Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Θέλετε να κάνετε μια μεγάλη και σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον ξεβολέψει. Δεν πειράζει, τουλάχιστον από την δική σας μεριά, θα έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Εκπλήξεις θα έχουν όσοι είναι χωρισμένοι, καθώς με τον Ήλιο, να πλησιάζει τον οίκο τους, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προδιαγραφές, για να έρθουν τα ταίρια σε συνάντηση και για επανένωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Έχετε δρομολογήσει τις αλλαγές που θέλετε, στα επαγγελματικά σας σχέδια, και τώρα μέσα σε αυτήν την νέα κατάσταση θα πρέπει να ισορροπήσετε και την ερωτική σας σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Βλέπετε και εσείς ήδη αισθητή βελτίωση, στον άνθρωπο σας, και στις όποιες συνήθειες του μέχρι τώρα, μόνο σας πίκραιναν. Αυτή είναι άλλωστε και η απόλυτη δύναμη της αγάπης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Έχετε χάσει λίγο τον ρυθμό της καθημερινότητας σας, από την μέρα που χωρίσατε. Σε βάθος χρόνου, θα είστε και πάλι ενεργοί στο 100%, και έτοιμοι για έναν νέο σύντροφο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, μέσα στην σχέση σας, ίσως και να σας κάνουν να πιστεύετε, ότι υπάρχουν ακόμη πολλές καταστάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, που τις αγνοείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Τα οικεία και φιλικά σας περιβάλλοντα, θέλουν να σας κάνουν μια γνωριμία που πιθανόν και να μέλει να είναι ο επόμενος σας ερωτικός σύντροφος. Τα άστρα πάντως, σας χαμογελούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Οι πολλαπλές σας λάθος κινήσεις μέσα σε αυτήν την σχέση, έχουν απομακρύνει και παγώσει τον άνθρωπο σας. Αποφασίστε τι θέλετε και πράξτε το, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Η τάση που έχετε για να επεκτείνετε και τα σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα, θα σας φέρει μπροστά σε νέο κόσμο – συνεργάτες, που ίσως και κάποιος να σας δει …πιο ερωτικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Το άσχημο με τις ερωτοφιλίες που εξελίσσονται σε έρωτες, είναι ότι αν το  δεύτερο δεν λειτουργήσει, σίγουρα χάνεται και μια καλή φιλία. Είναι στην δική σας απόφαση, για το πώς θα κινηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Ο σύντροφος σας, με τις πράξεις του, θα συμβάλει στο να λύσετε πολλά από τα καθημερινά σας, προβλήματα και να συνεχίσετε πιο άνετοι και χωρίς σκοτούρες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Η καρδιά σας, έχει παγώσει και δεν υπάρχει δυνατότητα, να επιτρέψετε σε κάποιον πρώην εραστή σας, να έρθει και πάλι πίσω. Αυτό κρατήστε το, διότι το επόμενο διάστημα, θα έχετε νέα του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...