Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2018
<p>Κριός : Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας και ήδη τις έχετε καταλάβει, δεν είναι ερωτικού τύπου. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Ταύρος : Μην μένετε προσκολλημένοι σε ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος, που δεν σας δίνουν κάτι που ουσιαστικό. Αντιθέτως σας αποτρέπουν από τον να βρείτε έναν νέο σύντροφο.

Δίδυμοι : Η ζωή σας είναι γεμάτη μόνο σε εργασία και επαγγελματικές συναναστροφές. Μάλλον από κάτι που σας πλήγωσε συναισθηματικά, προσπαθείτε να ξεφύγετε. 

Καρκίνος : Δύο αγάπες υπάρχουν στην καθημερινότητα σας και αυτό σας έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα, αλλά ακόμη δεν το έχετε βάλει κάτω. Προσοχή μόνο στα συναισθήματα των άλλων.

Λέων : Αυτό που σας λείπει από την ζωή σας, είναι ένας νέος έρωτας που θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο. Τώρα πια έχετε την σοφία, για να ξέρετε πώς να κινηθείτε.

Παρθένος : Η ζωή, έχει πολλές και θετικές εκπλήξεις για εσάς και την αισθηματική σας σχέση. Χρήματα και λοιπές διευκολύνσεις έρχονται, για να κάνετε μαζί με το ταίρι σας, το επόμενο βήμα.

Ζυγός : Σας απασχολεί η προβληματική πλέον επικοινωνία με το άτομο που αγαπάτε. Μην μπείτε σε διαδικασίες, να παρακαλέσετε για αλλαγές. Το έχετε κάνει και πιο παλιά.

Σκορπιός : Κρατάτε τις αποστάσεις σας, από νέες προτάσεις σχέσης που σας έρχονται κατά καιρούς. Ίσως και να αναμένετε κάποιο φως – είδηση, από το παρελθόν.

Τοξότης : Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια ενδο-οικογενειακά προβλήματα που δεν μπορεί αυτήν την εποχή να λύσει, αλλά θέλει όμως να σας ενημερώσει, για να μην είστε και εσείς στα χαμένα.

Αιγόκερως : Συνεχίζετε να είστε αρνητικοί, σε επανασυνδέσεις και δεύτερες ευκαιρίες. Ίσως και να πονάτε τόσο ακόμη, που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε εύκολα.

Υδροχόος : Όλα αυτά που δίκαια ζητάτε από τον άνθρωπο σας, έχουν καθυστερήσει. Από το 2ο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα δείτε θεαματική εξέλιξη.

Ιχθείς : Οι πληγές που έχετε οι συναισθηματικές έχουν αρχίσει πια και κλείνουν. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να ζήσετε και έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,