Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-4-2018
<p>Κριός: Υπάρχουν κάποια ζητήματα οικογενειακά σας, που ίσως και αυτήν την εποχή, να μην σας επιτρέπουν να ρίξετε όλο το βάρος σας, στην ερωτική σας ζωή. Από τα τέλη του μήνα, όλα καλυτερεύουν.

Ταύρος: Είσαστε μέσα σε έναν νέο έρωτα, που έχει ανανεώσει κάθε κύτταρο σας. Με τις ευλογίες τις Αφροδίτης, πιθανόν και όλο αυτό, να μετενσαρκωθεί σε μια σχέση διαρκείας με προοπτικές δέσμευσης. 

Δίδυμοι: Τολμήστε να εκφράσετε τα έντονα σας συναισθήματα στον άνθρωπο, που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Είναι κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει την σχέση σας, να πάει πιο κάτω.

Καρκίνος: Μετράτε πιο προσεχτικά τα λόγια σας, και μην προσβάλλετε άτομα, και ειδικά τον άνθρωπο σας. Όπως και να είναι τα πράματα, αν κάτι δεν σας αρέσει, ή όλα τελικά…μπορείτε να φύγετε.

Λέων: Οι μεγάλες σας ανατρεπτικές ιδέες στον χώρο της εργασίας σας, έχουν φέρει χρήμα. Τώρα όλη αυτήν την φιλοσοφία, θα πρέπει να την εφαρμόσετε και στην αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος: Η διάθεση σας είναι να μιλήσετε έξω από τα δόντια, στον άνθρωπο που αγαπάτε, και να  του κάνετε τις προτάσεις σας. Σίγουρα θα υπάρξουν θετικές ανταποκρίσεις και στήριξη.

Ζυγός: Αν αντιλαμβάνεστε για πολλοστή φορά, ότι αυτή η ερωτική σχέση δεν λειτουργεί ορθά, ίσως και να πρέπει να κάνετε κάτι πιο πρακτικό, από το να κάθεστε και να περιμένετε οι αλλαγές, να έρθουν από μόνες τους.

Σκορπιός: Έχετε χαθεί εντελώς μέσα σε κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Όταν όλο αυτό τελειώσεις, βάλτε και στις προτεραιότητες σας και την προσωπική σας ζωή, που πάσχει. 

Τοξότης: Η κρίση σας έχει κάνει κάποιες εκπτώσεις, μόνο και μόνο για να μην πικράνετε και απομακρύνετε τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως, δεν μπορείτε να συνεχίσετε εις βάρος σας.

Αιγόκερως: Ο έρωτας για τους μόνους, παραφυλάει σε κάθε γωνία, σε κάθε δρόμο. Είστε οι τυχεροί της εποχής, που θα έχετε και τις περισσότερες και ουσιαστικές αισθηματικές κατακτήσεις.

Υδροχόος: Αποφύγετε μέχρι και τα τέλη του Απριλίου, ακραίες καταστάσεις, που δεν σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε. Αυτό έχει την ισχύ του, και στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας θέματα.

Ιχθείς: Αν είσαστε σε μια λογική του να φύγετε από μια άσχημη – ακατάλληλη ερωτική κατάσταση, πείτε το και μην κάνετε κάτι περισσότερο. Αφήστε την άλλη πλευρά, να κάνει αυτό που σκέφτεται!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2018

Μην δείχνετε τις αισθηματικές σας αδυναμίες, ή μην αποκαλύπτεται τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα σε άτομα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-5-2018

Τελικά μέσα από αυτόν τον παρατεταμένο διάλογο που έχετε με τον άνθρωπο σας, να

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-4-2018

Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα γίνουν πολλές περισσότερες

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2018

Θα πρέπει να είσαστε λίγο πιο ελαστικοί με όλα αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας. Μπορεί να

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Η ατμόσφαιρα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα...