προϊόντα -

Σχέση με παντρεμένο; Μάθε τα πάντα!

Σχέση με παντρεμένο; Μάθε τα πάντα!

Σίγουρα, είναι μια από τις πιο περίπλοκες καταστάσεις. Η σχέση με παντρεμένο άντρα, δίνει πολλές φορές περισσότερη απογοήτευση από ό,τι χαρά. Η αλήθεια είναι ότι καμιά γυναίκα δεν μπαίνει συνειδητά σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν δύο τρόποι να ζήσεις μια τόσο δύσκολη κατάσταση: ή αρχικά να μην γνώριζε ότι ο άντρας που ερωτεύτηκε είναι παντρεμένος, ή να το γνώριζε μεν, αλλά να είναι θύμα ενός πάθους που δεν έχει λογική.

Στην πρώτη περίπτωση, αν ο άντρας έχει αποκρύψει το γεγονός ότι είναι παντρεμένος, στην ουσία μιλάμε για απάτη! Και δεν δείχνει έναν χαρακτήρα που αξίζει να αγαπηθεί. Οι δικαιολογία που παρουσιάζει ο άντρας, όταν αποκαλυφθεί το γεγονός ότι είναι παντρεμένος στην πραγματικότητα, είναι ότι φοβόταν από τη μια μην χάσει τον πραγματικό έρωτα, και από την άλλη ότι – πάντα – ο γάμος του είναι πολύ κλονισμένος.

Στην δεύτερη περίπτωση, η απόφαση είναι καθαρά της γυναίκας, αν θα δεχτεί να μπει σε αυτήν την περιπέτεια . Ωστόσο, έχει ένα πλεονέκτημα: ο άντρας που δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι είναι παντρεμένος, είναι κατ’ αρχή ένα έντιμο πλάσμα. Ανεξάρτητα αν το λέει από την αρχή για να μην αφήσει ελπίδες και περιθώρια για πιο ολοκληρωτική δέσμευση, στην πραγματικότητα, αξίζει την αγάπη! Γιατί ρισκάρει και δεν κινείται ύπουλα. Δεν παίζει με την ψυχή της γυναίκας που θα τον αγαπήσει, είναι καθαρός.

Ωστόσο, δεν παύει αυτή η σχέση να είναι πολύ δύσκολη. Συνήθως, δεν καταλήγει με τον τρόπο που θα ήθελε η ερωτευμένη γυναίκα, με το να κερδίσει τον άντρα που διεκδικεί ερωτικά. Αλλά και αν το καταφέρει, συνήθως η καθημερινότητα θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις. Αλλά όταν μια σχέση ξεκινάει με τέτοια δύσκολη αρχή, που απαιτεί θυσίες, που θέλει από την αρχή ψυχικό σθένος, τα όρια και η υπομονή, συνήθως είναι πιο περιορισμένα. Η γυναίκα έχει τόσο πολύ ονειρευτεί τη στιγμή που θα έχει για πάντα δικό της τον άντρα που έχει ερωτευτεί, ώστε η πραγματικότητα, αν και όταν καταφέρουν να ζήσουν τον έρωτά τους, μπορεί να και να την απογοητεύσει σκληρά.

Είναι δεδομένο ότι ο άντρας δεν θα αφήσει τον γάμο του για να ζήσει με την γυναίκα που αγάπησε; Όχι βέβαια. Μπορεί και να το κάνει. Οι περιπτώσεις που ένας άντρας βρίσκει το κουράγιο να διαλύσει μια σχέση, που σίγουρα ήταν έτσι κι αλλιώς διαλυμένη, είναι πολλές. Ας δούμε τις κυριότερες; Ίσως σε αυτές να αναγνωρίσεις τη δική σου!

Ένας άντρας μπορεί να βγει έξω από την ασφάλεια του γάμου του, όταν είναι ο οικονομικά ισχυρός, και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας που αφήνει, αλλά και τις απαιτήσεις του έρωτα που θέλει να ζήσει. Αν εξαρτάται από τη γυναίκα του, δύσκολα θα κάνει, όπως είναι λογικό, το βήμα. Αλλά και αν δεν είναι σε θέση και να ζήσει τη δική του τη ζωή και να εξασφαλίσει βοήθεια προς τη γυναίκα που θέλει να εγκαταλείψει, πάλι δύσκολα θα φύγει.

Ένας άντρας που δεν συνηθίζει τις εξωσυζυγικές περιπέτειες, αλλά έχει βρεθεί σε μια τέτοια σχέση γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένος, είναι πολύ πιθανό να πάρει την γενναία απόφαση να φτάσει στο τέρμα με τον έρωτά του. Κάποιος που έχει μάθει να τα βολεύει και να ζει με τις τύψεις και τα ψέματα, πιο δύσκολα παίρνει τέτοια απόφαση.

Ένας άντρας που δεν έχει καταξίωση και αναγνώριση μέσα στο σπίτι του, από τη νόμιμη σύντροφό του, και την βρει σε έναν παράνομο δεσμό, πολύ πιο αποφασιστικά, παίρνει το κουράγιο να ζήσει το μερίδιο ευτυχίας που του αναλογεί σε αυτήν τη ζωή. Ειδικά αν προσφέρει πολλά που θεωρούνται δεδομένα, και δεν του αναγνωρίζονται, θα το κάνει το βήμα, γιατί ο εγωισμός δίνει εδώ ένα χέρι βοήθειας στον έρωτα.

Επίσης, ένας άντρας που μπορεί  για πολλά χρόνια να ανέχθηκε ένα καταπιεστικό οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας του, που τον υποτιμούσε συστηματικά, είναι ο πλέον εύκολος στο να τα παρατήσει όλα και να σηκωθεί να φύγει με τη γυναίκα που αγαπάει και πάλι έχει να κάνει με τον εγωισμό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η αγάπη και ο έρωτας, χαρίζουν καινούρια αυτοπεποίθηση. Ένας άντρας μαθημένος να καταπίνει πολλά, αν βρεθεί ερωτευμένος και μάλιστα με ανταπόδοση, βγάζει από μέσα του όλες τις καταπιεσμένες δυνατότητές του. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Μητέρα – Κόρη: Η Δύσκολη Σχέση
Σίγουρα η σχέση της μητέρας με την κόρη της δεν μπορεί να προσδιοριστεί σαν κάτι ενιαίο. Είναι τόσο διαφορετική η θέση της γυναίκας στις...
Άντρας Που Λατρεύεται!
Ποιος είναι ο άντρας που τον έχει ανάγκη μια γυναίκα; Ποιος είναι αυτός ο άντρας που ξέρει να αγαπάει και μάλιστα πολύ; Και για πάντα;...
Ζώδια: Κι άλλη Ζημιά!
Είσαι το ίδιο ζώδιο με το ταίρι σου; Μάθε όλα τα μυστικά, μάθε τι σας περιμένει! Τι είδους έρωτας σας δένει, τι προοπτικές έχετε, γιατί αυτή...
Σε θέλω για πάντα!
Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι η μία και μόνη; Ποια δεν θέλει να ακούσει μέσα στη σχέση της πως θα κρατήσει ο έρωτας για πάντα; Μια...
Αθλητική Αστρολογία
Όταν ο Παπάς κάνει την ...
Δεν ξέρουμε αν τα ράσα κάνουν τον Παπά, σίγουρα όμως ο ...
Άντονυ Μέισον: Ένας ...
Ο πρόσφατα χαμένος, μόλις τον Φεβρουάριο, μεγάλος ...
Ο ξενιτεμένος Περπέρογλου
Ο σπουδαίος αυτός μπασκετμπολίστας, ο Στράτος ...
Πού Πήγε το Πρωτάθλημα, Οέο;
Είναι δείγμα των βαθιών αλλαγών που επιφέρει το ...
Ντέρμπι Αιωνίων
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ...
Celebrities
Τα «καρφιά» της Μανωλίδου ...
Η Ευγενία Μανωλίδου πήρε θέση για τον καυγά που είχε ο ...
Αλεξανδράτου: Το γεύμα της ...
Η Τζούλια Αλεξανδράτου απολαμβάνει το έγγαμο βίο της. ...
Μια σπάνια συναυλιακή ...
Μια σπάνια, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, αφιερωμένη ...
Δείτε τον Αργυρό στα χακί ...
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υπηρετεί την πατρίδα και κάνει ...
Υγεία
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου