Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που έχετε τόσο καιρό προγραμματίσει, και στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Είσαστε μέσα σε πολλές εναλλακτικές για την εργασία σας, και όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για να σταθεροποιηθείτε. Μια συζήτηση και με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βοηθούσε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Εσείς είστε το πιο δύσπιστο ζώδιο του κύκλου. Με όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, είσαστε όμως και δικαιολογημένοι. Προσοχή, μόνο στην υπερβολή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Είσαστε τόσο πολύ καλά οργανωμένοι και αποφασισμένοι, στα επαγγελματικά σας σχέδια, που στο 3ο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε και τα ανάλογα υλικά αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Πάντα καταφέρνετε να έχετε πάνω σας βλέμματα. Πιθανόν και κάτω από αυτόν τον θετικό για εσάς, αστρολογικό ουρανό, να πλησιαστείτε, από ένα νέο πρόσωπο που θα ερωτευτείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Κρατάτε πολλά μυστικά και δεν θέλετε να τα αποκαλύψετε στον νέο σύντροφο σας. Αν τελικά είναι τόσο ένοχα, βρείτε τον σωστό τρόπο να τα λύσετε, πριν επηρεάσουν την σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Αποφύγετε αυτήν την περίοδο να δώσετε αισθηματικές υποσχέσεις. Ακόμη με το παρελθόν σας, δεν έχετε ξεκαθαρίσει και το πιο πιθανόν, είναι άμεσα να έχετε και κάποιες συναντήσεις – συνομιλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση, μέσα από τους σχολιασμούς του. Η προσωπική σας ζωή, δεν αφορά, κανέναν! Από την μεριά σας μην προκαλείτε όμως κάτι ανάλογο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Τα ερωτικά παιχνίδια, έχουν πολλαπλασιαστεί για το ζώδιο σας. Ίσως και για εσάς, όλο αυτό να είναι μια μεταβατική φάση – στάδιο, για να ξεπεράσετε άσχημες υποθέσεις από το παρελθόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Οι φήμες που σας φέρνουν οι φίλοι σας, αναφέρουν ότι κάποιος παλιός σας ερωτικός σύντροφος, έχει διάθεση και σκοπό, να σας πλησιάσει, και να προσπαθήσει να σας κερδίσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Οι απαιτήσεις του ανθρώπου σας, ίσως και κάποιες φορές να σας εκνευρίζουν, αλλά είναι και στο δικό σας το χέρι, μέχρι που μπορείτε να ανεχτείτε αυτήν την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Τα περίεργα κίνητρα, κάποιων που κινούνται στον χώρο των φίλων ή των συνεργατών σας, θα έρθουν στην επιφάνεια. Δεν είναι απαραίτητο όλα να είναι και αρνητικά!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...