Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018
<p> 

ΓΕΝΙΚΑ: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα κάνουν την εβδομάδα αυτή πιο εύκολη και πιο ευχάριστη για όλους, αλλά λίγο παραπάνω για τα ζώδια της γης (Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθύες). 

 

ΚΡΙΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διανύετε δύσκολη περίοδο με το ταίρι σας και η αλήθεια είναι πως αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα. Γι' αυτήν την εβδομάδα, η κτητικότητα, η ζήλια και οι εντάσεις δε θα λείψουν από την καθημερινότητά σας, για το λόγο αυτό, καλό είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις οριστικές -για τη σχέση σας- αποφάσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα για τα οικονομικά σας είναι ευχάριστα, καθώς ένα ανέλπιστο χρηματικό ποσό προστίθεται στα έσοδά σας. Είναι πιθανό, προς το τέλος της εβδομάδας, να επιλέξετε να διοχετεύσετε ένα μέρος του σε διασκέδαση. Είναι ευνοϊκή, γενικά, περίοδος για τη ρύθμιση και την οργάνωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. 
 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στην αρχή της εβδομάδας θα περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με το/τη σύντροφό σας. Παρ' όλα αυτά, η επικοινωνία στη σχέση σας έχει χαθεί...στη μετάφραση, καθώς ο ανάδρομος Ερμής έχει επηρεάσει άμεσα τη συνεννόηση, την κατανόηση και τη λειτουργικότητα. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής, θα είναι ασταθή και τα οικονομικά σας. Καθυστερήσεις στις πληρωμές, έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει ή και απώλεια χρημάτων απο απροσεξία είναι πιθανά. Προς το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα επιστροφής σημαντικού ποσού. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές που αφορούν σε οικονομική διαχείριση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστες και τρυφερές στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σας αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει έντονη και αμοιβαία ερωτική διάθεση, όχι τόσο ως προς το πάθος, όσο προς το συναίσθημα. Θα επιδιώξετε να αφιερώσετε αρκετό και ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας, με το κλείσιμο της εβδομάδας να σας βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, δημιουργώντας ευκαιρίες για διασκέδαση. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί το χρήμα να μη φτάνει αβασάνιστα στα χέρια σας, αλλά τουλάχιστον φτάνει. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά, διανύετε μία εβδομάδα αρκετά σπάταλη. Ξοδεύετε σε κάθε ευκαιρία, τις περισσότερες φορές χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Χρειάζεται λίγη εγκράτεια, γιατί υπάρχει ορατός κίνδυνος για οικονομική στενότητα προς το τέλος της εβδομάδας. 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βιώνετε μία παθιασμένη περίοδο, αρκετά ερωτική, αλλά και με εντάσεις. Πιθανώς, στα κοινά σχέδια που κάνετε με το/τη σύντροφό σας να παρουσιάζονται καθυστερήσεις, αλλά με τη συνεννόηση, την κατανόηση και την αλληλεγγύη βρίσκονται λύσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου κάνετε μία σημαντική γνωριμία που μπορεί να οδηγηθεί σε κάτι πολύ όμορφο και μακροχρόνιο. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπαθήστε αυτήν την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα χρηματικής απώλειας, είτε απο αμέλεια, είτε απο πρόθεση τρίτων. Προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς, αν είστε συμμέτοχοι ή συνέταιροι σε κάποια επιχείρηση. Η επόμενη εβδομάδα είναι πολύ καλύτερη για τα οικονομικά σας. Υπομονή.

 

ΛΕΩΝ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία υπάρχουν, αλλά δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς η σχέση σας χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και περνάει σε άλλο επίπεδο, με ισχυρότερο ψυχικό και συναισθηματικό δέσιμο. Για τους αδέσμευτους, επιστρέφει πρόσωπο απο το παρελθόν με ιδιαίτερα σοβαρή πρόθεση για εσάς. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει στασιμότητα τον τελευταίο καιρό στα οικονομικά σας. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι, παρ' όλη την οικονομική αστάθεια που βιώνετε, έρχονται ανέλπιστα κάποια χρήματα στα οποία δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές που αφορούν σε οικονομική διαχείριση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε επιτρέψει στη ρουτίνα να καταβάλει τη σχέση σας, αλλά κι εσείς οι ίδιοι την αντιμετωπίζετε σαν υποχρέωση. Χαλαρώστε λίγο και αφήστε την ερωτική διάθεση των ημερών να σας παρασύρει. Ο/η σύντροφός σας κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σας αφυπνίσει και να σας βγάλει απο το τέλμα που έχετε βρεθεί. Εμπιστευτείτε τον/την.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον αντίποδα, τα οικονομικά σας διανύουν περίοδο άνθισης και προσεχώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για εσάς σε αυτόν τον τομέα. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει όλον αυτόν τον καιρό, ανταμείβεται, με τη μορφή αύξησης ή και προαγωγής. Στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει το τελευταίο διάστημα μία σύγχυση, η οποία, όμως, αναμένεται να υποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα.


  ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Κι αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχουν αναταραχές στη σχέση σας, αλλά παρ' όλες τις δυσκολίες ξυπνάει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα και η επιθυμία να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε και οι δύο ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα τρυφερό κλίμα μεταξύ σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παλιές οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, δίνοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να τις επιλύσετε με συμφέροντες, για εσάς, όρους. Δουλεύοντας, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και να επεκταθείτε, εφόσον το επιθυμείτε, στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι καλό μπορεί να προκύψει απο κληρονομικά ζητήματα που είχαν μείνει στάσιμα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εδώ και καιρό νιώθετε πως η σχέση σας έχει πέσει σε τέλμα. Αυτήν την εβδομάδα, όμως κάτι αλλάζει. Τόσο εσείς, όσο και ο/η σύντροφός σας, αποκτάτε μια πιο ρομαντική διάθεση, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση σας και αποφασίζοντας από κοινού να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ανανεώσει. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον εργασιακό σας χώρο επικρατεί αναστάτωση, η οποία, όμως, υποχωρεί προς το τέλος της εβδομάδας. Συνεχίστε τη μεθοδική δουλειά και σύντομα θα δείτε τον κόπο σας να επιβραβεύεται. Ό,τι κερδίσετε από τη δουλειά σας αυτήν την περίοδο, θα είναι σταθερό και μακροχρόνιο. Ανασυνταχθείτε και προετοιμαστείτε για σκληρή δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μια μικρή ένταση προκύπτει στα μέσα της εβδομάδας, που θα οφείλεται στην κτητικότητα και  τη ζήλια του/της συντρόφου σας. Αποφύγετε τη σύγκρουση και επωφεληθείτε απο την ερωτική ατμόσφαιρα των ημερών. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, μετατρέποντας τη συγκρουσιακή  διάθεση σε ερωτική. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Προτείνεται εγκράτεια. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τίποτα δεν σας έρχεται εύκολα, χρειάζεται να “ιδρώσετε”, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Το ευτύχημα είναι ότι, με τον έναν ή τον άλλον  τρόπο, η δουλειά σας αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Ένα ξαφνικό χρηματικό ποσό, το οποίο δεν υπολογίζατε, έρχεται να προστεθεί στα έσοδά σας, επιβραβεύοντας την καλή και σκληρή δουλειά σας.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά η σχέση σας. Η ερωτική αύρα των ημερών θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας με ευχάριστη, αλλά και αρκετά ρομαντική διάθεση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας τονώσει αρκετά, αλλά με βραχεία διάρκεια. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνεχείς ανατροπές στον οικονομικό σας τομέα, έχουν προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας. Υπομονή μέχρι το Μάιο, καθώς τότε έρχονται οι μεγάλες και σημαντικές αλλαγές για τα οικονομικά σας. Ωστόσο, από αυτήν κιόλας την εβδομάδα, θα υπάρξουν θετικές ανατροπές  στα επαγγελματικά σας, οι οποίες, όμως, θα σας αποζημιώσουν τον επόμενο μήνα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δε διανύετε την καλύτερή σας περίοδο, υπάρχουν εντάσεις, δυσκολία στην επικοινωνία και μια αίσθηση καταπίεσης. Αυτό το κλίμα σας προκαλεί εκνευρισμό, τον οποίο ξεσπάτε στο ταίρι σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά, ως τότε, ελέγξτε τα νεύρα σας για να αποφύγετε συγκρούσεις που μπορεί να ζημιώσουν την σχέση σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επαγγελματικώς, διανύετε μια περίοδο επέκτασης και σταθεροποίησης. Οι ιδέες σας και οι πράξεις σας είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε ιεραρχικά. Η δουλειά σας αξιολογείται, και εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιβραβευθεί. Ένα ποσό, είτε με την μορφή αύξησης, είτε με την μορφή μπόνους, έρχεται για να επικροτήσει τη σκληρή προσπάθεια σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετές διακυμάνσεις, αλλά και ιδιαίτερα αισθησιακό κλίμα αναμένεται να χαρακτηρίσει τη σχέση σας αυτήν την εβδομάδα. Εξακολουθεί η δυσκολία στην επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, όμως υπάρχει η διάθεση για τη βελτίωσή της, κάτι που θα συμβεί προς το τέλος της εβδομάδας. Παρ' όλα αυτά, έρχεστε πιο κοντά, βιώνοντας έντονες και ερωτικές στιγμές. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Προσέξτε ιδιαίτερα την Τετάρτη, καθώς προβλέπεται απώλεια ποσού, είτε απο αμέλεια, είτε απο πρόθεση τρίτου. Προς το τέλος της εβδομάδας βελτιώνονται αισθητά τα πράγματα, ενώ υπάρχει πιθανότητα επιστροφής χρημάτων απο δημόσιους φορείς. Επαγγελματικά, αναγνωρίζεται ο μόχθος σας και πρόσωπα ισχύος προετοιμάζουν την ανταμοιβή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Δουλεύετε αδιάκοπα για την επαγγελματική σας καταξίωση και καταφέρνετε σημαντικές νίκες, όμως ενδέχεται η συμπεριφορά σας να γίνει πιο...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα “κλέβει” την παράσταση από τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις της εβδομάδας και φέρνει μαζί της σημαντικές και...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα η ερχόμενη, καθώς ξεκινά γλυκά και κλείνει δύσκολα. Έως την Τετάρτη το κλίμα είναι εξαιρετικό για να

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

ΓΕΝΙΚΑ: Δύσκολη περίοδος για τα παρορμητικά ζώδια(Αιγόκερως-Κριός-Καρκίνος-Ζυγός).