Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-5-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Η απιστία μέσα στην σχέση σας, έχει πάρει διαστάσεις, που έχουν επηρεάσει και τα οικεία σας περιβάλλοντα. Είναι μόνο στην δική σας την ευχέρεια να κάνετε τις αλλαγές ή απλά να αποχωρήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Με όλα τα άστρα να σας φέρουν πια ευκαιρίες στον έρωτα και στα επαγγελματικά σας, θα ήταν πραγματικά προκλητικό να μην αρπάξετε όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μάλλον κάπου έχετε μπερδέψει την αγάπη με την συνήθεια και το βόλεμα. Αυτό το έχει αντιληφθεί και το ταίρι σας, που θέλει πια να ξεκαθαρίσετε την μεταξύ σας σχέση και πορεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Καμία σχέση ή γάμος, δεν κινείται σε ευθεία και χωρίς ταλαντώσεις. Αν αυτό συμβαίνει, τότε μάλλον δεν υπάρχουν δυναμικά συναισθήματα και θα πρέπει να κινητοποιηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση και δεν θέλετε καν να συναντήσετε τον άνθρωπο σας. Όποιος και να είναι ο λόγος, εξηγήστε τον και μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Κάποια ερωτική σας ιστορία θα εμφανιστεί και θα θελήσει να σας κάνει ένα μεγάλο δώρο, ίσως μια επανασύνδεση. Την είχατε ζητήσει παλιότερα, αλλά μόνο πια τώρα μπορείτε να είστε μαζί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Με το μυαλό σας να κάνει κύκλους μόνο στο παρελθόν, σίγουρα δεν αφήνετε και νέο κόσμο να σας προσεγγίσει ερωτικά. Κάθε κατάσταση θέλει τον χρόνο της για να ξεπεραστεί, αλλά κάντε και εσείς την προσπάθεια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας, ένα σωρό σενάρια για την σχέση σας, που όμως δεν θα ανταποκριθούν στην άμεση πραγματικότητα. Μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, θα βοηθούσε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μην είστε τόσο διστακτικοί και απορριπτικοί στο να κάνετε νέες επαφές με κόσμο. Δεν χρειάζεται άμεσα μετά από έναν χωρισμό, να μπείτε σε μια νέα αισθηματική σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι προβλέψεις σας είναι ότι αυτός, ο άνθρωπος που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, θα γίνει άμεσα και ο μόνιμος – επίσημος σύντροφος σας. Μην του το πείτε όμως ακόμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχουν προκύψει κάποια ζητήματα μέσα στην εργασία του αγαπημένου σας, και θα πρέπει να δείξετε μια κατανόηση, που θα σας την αναγνωρίσει στο τέλος όλης αυτής της δοκιμασίας που περνάει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Είσαστε  κάτω από ένα καθεστώς αισθηματικό, που δεν ταιριάζει με την ιδεολογία σας. Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν, αρκεί να το συζητήσετε με το ταίρι σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...