Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Εσείς ξέρετε πολλά, αλλά ακόμη δεν είναι και η σωστή ώρα για να τα αναφέρετε. Μετά την αλλαγή του ζωδίου στις 21/04, σίγουρα θα έχετε την ευχέρεια να προσχωρήσετε και σε μεγάλες αλλαγές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Μπορεί να υπάρχει μια επικοινωνιακή διαμάχη με τον άνθρωπο σας, για ένα παλιότερο θέμα, όμως είναι προσπεράσιμη. Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικονομικά σας, που έχουν ανοδικές τάσεις.  

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Θα πέσουν στην αντίληψη σας κάποια δεδομένα, για έναν  γνωστό σας, που μόνο θα σας εκπλήξουν. Μέσα στον μήνα του Απριλίου, θα έχετε και ένα πιο ερωτικό πλησίασμα – επικοινωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Η ψυχή σας και το μυαλό σας, έχουν κουραστεί από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, που επικρατούν στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που βαραίνει και εσάς σαν ευθύνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Έχετε οργανώσει τα επαγγελματικά σας προγράμματα, και θέλετε να κάνετε και μια σχετική ενημέρωση στον άνθρωπο σας! Η τύχη είναι γενικότερα με το μέρος σας, και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Έχουν γίνει κάποιες ανατροπές και αλλαγές, στην εργασία και στα οικογενειακά δεδομένα του ταιριού σας. Με συζήτηση και κοινές αποφάσεις, σίγουρα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Εξαιτίας κάποιων παλαιότερων ζητημάτων, θα χρειαστεί να πατήσετε λίγο φρένο στις ερωτικές σας σκέψεις με τον παρόντα σύντροφο σας. Ίσως κάποια νομική υπόθεση σας, να πρέπει να κλείσει πρώτα. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Μην ακούτε πραγματικά κανέναν, για το τι πρέπει να πράξετε μέσα στα εργασιακά σας δεδομένα. Τα αστρολογικά σας δίνουν την εύνοια τους, άρα μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δείτε και τις απολαβές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Τα πράματα μέσα σε γάμους και σχέσεις, θα καλυτερεύσουν αισθητά. Αυτό είναι και κάτι που θα βοηθήσει και όσους συντρόφους, έχουν απομακρυνθεί, να βρουν αφορμές για επανένωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Αισθάνεστε μέσα στην σχέση που έχετε, άκρως εγκλωβισμένοι. Αυτό είναι για εσάς κάτι πρωτόγνωρο, και σίγουρα θα πρέπει μέσα από άμεσες συζητήσεις, να το διορθώσετε με το ταίρι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Κάποιες προσωπικές σας  υποθέσεις, έχουν επηρεάσει και τις αποφάσεις σας για την εργασία σας, και κάποια νέα βήματα που επιβάλλεται να κάνετε. Αυτό είναι λάθος και πρέπει να το αλλάξετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Μην μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού σας χώρου, μέσα στον σπίτι και την σχέση σας. Δεν χρειάζεται. Επιπροσθέτως έχετε τόσα πολλά να κάνετε με τον άνθρωπο σας, που σίγουρα θα σας απορροφήσουν ευχάριστα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...