Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 13-4-2018
<p>Σελήνη εξάγωνο Άρης (12:30 π.μ.)

 • Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ισχυρή αποφασιστικότητα και πυγμή. Είναι πιθανό να να αισθανθείτε έντονη ενεργητικότητα και υπερένταση, αναλαμβάνοντας εργασίες ιδιαίτερα κοπιαστικές, τις οποίες αδιαμαρτύρητα ολοκληρώνετε. Κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αυτές τις ώρες το επιλύετε, χωρίς δεύτερη σκέψη.   

  Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας (2:10 π.μ.)

 • Ονειραβασία ή ύπνος, εσείς επιλέγετε τον τρόπο με το οποίο θα χειριστείτε αυτήν την όψη. Οι ευαισθησίες και ο ρομαντισμός κυριαρχούν αυτό το δίωρο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, γιατί όσο καλοπροαίρετη κι αν είναι αυτή η σχέση Σελήνης- Ποσειδώνα, μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σε αυταπάτες.  

  Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη (2:55 π.μ.)

 • Η πολύ καλή διάθεση και τα ευχάριστα συναισθήματα σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα καλύτερα. Αυτή η όψη Σελήνης- Αφροδίτης, αναπτύσσουν την επιθυμία για το καλό φαγητό και τις διασκεδάσεις. 

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 4 π.μ. μέχρι τις 12 μ.μ.

 • Ελάχιστα σημαντική η κενή πορεία της Σελήνης αυτό το διάστημα, καθώς οι όψεις που αφήνει είναι εξαιρετικές, ενώ ακολουθούν πολύ καλές όψεις και στη συνέχεια της μέρας. Λίγη προσοχή στην επικοινωνία αυτό το διάστημα. 

  Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας (1:15 μ.μ.)

 • Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ώρες να νιώσετε πιο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στους οικείους σας. Είναι μια καλή όψη για να μοιραστείτε σκέψεις αλλά και δραστηριότητες με άλλα άτομα και να δημιουργήσετε ισχυρότερο ψυχικό δέσιμο. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα σάς χαρακτηρίζουν αυτές τις ώρες.

  Σελήνη τρίγωνο Δίας (ανάδρομος) (1:25 μ.μ.)

 • Με το τρίγωνο Σελήνης-Δία αισθάνεστε τη ζεστασιά και τη στοργή των οικείων σας αλλά και εκείνοι τη δική σας. Υπάρχει αμοιβαία προθυμία για προσφορά ηθικής και υλικής βοήθειας, εφόσον είναι αυτό απαραίτητο, αλλά και συναισθηματική γενναιοδωρία.

  Σελήνη σε κενή πορεία μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας

 • Σε αυτό το διάστημα, η “κενή” Σελήνη μπορεί να φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, ωστόσο δεδομένων των πολύ ευνοϊκών όψεων, το κλίμα της ημέρας παραμένει εξαιρετικό. Συνεπώς, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα, περνώντας χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και κάνοντας πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

  Δίας (ανάδρομος) εξάγωνο Πλούτωνας

 • Είναι μία περίοδος που σας επιτρέπει να επεκταθείτε στους τομείς, πάντα, που επηρεάζονται απο αυτή την όψη. Εξασφαλίστε τη συνεργασία κι άλλων ανθρώπων, άλλωστε η βοήθεια απο το περιβάλλον σας είναι κάτι που δε θα στερηθείτε. Κι αν συναντήσετε αντιστάσεις στις ιδέες ή τις δραστηριότητες σας, τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αντιστρέψετε τους όρους προς όφελός σας.


 •     Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.
     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των πολύ θετικών θέσεων της Σελήνης και του εξαγώνου Δία-Πλούτωνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. 
   

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-6-2018

Μέσω αυτής της διέλευσης ανακαλύπτετε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, τις προθέσεις των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Σελήνης-Αφροδίτης διακατέχεστε από ευχάριστα συναισθήματα, όπως επίσης και οι γύρω σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 5-5-2018

Δεδομένου ότι η τελευταία όψη της Σελήνης ήταν η σύνοδος με τον Κρόνο, ενδέχεται, κατά τη διάρκεια της νύχτας και στο ξεκίνημα της ημέρας,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 30-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 30-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 30-4-2018

Κατά την διάρκεια του εξαγώνου Σελήνης- Κρόνου ανακτάτε πλήρως την αυτοκυριαρχία σας. Αποστασιοποιείστε συναισθηματικά και...

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3/4/2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3/4/2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3/4/2018

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (4:30 π.μ.) Αίσθηση “μέθης”, τάση για ονειροπόληση, συναισθηματισμοί και παραπάνω ανάγκη για ύπνο φέρνει αυτή η...