Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές καταστάσεις, που δεν σας δίνουν αυτά που θέλετε. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, και κάντε τις ανατροπές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο καταστάσεων – προσώπων και γεγονότων, που ζητούν από εσάς, την παρουσία και την πολύτιμη βοήθεια σας. Ευτυχώς όλα μπορείτε εσείς να τα καταφέρετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Οι δρόμοι σας έχουν χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον πρώην σας, που όμως επιμένει να σας ψάχνει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα τον δείτε ή θα το ακούσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Τα λάθη που έχετε κάνει ο άνθρωπος σας, θέλετε να μην τα ξαναβρείτε μπροστά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε σαν αληθινή  - μεγάλη προσπάθεια, από την δική του μεριά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Θα αποκτήσετε μεγάλη οικονομική δυναμική και αυτονομία. Όλο το προσεχές διάστημα, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές, που θα κάνουν την ζωή σας, πολύ πιο άνετη και σταθερή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Πολύς ο καιρός που έχετε μείνει μόνοι. Με την είσοδο του Ήλιο στον Ταύρο, η ερωτική σας ψυχολογία αλλάζει και μέσα από έναν καινούργιο άνθρωπο, που θα σας πολιορκήσει παρατεταμένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Ο σύντροφος σας, έχει πολλά να κάνει ακόμη, για να κλείσει τις όποιες παλιές του εκκρεμότητες. Αυτό που έμμεσα αποζητά από εσάς, είναι κατανόηση και λίγος χρόνο ακόμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Έχετε μπλεχτεί και έχετε μπλέξει κόσμο, με την αισθηματική σας κατάσταση. Σκεφτείτε πιο βαθιά,  και εντός του Απριλίου, πάρτε τις αποφάσεις σας, γύρω από χωρισμούς και δεσμεύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Η μόνιμη σας αγωνία είναι η καλυτέρευση των οικονομικών σας. Αυτό θα έρθει μέσα από τον κόπο σας, και σε κάποιους …μέσα από την πρακτική βοήθεια του συντρόφου τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Έχετε καταφέρει πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό σας προσόν, που κάνει υποσυνείδητα το ταίρι σας, να αισθάνεται δίπλα σας σιγουριά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Έχετε φύγει από μια μεγάλη σχέση, αυτό το διάστημα και ακόμη δεν έχετε βρει την αισθηματική σας σταθερότητα. Ασχοληθείτε σαν απασχόληση και με τους φίλους σας, που είναι παρόντες και σας αγαπούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Οικογενειακά και οικονομικά θέματα, πρέπει να διαχειριστείτε. Υπάρχουν λύσεις για όλα και όλους. Σίγουρα και η ανεβασμένη σας ψυχολογία, θα παίξει και αυτή τον ρόλο της.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...