Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Μην κοιτάτε και σίγουρα μην παρακολουθείτε κρυφά τι λέει και τι κάνει ο άνθρωπος σας, με τα οικεία του περιβάλλοντα. Αν έχετε κάποια απορία, καλύτερα να τον ρωτήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Η Αφροδίτη στον οίκο σας, έχει κάνει θαύματα. Ακόμη και αυτοί που είχαν χωρίσει υπό άσχημες συνθήκες, τώρα θα βρεθούν και να καταφέρουν να ενώσουν και πάλι τις ζωές τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Αυτά τα νευρικά και επικοινωνιακά ξεσπάσματα που έχετε, μάλλον ακουμπούν το αισθηματικό σας παρελθόν, που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Ανήκετε στους τυχερούς της εποχής και μέχρι να λήξει η Άνοιξη, που θα δουν την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, να αλλάζει και να παίρνει τον δρόμο που επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Ξεχάστε επιτέλους τα παλιά, και μην δίνετε αφορμή σε τρίτους για να σας ξύνουν τις πληγές. Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας, που σίγουρα σας δίνουν χαρά αυτό το διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Μετρήστε τα λάθη που έχουν γίνει από εσάς, αλλά και από τον σύντροφο σας, μέσα σε αυτήν την σχέση. Εκεί και θα μπορέσετε να βγάλετε και το πόρισμα, για το ποιος έχει προκαλέσει την επικοινωνιακή ρήξη στο τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Θα πρέπει να προβάλετε πολύ περισσότερο τις προσωπικές σας δυναμικές στο άτομο, που σας ενδιαφέρει για να σας δώσει την προσοχή του. Πάντως σε καλό δρόμο είστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Κάντε τις κινήσεις σας, και θα δείτε ότι οι λύσεις θα έρθουν στα οικονομικά σας. Σε επόμενο στάδιο αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Τολμήστε νέα ξεκινήματα στον χώρο του επαγγέλματος και των σπουδών σας. Σίγουρα αυτό θα σας ενισχύσει και την ψυχολογία σας, αλλά και θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Δεν είστε αποθήκη συναισθημάτων. Οι εποχές αλλάζουν και οι πεποιθήσεις σας πρέπει και αυτές να τροποποιηθούν ανάλογα. Θα έχετε νέα άτομα πάντως να σας προσεγγίζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Θα πρέπει άμεσα να αναλάβετε δράση και να ρίξετε φως σε καταστάσεις, στην ερωτική σας ζωή, που μόνο σας δυσαρεστούν πια. Αυτό θα διώξει και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Έχετε ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις σας  και αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει στον καινούργιο μήνα του Μαΐου, με μια διαφορετική ψυχολογία. Οικονομικά και ερωτικά, σίγουρα θα βελτιωθούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...