Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Προτιμήστε να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας και μακριά από ακραίες ερωτικές καταστάσεις, παρά να επιμένετε πάνω σε υποθέσεις που δεν έχουν  μέλλον. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Θα έχετε ερωτικές προτάσεις, από έναν άνθρωπο που σας θαυμάζει, που όμως σας έχει δει – συναντήσει μόνο ελάχιστες φορές. Πολλά αυτά που δεν ξέρετε, και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Μην πιστεύετε ότι σας τάζουν, και μην βάζετε μέσα στο μυαλό σας, μόνο αυτά που θέλετε. Δείτε αυτήν την εποχή, με μια πιο καθαρή ματιά τελικά, για ποιον λόγο είσαστε μόνοι, και τι θέλετε στον επόμενο τόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Ουδείς έχει το δικαίωμα να σας κάνει να στεναχωριέστε! Μην δίνετε τα ρέστα σας, μην είστε και τόσο δεδομένοι σε άτομα που και εσείς έχετε πια αντιληφθεί, ότι μόνο σας θέλουν για να συμπληρώνονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Μην διαφημίζετε την νέα σας σχέση σε κανέναν. Δεν ξέρετε ακόμη που μπορεί να καταλήξει αυτή η κατάσταση, άρα ιδανικά μην εκθέσετε ακόμη τον εαυτό σας, σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Έχετε περικυκλωθεί από ένα σωρό φλερτ και καινούργια άτομα, από τον χώρο της εργασίας σας, που σίγουρα το κέφι σας έχει πιάσει κορυφή. Ωστόσο, μην δώσετε δικαιώματα γύρω σας, για σχόλια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Όλα θα έρθουν έτσι όπως εσείς και ο σύντροφος σας, τα είχατε ονειρευτεί. Οι παλιές εκκρεμούσες υποθέσεις θα λήξουν. Οικονομική άνεση και εργασιακή σταθερότητα. ήδη είναι έτοιμη να σας αποδοθεί. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Υπάρχουν ακόμη πολλά θολά σημεία και σκοτεινές καταστάσεις, στην ζωή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην τα παρακάμψετε λόγω έρωτα, δεν είναι για να κάνετε πειράματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Μια ερωτική ιστορία που κρατάει μήνες, έχει φτάσει πλέον σε ένα όριο, που θα πρέπει, είτε να λήξει μόνιμα, ή να περάσει σε ένα πιο σοβαρό στάδιο. Εσείς πάντως τις προτάσεις σας, τις έχετε κάνει εδώ και καιρό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Μην δίνετε και τόση πολύ σημασία, σε υπερβολές και γεγονότα, που σας αναφέρει το ταίρι σας, κατά καιρούς μόνο και μόνο για να σας κάνει να ζηλεύετε….και να μην έχετε μάτια για τίποτα άλλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Οι ερωτικές πληγές κλείνουν πάντα. Είναι λοιπόν στο δικό σας το χέρι, σε πόσο χρόνο θέλετε εσείς πλέον να θεραπευτείτε. Το να ανακυκλώνετε συνεχώς τα παλιά, μόνο πίσω σας πάει τελικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Το ταίρι σας, θα έχει κάποιες αλλαγές άμεσα, μέσα στον επαγγελματικό του χώρο, και κατ΄επέκταση θα πρέπει και εσείς από την δική σας την πλευρά, να αλλάξετε την καθημερινότητα σας.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξεπερνάτε κάποια άγχη, σε περίπτωση που το τελευταίο διάστημα μέσα από τι ερωτικές σας κινήσει αντιμετωπίσατε...