Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-5-2018
<p>Κριός : Οι πολλές φιλίες και δημόσιες σχέσεις από την μεριά του ταιριού σας, σας έχουν βγάλει μια έντονη ζήλια. Αν τελικά δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο σε αυτό, απλά απολαύστε το.

Ταύρος : Η μέρα θα σας φέρει μπροστά σε αποφάσεις σημαντικές. Μέσα στην σχέση σας, υπάρχουν θέματα που ο σύντροφο σας, δεν θέλει να λύσει.

Δίδυμοι : Είστε μέσα σε σκέψεις και δράσεις, που μέχρι τα μέσα του Μαΐου, θα έχουν αναδείξει επιτυχίες σε σπουδές και οικονομικά δεδομένα. Σειρά έχει και η προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος : Μην αντιγράφετε την καθημερινότητα των άλλων. Μπορεί να μην είστε και στην καλύτερη φάση της ζωής σας, αλλά σίγουρα η έντονη σας προσωπικότητα, πρέπει να έρθει και πάλι στον αφρό.

Λέων : Πολλά τα νέα φλερ και τα πρόσωπα, που έχουν έρθει από τον επαγγελματικό σας χώρο, που όλο και πιο πολύ σας πολιορκούν ερωτικά. Προσοχή σε όλα.

Παρθένος : Σας έχουν φουντώσει οι ανασφάλειες, καθώς βλέπετε ότι το ταίρι σας, έχει χάσει την προσήλωση του στον δεσμό σας. Μια κουβεντούλα χαλαρή, θα έφερνε και πάλι τα πράματα στην θέση τους.

Ζυγός : Καθαρίστε τις σκέψεις σας, πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση για επανένωση. Σίγουρα όποιο λάθος συμβεί και πάλι, υπεύθυνοι θα είστε μόνοι εσείς.

Σκορπιός : Οι επαφές που έχετε σε καινούργιες παρέες, θα δημιουργήσουν στην καρδιά σας, έναν έρωτα που ποτέ δεν τον είχατε φανταστεί. Κάποια νέα στην εργασία σας, θα σας ικανοποιήσουν.

Τοξότης : Δεν θα παραμείνετε από συνήθεια μέσα σε μια αισθηματική σχέση, που δεν σας καλύπτει πλέον.  Αυτό το έχει καταλάβει και ο σύντροφο σας, που όλο αυτό τον λυπεί.

Αιγόκερως : Αποφύγετε να μπλεχτείτε μέσα σε εργασιακό παρασκήνιο, που δεν σας αφορά άμεσα. Κάντε όσο πιο σωστά μπορείτε την δουλειά σας, και μην ασχολείστε. 

Υδροχόος : Τέλος σε καταστάσεις, θα δώσετε που σας ενοχλούν κατά καιρούς και δημιουργούν προβλήματα μέσα στην σχέση σας. Κλείστε τις επικοινωνίες με τα παλιά.

Ιχθείς : Με το να αλλάζει απότομα, η διάθεση του ανθρώπου σας, μόνο πια σας έχει κουράσει. Όποιο και να είναι το πρόβλημα πίσω από όλο αυτό, πρέπει άμεσα να το λύσει αυτός.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,