Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-4-2018
<p>Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας (2:05 π.μ.)

 • Υπάρχει μία γενικευμένη απογοητευτική διάθεση. Αναδύεται ένα αίσθημα ενοχής και κατωτερότητας που δεν έχει λογική. Θα ήταν καλό, τις ώρες που διαρκεί αυτή η όψη, να διαθέσετε το χρόνο σας σε δραστηριότητες ή πρόσωπα που σας φτιάχνουν τη διάθεση ή ακόμα καλύτερα... στον ύπνο. 

  Σελήνη εξάγωνο Δίας (ανάδρομος) (9:30 π.μ.)

 • Το ξεκίνημα της ημέρας θα σας δημιουργήσει στοργική διάθεση απέναντι στους ανθρώπους, ακόμα και για αγνώστους. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε όποιον σας χρειάζεται. Διατηρήστε τη φιλική διάθεση που σας διακατέχει σήμερα και αποφύγετε συγκρουσιακές καταστάσεις. 

  Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος) (11:50 π.μ.)

 • Η ευαισθητοποίηση που νιώθετε σήμερα είναι ισχυρή και υπάρχει ανάγκη για εκδήλωση των συναισθημάτων. Το τρίγωνο Σελήνης- Πλούτωνα χαρακτηρίζεται για την ειλικρινή έκφραση των τελευταίων, όμως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακριβείς με τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς η μέρα κυβερνάται απο όψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και εντάσεις, άνευ λόγου, που ενδεχομένως να είναι επιζήμιες. 

  Σελήνη τρίγωνο Άρης (11:45 π.μ.)

 • Η ισχυρή αυτοπεποίθηση που νιώθετε αυτό το διάστημα, σας προκαλεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται με αποφασιστικότητα και πυγμή. Προσοχή, κυρίως αυτές τις μέρες, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να γίνετε αλαζονικοί. Ο Άρης- Πλούτωνας μπορούν με μεγάλη ευκολία να μετατρέψουν μια σίγουρη “νίκη” σε ήττα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και κινηθείτε στις προσωπικές σας υποθέσεις με ταπεινότητα. 

  Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 1:00 μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης

 • Η διάθεση είναι δυσάρεστη και η μέρα προχωράει με προβληματικές επικοινωνίες, οι οποίες προκαλούν εκνευρισμό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις διαφωνίες και τις εντάσεις. 

  Ερμής τετράγωνο Κρόνος (ανάδρομος)

 • Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Ερμή- Κρόνου είναι πιθανό να νιώσετε έντονη πνευματική και σωματική κούραση, ενώ θα διαπιστώσετε ότι η αποδοτικότητά σας είναι μειωμένη, γι' αυτό αποφύγετε τις απαιτητικές εργασίες. Ενδέχεται, οι επικοινωνίες σας σήμερα να είναι προβληματικές, καθώς κι εσείς οι ίδιοι θα εκπέμπετε αρνητικότητα. Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι εμπορικές συναλλαγές και οι υπογραφές εγγράφων. 

  Άρης σύνοδος Πλούτωνας (ανάδρομος)

 • Η επιρροή της συνόδου Άρη- Πλούτωνα είναι ισχυρή και χειμαρρώδης. Αναλαμβάνετε δυναμικά πρωτοβουλίες για υποθέσεις που σας απασχολούν, καθώς νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Το πρόβλημα με αυτήν την πλανητική όψη είναι ότι η δύναμη της θέλησης σας είναι πιθανό να ανατραπεί απο κάποια ισχυρότερη δύναμη απο τη δική σας. Είναι ιδιαίτερα σκληρή πλανητική σχέση, καθώς ΠΑΝΤΑ κρύβει κινδύνους. Αποφύγετε, λοιπόν, στο διάστημα που ακολουθεί να πάρετε ρίσκα, παντός είδους, και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε, με κανέναν τρόπο, σε οποιαδήποτε διαφωνία ή σύγκρουση. 

     Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 9η και 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

     Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού η επιρροή του τετραγώνου Ερμή- Κρόνου και της συνόδου Άρη- Πλούτωνα εξαρτάται απο τους τομείς που επηρεάζονται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-6-2018

Οι διεργασίες που γίνονται αφορούν σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας και τις οικονομικές σας συναλλαγές μέσα σε αυτήν....

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 27-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 27-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 27-4-2018

Η ήμερα χαρακτηρίζεται απο την κακή διάθεση, απο τις προβληματικές επικοινωνίες, και φυσικά, απο την καχυποψία του Άρη- Πλούτωνα. Να...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 11-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 11-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 11-4-2018

Αίσθημα ευθυμίας και αρμονία με τον εαυτό σας, αλλά και με τους γύρω σας. Νιώθετε και είστε ικανοί να

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Επιπολαιότητα χαρακτηρίζει αυτήν την όψη. Νιώθετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε απ' όλους κι απ' όλα