Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 12-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Εσείς με την μετριότητα και την προχειρότητα, έχετε πάρει διαζύγιο. Αυτό είναι κάτι που σαν ζώδιο δεν μπορείτε να το δεχτείτε ούτε στις εργασιακές σας σχέσεις, ούτε καν από τον άνθρωπο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Διασκεδαστικές οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα Απριλίου. Το χρήμα και η επαγγελματική επιτυχία είναι δεδομένα, και το μόνο που λείπει είναι ένας νέος έρωτας, να σας αναζωογονήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Έχετε κάνει πάρα πολλά για αυτήν την σχέση, και ακόμη δεν έχετε δει τα αναμενόμενα από τον άνθρωπο σας, ούτε στο ελάχιστο. Πιθανόν και να μην πρέπει να είστε πλέον τόσο δοτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Υπάρχουν κάποια μυστικά σας, που δεν θέλετε αυτή η τωρινή σας σχέση να τα μάθει. Ωστόσο, εσείς για να προλάβετε τα δύσκολα, κλείστε – σταματήστε τις επαφές σας, με το περίεργο σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Υπάρχει ένας έρωτας στην ατμόσφαιρα, μέσα στον χώρο του επαγγέλματος σας. Πιθανόν ακόμη να μην το έχετε καταλάβει, αλλά μέσα σε αυτή την τρέχουσα εβδομάδα, θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας αναζητεί. Μέσα σε αυτούς και ένα πρόσωπο, που έχετε καιρό να ακούσετε. Ένας έρωτας είναι στα σκαριά, για να ξεκινήσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Μην προβληματίζετε και τόσο το μυαλό σας, για το τι άλλο θα πρέπει να κάνετε για να έχετε την αποκλειστική προσοχή και εύνοια του ανθρώπου σας. Τα έχετε κάνει όλα, και τώρα είναι η σειρά της άλλης πλευράς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Οι μεγάλες απαιτήσεις που έχει το ταίρι σας, σας έχουν κάνει πια και έχετε κουραστεί! Δεν είναι αυτό που περιμένατε, αλλά ακόμη και τώρα μπορείτε να παρέμβετε με τις διορθώσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Μην επιτρέπετε στον πρώην σας, ή σε κάποιους φίλους σας, να καταλύουν την προσωπική σας ζωή, και τις συμπεριφορές τους. Νοήμον ζώδιο είστε, και ξέρετε που να βάλετε τα όρια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Οι εντάσεις στον χώρο εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή συνδέονται άμεσα. Εσείς είστε αυτοί, που πραγματικά πρέπει να βρουν λύσεις για όλα και άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Μπορεί αυτήν την εποχή, να μην έχει βρεθεί ο ταιριαστός σύντροφος για εσάς, αλλά με τόσα καλά που σας έχουν τύχει σε εργασίας και κοινωνική ζωή, αυτό δεν είναι και το μέγιστο σας πρόβλημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Υπάρχει ερωτική διάθεση μεταξύ εσάς και ενός καινούργιου ατόμου, που έχει προκύψει από την εργασία σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε προτάσεις για βραδινή έξοδο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...