπλήξεις, που θα μιλούν για προτάσεις αισθηματικής δέσμευσης!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Δεν θα πρέπει να έχετε και τόσες ενοχές για έναν χωρισμό. Αν ακόμη αγαπάτε και μόνο τώρα ξέρετε, τα λάθη που έγιναν και επιθυμείτε να τα διορθώσετε…τότε κινητοποιηθείτε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ακόμη σε καταστάσεις, που παλεύει ο άνθρωπος σας, αλλά μέχρι και τα τέλη του μήνα Απριλίου, θα έχουν ξεπεραστεί μόνιμα πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Η δυναμική του χαρακτήρα σας, είναι ένα στοιχείο που δεν περνάει απαρατήρητο από το αντίθετο φύλο. Πιθανόν και να πλησιαστείτε σύντομα και από νέους έρωτες και πάθη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Η ζήλια που έρχεται από την μεριά του συντρόφου σας, ίσως και αυτήν την εποχή να είναι δικαιολογημένη, καθώς η εργασία σας  και οι δημόσιες σχέσεις, κρατούν την σχέση παγωμένη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Η ανάγκη που υπάρχει μέσα στην ψυχολογία σας, για περισσότερη επαφή, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, έχει γίνει πια κατανοητή, και από το επόμενο διάστημα, θα λάβετε αυτό που έχετε ζητήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Έχετε χαθεί μέσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, και πλέον δεν δίνετε και τόση σημασία, σε υποθέσεις σχέσεων και συντρόφων. Φάση είναι και θα τη ξεπεράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Αρπάξτε τις ευκαιρίες τις οικονομικές που θα περάσουν από μπροστά σας, και μην σταθείτε να  ζυγίσετε σε ποιον αρέσουν και ποιον τελικά δεν εξυπηρετούν. Δεν είναι και οι εποχές, για πειράματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...