Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 11-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 11-4-2018
<p>Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (3:10 π.μ.)

 • Αίσθημα ευθυμίας και αρμονία με τον εαυτό σας, αλλά και με τους γύρω σας. Νιώθετε και είστε ικανοί να καταφέρετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς οποιαδήποτε εργασία ξεκινήσετε μέσα σ' αυτό το δίωρο. Συνεννόηση και κατανόηση ευνοούν, κυρίως, τις ομαδικές εργασίες.
   

  Σελήνη τετράγωνο Δίας (ανάδρομος) (4:10 π.μ.)

 • Θετικές σκέψεις και αισιοδοξία χαρακτηρίζουν αυτήν την όψη. Κατά τη διάρκεια του δίωρου, τονίζονται τα φιλάνθρωπα και γενναιόδωρα συναισθήματα. Προσοχή σε πιθανή υπεροπτική συμπεριφορά, που ίσως προκαλέσει προβλήματα σε τρίτους. Επίσης, κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, αυτό το διάστημα θα νιώσετε απαλλαγμένοι απο το στρες.  

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 5 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα

 • Χωρίς όψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη, με αποτέλεσμα τη δυσκολία στην επικοινωνία. Αποφύγετε κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσετε συμφωνίες. Κατά τ' άλλα είναι μία καλή μέρα, με την προϋπόθεση ότι θα αποφύγετε τις εντάσεις.

  Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας

 • Μία μέρα είναι διάρκεια αυτής της όψης και προκαλεί ένα κλίμα πίεσης, εγωισμού και κτητικότητας. Δε συνηθίζονται οι εντάσεις, παρά μόνο αν εσείς επιλέξετε να οδηγήσετε μία συζήτηση ή μία διαφωνία προς αυτήν την κατεύθυνση. Αποφύγετε, σήμερα τις συγκρούσεις, διότι το τετράγωνο Ήλιου- Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει οριστικές ρήξεις.

  Αφροδίτη τρίγωνο Άρης

 • Σήμερα έχετε την ευχέρεια να δραστηριοποιηθείτε σε πολλά επίπεδα και με ευκολία να ωφεληθείτε σε αυτά. Είναι καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ή να ασχοληθείτε με το/τη σύντροφό σας. Επίσης, είναι ιδανική ευκαιρία για να ενεργοποιηθείτε κοινωνικά. 

  Δίας (ανάδρομος) εξάγωνο Πλούτωνας

 • Είναι μία περίοδος που σας επιτρέπει να επεκταθείτε στους τομείς, πάντα, που επηρεάζονται απο αυτή την όψη. Εξασφαλίστε τη συνεργασία κι άλλων ανθρώπων, άλλωστε η βοήθεια απο το περιβάλλον σας είναι κάτι που δε θα στερηθείτε. Κι αν συναντήσετε αντιστάσεις στις ιδέες ή τις δραστηριότητες σας, τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αντιστρέψετε τους όρους προς όφελός σας.

   

     Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη 13η και την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Λίγη προσοχή σήμερα οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου ή όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης- Άρη και του εξαγώνου Δία- Πλούτωνα, εξαρτάται απο τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-6-2018

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσετε ότι την προσοχή σας πολιορκούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία κινούνται...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-5-2018

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αυξάνει την κοινωνικότητά σας, αλλά και τη διάθεσή σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-5-2018

Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να σας καταλαμβάνουν συναισθήματα θυμού. Μια οργισμένη αντίδραση, είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρές,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-4-2018

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ισχυρή αποφασιστικότητα και πυγμή.