Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Δεν υπάρχει περίπτωση και η τόσο έντονη σας προσωπικότητα, να κάνετε κάποιο βήμα πίσω μόνο και μόνο, για να περιμένετε να επιστρέψει στην ζωή σας, κάποιον πρώην εραστής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Η γεύση που έχει αφήσει αυτός ο χωρισμός, πιθανόν και να είναι τελικά γλυκιά. Τώρα, είστε πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι, για να επιλέξτε τον επόμενο σας σύντροφο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Οι ερωτικές απογοητεύσεις, δεν σας πτοούν. Ξέρετε, ότι και αυτά είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, και κανείς δεν είναι ο μόνιμος νικητής. Ο Μάιος, πάντως κάτι νέο θα σας παρουσιάσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Η ερωτική επιθυμεί κάποιου, που τον έχετε στην αναμονή για τις τελικές σας απαντήσεις, θα εκδηλωθεί και ίσως και αυτήν την φορά, με έναν πιο επικοινωνιακό τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Οι πρώτες σας σκέψεις, για τον νέο μήνα, είναι να βάλετε επιτέλους μια σειρά, στα οικονομικά σας, και αργότερα να ασχοληθείτε με έρωτες και παθιασμένα συναισθήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Το ταίρι σας, σας περιτριγυρίζει, με κάποιες προτάσεις ανά χείρας, για το μέλλον σας. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, για πρόταση γάμου, οικογένειας, ακόμη και μεγάλων αγορών. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Θα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα σας, καθώς η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν  μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσει. Μια πιο αναλυτική συζήτηση τις επόμενες ημέρες, θα σας ισορροπούσε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί, λόγω απιστίας θα συναντηθούν πριν να λήξει ο Απρίλιος, για να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες τους. Μια επανασύνδεση κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, δεν  θα ήταν απίθανη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Οι παράγοντες εκτός της σχέσης σας, είναι και αυτοί που θα κατά καιρούς σας προκαλούν ανισορροπίες.  Φροντίστε άμεσα να τις παραμερίσετε, και να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει σαν ζευγάρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Είσαστε από τα πιο ευαίσθητα ζώδια στην αγάπη και μάλλον αυτήν την εποχή, έχετε επιλέξει να απέχετε από σχέσεις, για να μην ξανα - πληγωθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Ο ρόλος του ανθρώπου σας, μέσα στην ζωή σας σίγουρα είναι καταλυτικός. Τις βοήθειες που του έχετε ζητήσει, θα σας τις προσφέρει άμεσα και απλόχερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Κάποιος προσπαθεί να οργανώσει μια συνάντηση – ραντεβού για να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου, ετοιμαστείτε για τις προτάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...