Προβλέψεις Ταρώ 23/4 30/4/2018

Προβλέψεις Ταρώ 23/4 30/4/2018
<p>ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Είναι πλούσιες και διαρκείς οι ευεργεσίες, που θα σας έρθουν από το σύμπαν και την τύχη σας. Μην γυρίσετε το πρόσωπο, αλλά αρπάξτε τις ευκαιρίες, που θα σας κάνουν να λύσετε όλα τα προβλήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Η ψυχή σας έχει κουραστεί, με τις αναποδιές και τις δυσκολίες που βιώνετε στην καθημερινότητα σας, και επιπλέον έναν σύντροφο που δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Εσείς αν κάνετε λίγο υπομονή, και πιο συγκεκριμένα από τον νέο μήνα, θα έχετε τις ευκαιρίες, για να διορθώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, και μόνιμα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι έρωτες που αυτήν την εποχή, σας χτυπούν την πόρτα δεν σας αφορούν ούτε στο ελάχιστο. Για να είστε και εσείς τίμιοι, με όλους…καλύτερα να τους το πείτε.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ταλαιπωρείστε και χάνετε τον χρόνο σας, για να αλλάξετε τον χαρακτήρα του ανθρώπου που αγαπάτε. Λάθος στρατηγική, που δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Στο εργασιακό σας περιβάλλον, έχετε πολλά να αποδείξετε και θα τα καταφέρετε. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, μια ανακοίνωση, από άτομο κύρους, σας περιμένει.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια σημαντική εβδομάδα, που πολλά εκκρεμή ζητήματα με τον άνθρωπο σας, θα ξεκαθαριστούν. Δεν χρειάζεται να γίνετε ακραίοι, απλά πείτε τα παράπονα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι προτάσεις που θα έρθουν από το ταίρι σας, θα δηλώνουν τις αληθινές του προθέσεις, για να πάτε αυτήν την αισθηματική σχέση, σε μια πιο επίσημη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ότι και να λέτε, και ότι και να προτείνετε, ο άνθρωπος σας είναι μόνο αντίθετος. Σίγουρα, θα πρέπει να διερευνήσετε τι μπορεί, κρυφό να υπάρχει πίσω από όλα αυτά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, ακόμη και στους κοντινούς σας ανθρώπους, να κριτικάρουν και να σχολιάζουν τον άνθρωπο και την ερωτική σας σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είσαστε  θετικοί στο να μιλήσετε με κάποιον πρώην εραστή σας, και να λύσετε καταστάσεις, που τότε αφήσατε μισές και χωρίς απαντήσεις. Πιθανόν και σε κάποιους, να υπάρξει επανένωση.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση ερωτική, που μόνο σκανδαλώδης μπορεί να χαρακτηριστεί. Προσοχή, γιατί στο τέλος όλο και κάποιος, που δεν φταίει πιθανόν και να πικραθεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Προβλέψεις Ταρώ 29/7 - 5/8/2018

Έχετε ακούσει πολλά για την ζωή του πρώην σας,

Προβλέψεις Ταρώ 23/10 – 29/10/2017

Προβλέψεις Ταρώ 23/10 – 29/10/2017

Προβλέψεις Ταρώ 23/10 – 29/10/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας Η Αρχιέρεια Η τρέχουσα κατάσταση σας είναι αβέβαιη. Αν έχετε κάποια προβλήματα, δεν θα μπορείτε...

2. Η Αρχιέρεια

2. Η Αρχιέρεια

2. Η Αρχιέρεια

Η Αρχιέρεια είναι μία ιδιαίτερα πνευματική κάρτα –συχνά με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μπορεί να σημαίνει πως αυτή τη περίοδο είστε...

2. Η Αρχιέρεια (ανάποδα)

2. Η Αρχιέρεια (ανάποδα)

2. Η Αρχιέρεια (ανάποδα)

Γενικά, ακόμα και όταν η Αρχιέρεια είναι ανάποδα, είναι μία ιδιαίτερα πνευματική κάρτα. Ανάποδα όμως, είναι λίγο πιο δύσκολο να δείτε ή να...