Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2018
<p>Κριός: Οι ιδέες που έχετε κατά καιρούς, που πάνε και έρχονται στο μυαλό σας, είναι να βρείτε κάτι ευφάνταστο –διπλωματικό και να μιλήσετε στον πρώην σύντροφο σας, για μια επανασύνδεση, με νέα δεδομένα.

Ταύρος: Αν έχετε χωρίσει αυτόν τον τελευταίο καιρό, ίσως και να πρέπει να κρατήσετε για ένα μικρό διάστημα, κάποιες επικοινωνιακές αποστάσεις, για να αποφασίσετε με μια πιο καθαρή σκέψη, τι τελικά επιθυμείτε.

Δίδυμοι: Έχετε κάνει πολλά για να φέρετε την οικονομική σας ζωή, σε μια σταθερότητα. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρόκειται να το αφήσετε, για να κυνηγήσετε κάποιον έρωτα, που μόνο μέχρι τώρα σε έχει ζημιώσει. 

Καρκίνος: Αφήστε και μια χαραμάδα ανοιχτή, στο παρελθόν, αφού και εσείς ακόμη δεν πιστεύετε μέσα σας, ότι αυτός ο αισθηματικός δεσμός έχει λήξει. Με το τέλος του ανάδρομου Ερμή στις 15/04, πολλές παλιές αγάπες επιστρέφουν.

Λέων:  Είσαστε σε μια αναμονή παρατεταμένη και απογοητευτική, που δεν σας δίνει απαντήσεις για το τι θέλει ο άνθρωπος  που αγαπάτε, που αυτήν την εποχή είναι πραγματικά χαμένος μέσα στα δικά του προβλήματα.

Παρθένος: Πολλές οι εκπλήξεις που έχουν ανατείλει μέσα στην σχέση σας επιτέλους. Λίγη ακόμη υπομονή και θα δείτε, ότι όλα μπορούν και πάλι να έρθουν στα κανονικά τους μέτρα και σταθμά, και κοντά στις επιθυμίες σας. 

Ζυγός: Αλλού εσείς και αλλού το ταίρι. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για ένα μεγάλο τώρα χρονικό διάστημα, και μάλλον έχει κάμψει το ηθικό και των δύο πλευρών. Δεν θα βρείτε εκτός σχέσης τις λύσεις, μόνο εντός.

Σκορπιός: Αν έχετε κάνει αυτήν την εποχή, μια σοβαρή σχέση τουλάχιστον για την αρχή της, μην την εκθέσετε στα μάτια και στα στόματα των τρίτων, ακόμη και αν αυτοί είναι καλοί σας φίλοι και συγγενείς.

Τοξότης: Αδικείτε πραγματικά τον καλό σας εαυτό με το να μην δίνετε και τόση σημασία τελικά στις ανάγκες του. Το ότι είστε μέσα σε σχέση και να είστε περιορισμένοι και δυστυχείς, σίγουρα δεν είναι και το αιτούμενο σας.

Αιγόκερως: Θα πρέπει να βάλετε μια άνω τελεία σε υποθέσεις, που ακουμπούν το παρελθόν σας, και που κατά καιρούς κάνουν την θεαματική τους εμφάνιση και μετά και πάλι σβήνουν.

Υδροχόος: Έχετε προβάλει τις δυνατότητες σας στην νέα σας εργασία, και αυτό εκτός από μεγάλη άνοδο, θα σας δώσει και πολύ θαυμασμό από το αντίθετο φύλο.

Ιχθείς: Έχετε την ανάγκη να τολμήσετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας,  και κατά κύριο λόγο στα ερωτικά σας, και μαζί με τον άνθρωπο σας, που είναι τόσο καιρό στο πλάι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2018

Αρκετά τα θέματα, που πρέπει να ρυθμίσει το ταίρι σας, με το παρελθόν του, και

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2018

Αυτά που ξέρετε, για την κρυφή ζωή του συντρόφου σας και το παρελθόν του, καλύτερα να μην

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2018

Δεν θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον που ξέρει ότι ακόμη τον αγαπάτε, για να επιβεβαιωθεί, ότι

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2018

Εσείς είστε μια από τις μεγαλύτερες αγάπες για κάποιον, που έχει βάλει σκοπό μέσα στις

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2018

Μην δεσμεύετε τον χρόνο και τις ανάγκες σας, για να εξυπηρετήσετε κάποιον ή κάποια σχέση