Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/4 εώς 22/4/2018
<p>ΓΕΝΙΚΑ: Εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα η ερχόμενη, καθώς ξεκινά γλυκά και κλείνει δύσκολα. Έως την Τετάρτη το κλίμα είναι εξαιρετικό για να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα ζητήματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε ξεκινήματα, σημαντικές για εσάς συζητήσεις και οποιασδήποτε μορφής σύγκρουση, ανεξάρτητα από τον τομέα προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ΚΡΙΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στην αρχή της εβδομάδας τα αισθηματικά σας κυλούν ομαλά. Υπάρχει, μάλιστα, περίπτωση να κάνετε νέα σχέδια με το ταίρι σας. Αν διαχειριστείτε σωστά τις θετικές όψεις των πρώτων ημερών, τότε θα είστε μια χαρά. Ωστόσο, η λανθασμένη διαχείριση, ο εκνευρισμός και η ανάγκη για ανεξαρτησία που θα νιώσετε κατά το μέσον της εβδομάδας, είναι πιθανό να φέρουν μεγάλες ανατροπές στη σχέση σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εβδομάδα σάς βρίσκει σε σπάταλη διάθεση, η οποία μετουσιώνεται σε  διασκεδάσεις και καλό φαγητό. Ήρθε η ώρα να βάλετε “καβούρια” στην τσέπη σας, καθώς από το μέσον της εβδομάδας και μετά, είναι πιθανό η απλή σπατάλη να μετατραπεί σοβαρή οικονομική απώλεια. Να είστε προσεκτικοί και στο χώρο της καριέρας σας καθώς οι προστριβές όλο και θα αυξάνονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιτέλους, ο κυβερνήτης των αισθηματικών σας ορθοδρομεί, καθιστώντας ευκολότερη και πιο ευχάριστη την επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας. Φροντίστε, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά, κυρίως πνευματικά, με το ταίρι σας γιατί η συνέχεια της εβδομάδας προμηνύεται δύσκολη. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψει εκνευρισμός από την Πέμπτη και μετά. Αποφύγετε τις συγκρούσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξεκινά να βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση. Αν σας έχουν καθυστερήσει πληρωμές ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και είδατε το εισόδημά σας να περιορίζεται, από τη Δευτέρα και μετά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Δώστε προσοχή,  από την Τετάρτη και μετά, σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Δευτέρα σάς βρίσκει σε ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικές ατασθαλίες, προκειμένου να διασκεδάσετε με το/τη σύντροφό σας. Στο μέσον περίπου της εβδομάδας, το κλίμα βαραίνει κάπως εξαιτίας προβλημάτων στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε διενέξεις με το ταίρι σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρά τη θετική έναρξη της εβδομάδας, δυσκολεύουν τα οικονομικά σας από την Πέμπτη και μετά. Προσέξτε πιθανές απώλειες ποσών, καθώς και ενδεχόμενες προστριβές με τους εργοδότες ή τους συνεργάτες σας, διότι μπορεί να προκληθούν μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους, τόσο σε διαπροσωπικό, όσο και σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είναι μια καλή στιγμή ώστε εσείς και το ταίρι σας να εστιάσετε στην ενίσχυση της ψυχικής και πνευματικής σας σύνδεσης. Υπάρχει, γενικά, καλό κλίμα και επιδιώκετε να περνάτε χρόνο μαζί και να διασκεδάζετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από συγκρούσεις, καθώς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει ανατροπές. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Απρόσμενες αλλαγές συνθηκών, τόσο προς το καλύτερο όσο και προς το χειρότερο. Προσπαθήστε να κάνετε σωστή διαχείριση και αποφύγετε, στο κλείσιμο της εβδομάδας, να εμπλακείτε σε διενέξεις στον εργασιακό χώρο, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν ανεπανόρθωτα ρήγματα.

 

ΛΕΩΝ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει καλό κλίμα στη σχέση σας και το απολαμβάνετε, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πως γίνονται πιο ισχυροί οι συναισθηματικοί δεσμοί που σας ενώνουν. Έρχονται, όμως, αλλαγές, είτε θετικές-είτε αρνητικές. Οι χειρισμοί σας θα καθορίσουν το περιεχόμενο. Προσπαθήστε να μην υποκύψετε στον εκνευρισμό των τελευταίων ημερών της εβδομάδας, αποφύγετε τις συγκρούσεις και όλα θα παραμείνουν καλά. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επανέρχεται η ομαλότητα τόσο στα οικονομικά σας, όσο και στα επαγγελματικά σας. Στην αρχή της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν θετικές αλλαγές στους τομείς αυτούς. Εφόσον θέλετε να διατηρήσετε το υπάρχον καλό κλίμα και να επωφεληθείτε από τις θετικές αλλαγές, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και ελέγξτε τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε καλά και φαίνεται. Ξοδεύετε αρκετά χρήματα για διασκέδαση με το ταίρι σας, γεγονός που σας ανανεώνει, ωστόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενδέχεται είστε πιο ευερέθιστοι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να ανατραπεί ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε με το/τη σύντροφό σας. Παραμείνετε ήρεμοι και αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ομαλοποιείται το κλίμα στην καριέρα σας, όπως επίσης και στα οικονομικά σας. Είναι πιθανό ανταμειφθείτε με κάποιο bonus, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο σπάταλοι. Προσοχή μόνο -από την Πέμπτη και μετά- σε διαφωνίες και συγκρούσεις. Μην αναμιχθείτε σε διενέξεις και σε προκλήσεις άλλων.

 

ΖΥΓΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αλλεπάλληλες αλλαγές χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που θα σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Ξεσπάσματα από και προς το ταίρι σας μπορεί να γίνουν πραγματικά ζημιογόνα, δεδομένου ότι η εβδομάδα κλείνει με δυσάρεστη νότα. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και προτιμήστε να εκφράσετε τις ενστάσεις σας από την επόμενη εβδομάδα. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προϋποθέσεις για τα οικονομικά σας είναι ευοίωνες, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, οπότε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεσπάσουν εντάσεις. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε συγκρούσεις και αποφύγετε να διεκδικήσετε έδαφος γιατί μπορεί να έχει δυσμενή αποτελέσματα. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα εκδηλώσετε τάση προς τις έντονες διασκεδάσεις και τις κραιπάλες, όσον αφορά στη σχέση σας. Φροντίστε μόνο, από την Τετάρτη και μετά, να μην καταστρέψετε αυτό το εύθυμο κλίμα. Υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν εντάσεις, οι οποίες αν καταλήξουν σε σύγκρουση, μπορεί να είναι ζημιογόνες. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η θετική πορεία που έχετε κατακτήσει στον οικονομικό τομέα το τελευταίο διάστημα, κινδυνεύει να ανατραπεί από τις δυσμενείς πλανητικές όψεις που σχηματίζονται από την Πέμπτη και μετά. Χρειάζεται αρκετή προσοχή και συνετοί χειρισμοί, γεγονός που θα πρέπει να σας  κάνει να έχετε περισσότερη αυτοκυριαρχία και να μην εμπλακείτε σε διενέξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βλέπετε την επικοινωνία στη σχέση σας να αποκαθίσταται, γεγονός που σας γεμίζει με ελπίδες και όνειρα για νέα ξεκινήματα. Ένα μέρος τους είναι και πιθανό και δυνατό να επιτευχθεί, όμως ό,τι θέσετε ως στόχο θα πρέπει να γίνει μέχρι την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά, ο εκνευρισμός και οι εντάσεις κάνουν έντονη την παρουσία τους. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον εργασιακό σας χώρο αρχίζει να δημιουργείται ένα πιο ευχάριστο κλίμα, καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σας βελτιώνεται αισθητά. Ωστόσο, από την Πέμπτη και μετά είναι πιθανό να παρουσιαστούν συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους, τις οποίες θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η πολύ καλή διάθεση σάς γεννά την επιθυμία να το “ρίξετε” έξω με το/τη σύντροφό σας. Επιλέγετε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτό το σκοπό και αυτή η πρόθεση θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη. Από 'κει κι έπειτα, αρχίζουν έντονες και σοβαρές διακυμάνσεις στη σχέση σας, με τον κίνδυνο ολέθριων συγκρούσεων να είναι ορατός. Προσοχή. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλες αλλαγές έρχονται για τα οικονομικά σας, το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας βελτιώνεται σταδιακά και δημιουργείται ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Αποφύγετε τις εντάσεις στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ομαλοποιείται η επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας και επιτέλους αποκαθίστανται οι σχέσεις σας. Αρκετά ευχάριστο το κλίμα μεταξύ σας, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά, αν νιώσετε εκνευρισμό, αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά γιατί η πιθανότητα μιας σύγκρουσης μπορεί να είναι επιζήμια. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα σας πηγαίνει καλά και αναμένεται να συνεχίσει έτσι, εφόσον αποφύγετε τις προστριβές στο φορτισμένο εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας εδώ και καιρό συναντούν δυσκολίες, με μικρές ανάσες ανά διαστήματα. Αποφύγετε οποιαδήποτε διεκδίκηση προς το τέλος της εβδομάδας, διότι οι πιθανές εκβάσεις σίγουρα δε θα είναι προς το συμφέρον σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αυξημένη ερωτική διάθεση στην αρχή της εβδομάδας δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στη σχέση σας, γεγονός που θα σας γεννήσει την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε έντονα. Προσοχή, ωστόσο, από την Πέμπτη και μετά, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και αν δεν είστε υποχωρητικοί, δε θα αργήσει μια πιθανή “έκρηξη”. Ψυχραιμία. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε κατακτήσει σημαντικές “νίκες” στον εργασιακό σας χώρο και είναι αρκετά πιθανό αυτό να μεταφραστεί και υλικά. Προσοχή, μόνο, από το μέσον της εβδομάδας και μετά, είναι σημαντικό να αποφύγετε τις διεκδικήσεις παντός είδους γιατί μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιζήμιο. Κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 30/4 εως 7/5/2018

Δουλεύετε αδιάκοπα για την επαγγελματική σας καταξίωση και καταφέρνετε σημαντικές νίκες, όμως ενδέχεται η συμπεριφορά σας να γίνει πιο...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 23-4 εως 30-4-2018

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα “κλέβει” την παράσταση από τις υπόλοιπες πλανητικές όψεις της εβδομάδας και φέρνει μαζί της σημαντικές και...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 9/4 εώς 15/4/2018

Διανύετε δύσκολη περίοδο με το ταίρι σας και η αλήθεια είναι πως αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 Εώς 8/4/2018

ΓΕΝΙΚΑ: Δύσκολη περίοδος για τα παρορμητικά ζώδια(Αιγόκερως-Κριός-Καρκίνος-Ζυγός).