Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018
<p>Σελήνη σε κενή πορεία έως τις 9:00 π.μ.

 • Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα δίωρα των σημερινών δυσαρμονικών όψεων, καθώς μπορεί να επιφέρουν μη επιθυμητά αποτελέσματα.

  Σελήνη τετράγωνο Άρης (9:45 π.μ.)

 • Ο εκνευρισμός και η τάση για διαφωνίες είναι έντονα αυτό το διάστημα, ενώ έχετε την τάση να οδηγείστε σε βιαστικές ή και παράτολμες ενέργειες. Προσοχή σε ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο που γυμνάζεστε. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε καυγάδες.

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.

 • Οι θέσεις της Σελήνης δε βοηθούν ιδιαίτερα σήμερα και σε συνδυασμό με τη στασιμότητα του Ερμή, οι επικοινωνίες είναι τεταμένες. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσετε με σύνεση τις κυρίαρχες όψεις της ημέρας, που είναι σαφώς θετικότερες.

  Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας (7:35 μ.μ.)

 • Μεγάλη προσοχή στις εντάσεις και σε πιθανά ξεσπάσματα που μπορεί να επιφέρουν μη επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας. Πιθανές είναι και οι εξάρσεις ζήλιας, γι' αυτό καλό θα ήταν να ανακτήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε σε οποιασδήποτε μορφής σύγκρουση.

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 9:00 μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας

 • Αποφύγετε εντάσεις και προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι. Με ψυχραιμία και μεθοδικότητα ασχοληθείτε με όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να αναλωθείτε σε ανούσιες συγκρούσεις. Υπομονή μέχρι αύριο που οι όψεις θα είναι σαφώς ευνοϊκότερες.

  Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας

 • Μειωμένη ενεργητικότητα μεν, καλή διάθεση δε χαρακτηρίζει αυτήν την όψη. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τις τέχνες, να διασκεδάσετε ή να συναντηθείτε με ανθρώπους που έχουν έξυπνο χιούμορ. Αυτή η όψη δεν ενδείκνυται για έντονη σωματική δραστηριότητα, αλλά για πνευματική.  

  Δίας (ανάδρομος) εξάγωνο Πλούτωνας

 • Είναι μία περίοδος που σας επιτρέπει να επεκταθείτε στους τομείς, πάντα, που επηρεάζονται απο αυτή την όψη. Εξασφαλίστε τη συνεργασία κι άλλων ανθρώπων, άλλωστε η βοήθεια απο το περιβάλλον σας είναι κάτι που δε θα στερηθείτε. Κι αν συναντήσετε αντιστάσεις στις ιδέες ή τις δραστηριότητες σας, τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αντιστρέψετε τους όρους προς όφελός σας. 

     Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι- και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη 15η και 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του εξαγώνου Άρη-Ποσειδώνα και του εξαγώνου Δία-Πλούτωνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

     Σήμερα προτείνεται σε όλους ψυχραιμία και προσοχή στις επαφές με άλλους ανθρώπους, καθώς είναι μέρα εντάσεων, χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια.

   

   

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-5-2018

Η σημερινή ημέρα, με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, είναι εξαιρετική ώστε να διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει και...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 28-4-2018

Σήμερα, περισσότερο και απο τις προηγούμενες μέρες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Επιλέξτε να διατηρήσετε, όσον το δυνατόν, πιο παθητική...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 20-4-2018

Δεν υπάρχει έντονη δραστηριότητα, σήμερα, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Η μία και μοναδική όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 4-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 4-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 4-4-2018

Όλοι οι τομείς, σήμερα, επηρεάζονται απο το τετράγωνο Ερμή- Άρη, καθώς η Σελήνη σήμερα μένει αμέτοχη