Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018
<p>ΚΡΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας. Η καθημερινότητα απαιτεί από εσάς αυτό το διάστημα να έρχεστε σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους, κάτι που ενοχλεί, το/τη σύντροφό σας, γεγονός που προκαλεί συγκρούσεις, χωρίς όμως διάρκεια και ισχύ. Η κατάσταση αυτή ενδέχεται να σας κουράσει και δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε μία συμπεριφορά επιθετικής άμυνας, η οποία, όμως, είναι ικανή να σας οδηγήσει σε επιβλαβήρίσκα για τη σχέση σας. Ακόμα κι έτσι όμως, γύρω στις 11-12 του μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε ορισμένες συνθήκες στη ζωή σας, που θα δημιουργήσουν θετικότερο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Υπάρχει κινητικότητα στον τομέα των αισθηματικών σας και αυτήν την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως τίποτα δε σας ικανοποιεί. Οι γνωριμίες που κάνετε σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ακόμα και για πρόσωπα που δείχνετε κάποιο ενδιαφέρον, μπορεί να ανακαλύπτετε στην πορεία πως υπήρξαν ανειλικρινή μαζί σας. Αυτή η κατάσταση ανατρέπεται προς τέλος της εβδομάδας λόγω μίας προσέγγισης από ή προς εσάς, από άτομο του παρελθόντος σας. Είτε παλιά ιστορία, είτε ανεκπλήρωτος έρωτας, έρχεται τώρα στο προσκήνιο και θέτει βάσεις για μία κατάσταση σοβαρή και μακροχρόνια. 

ΤΑΥΡΟΣ

  ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Θέλετε τα πράγματα να γίνονται έτσι ακριβώς όπως τα ζητάτε, όμως θα πρέπει να θυμάστε πως σε αυτή τη σχέση δεν είστε μόνοι σας και δεν μπορείτε να επιβάλλεται στο ταίρι σας τις επιθυμίες σας. Η κατάσταση αυτή σας προκαλεί ανυπόστατη καχυποψία, την οποία προσπαθείτε να κατευνάσετε, εκμαιεύοντας στοιχεία με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Αναπτύσσετε, λοιπόν, μια υπεροπτική, ίσως και αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στο/στη σύντροφο σας, ασκώντας πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο, με την ελπίδα ότι θα λυγίσει από τον πόλεμο νεύρων που του κάνετε. Μην εξωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνετε μάρτυρες αλλεπάλληλων αποκαλύψεων, οι οποίες όμως, θα σας φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτή τη τακτική θα είναι η έναρξη ενός μαραθώνιου καυγά, που δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα ζημιογόνος για τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Το ενδιαφέρον σας είναι μειωμένο αυτό το διάστημα, καθώς οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν και που προσεγγίζετε, δε φαίνεται να είναι συμβατοί με εσάς. Ωστόσο, γύρω στις 13/5, έρχεται στη ζωή σας ξαφνικά κάποιο πρόσωπο, που εδώ και αρκετό καιρό κρατούσε κρυφό το ενδιαφέρον του για εσάς. Το άτομο αυτό θα αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη, όμως είναι άγνωστο το αν αυτή η ιστορία θα καταφέρει να αντέξει στο χρόνο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Η σκέψη σας βρίσκεται πολύ συχνά στο ταίρι σας και στα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε σχέση με αυτό, σε τέτοιο βαθμό, που σας απασχολεί ακόμα και κατά τις ώρες εργασίας. Πιθανώς να ρίχνετε ευθύνες στο/στη σύντροφό σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη δουλειά, όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και το γνωρίζετε. Αντίθετα, τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που εμποδίζουν την επικοινωνία ανάμεσα σ’ εσάς και ταίρι σας, γεγονός που δημιουργεί ένα γενικό αίσθημα απογοήτευσης και γκρίνιας. Αποφύγετε να «πετάτε το μπαλάκι» των ευθυνών -πολλές φορές υπεροπτικά και επικριτικά, κάντε την αυτοκριτική σας και προσπαθήστε περισσότερο για την αποκατάσταση των ισορροπιών στη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Έχετε ασχοληθεί πολύ με τα αισθηματικά σας, αναζητώντας τους λόγους που ευθύνονται για τη μοναξιά σας. Η διαρκής ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, δε βοηθά το συγκεκριμένο τομέα. Ανά διαστήματα παρουσιάζονται άνθρωποι στη ζωή σας, οι οποίοι προσπαθούν να σας εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, όμως εσείς φαίνεστε αρκετά απορροφημένοι από την καθημερινότητά σας, που μοιάζει σαν απλώς να τους αγνοείτε. Ίσως χρειαστεί να περάσει και αυτή η εβδομάδα προκειμένου να καταλάβετε ποιο είναι το λάθος σας, όμως ποτέ δεν είναι αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Η υπεροψία από και προς το ταίρι σας, δημιουργεί στη σχέση σας αρνητικό κλίμα, ενώ είναι πιθανό, η αλαζονεία που μπορεί να επιδείξετε και οι δύο να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Σωτήριο ρόλο θα παίξουν άτομα από το κοινό φιλικό σας περιβάλλον, είτε με τις συμβουλές τους, είτε με τις παρεμβάσεις τους, τα οποία θα προσπαθήσουν να σας βάλουν στη διαδικασία να επιλύσετε τις διαφορές σας. Έτσι, γύρω στις 11-12/5 παίρνετε σημαντικές αποφάσεις από κοινού, οι οποίες αφορούν στον τρόπο που επηρεάζει τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και τους δύο μαζί,  η μορφή που έχει πάρει ο δεσμός σας το τελευταίο καιρό. Εάν και εφόσον, ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα προβλήματα που σας ταλανίζουν, τότε η μεταξύ σας κατάσταση θα βελτιωθεί. Αν όμως, το ενδιαφέρον σας είναι πρόχειρο και επιφανειακό, προς το τέλος της εβδομάδας να βγουν ξανά στην επιφάνεια προκαλώντας ισχυρούς καυγάδες με ολέθρια αποτελέσματα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Τα αισθηματικά σας δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, γεγονός που σας κάνει να συμπεριφέρεστε σπασμωδικά, απομακρύνοντας τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς. Όμως, αυτό το κλίμα αντιστρέφεται γύρω στις 11-12 Μαΐου, όπου μία ιστορία από το παρελθόν αναζωπυρώνεται με σαφώς σοβαρότερες προθέσεις.

ΛΕΩΝ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Είστε ιδιαιτέρως απαιτητικοί στη σχέση σας, με συνέπεια να εξωθείτε συνεχώς στα άκρα καταστάσεις. Αυτή η τακτική δε θα σας βγει σε καλό, εάν κι εφόσον επιλέξετε να τη συνεχίσετε, καθώς η υπομονή του/της συντρόφου σας εξαντλείται αργά, αλλά σταθερά. Έτσι δεν αποκλείεται, προς το τέλος της εβδομάδας να έχετε αποκαλυπτικές συζητήσεις μεταξύ σας, των οποίων το περιεχόμενο ενδεχομένως να μην σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Γι’ αυτό αποφύγετε αυτήν την εβδομάδα την εριστική διάθεση και την επιθετική συμπεριφορά, ώστε να αποφύγετε ρήξεις που με τους σωστούς χειρισμούς μπορούν να αποφευχθούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Η κινητικότητα και η κοινωνικότητα είναι έντονη, αλλά αδιάφορη. Γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους και συναναστρέφεστε ακόμα περισσότερους, όμως δυσκολεύεστε να βρείτε το άτομο που θα σας συγκινήσει. Μην αγχώνεστε. Ούτως ή άλλως, η περίοδος δεν ευνοεί τις γνωριμίες ή τη δημιουργία νέας σχέσης. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα, για να είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για μία τέτοια κίνηση. Μπορείτε να φλερτάρετε για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, όμως προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε, γιατί δεν αποκλείεται εν τέλει να απογοητευτείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε πάση θυσία τους διαπληκτισμούς και κρατήστε χαμηλούς τόνους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Ο φόρτος εργασίας των πρώτων ημερών της εβδομάδας, ενδέχεται να προκαλέσει ένα γενικευμένο αίσθημα απογοήτευσης στη σχέση σας. Τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, όμως οι υποχρεώσεις σας δεν το επιτρέπουν, τουλάχιστον για τώρα. Παρ’ όλα αυτά, γύρω στις 11- 12 του μήνα, ο χρόνος που περνάτε μαζί αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς παίρνετε από κοινού αποφάσεις, οι οποίες αλλάζουν ριζικά τη χροιά της σχέσης σας, προς το θετικό. Προσέξτε μόνο προς το τέλος της εβδομάδας, να μην παρασυρθείτε από τον εκνευρισμό που ίσως προκύψει, εξαιτίας κάποιου οικονομικού ή επαγγελματικού ζητήματος, ώστε να διατηρήσετε το καλό κλίμα που με κόπο χτίσατε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Ψυχολογικά είστε λίγο πιεσμένοι και δε βοηθούν τα αισθηματικά σας σ’ αυτό, καθώς κάθε άνθρωπος που φαινόταν να έχει κάποιο ενδιαφέρον, ένας προς έναν αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Αλλάζει, βέβαια, αυτή η κατάσταση γύρω στις 11-12 Μαΐου, χάρη σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, που επιστρέφει στη ζωή σας για να την κάνει καλύτερη. Είτε αφορά σε κάποια ιστορία που είχατε παλιά μαζί, είτε αφορά σε κάποια σχέση που δεν ευδοκίμησε, το μέλλον τώρα προδιαγράφεται θετικότερο μεταξύ σας, αρκεί να πάρετε το χρόνο σας στην -εκ νέου πλέον- γνωριμία με αυτό το πρόσωπο. 

ΖΥΓΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Πολλά πράγματα ετοιμάζονται να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, και αυτό είναι κάτι που ασύνειδα το νιώθετε. Το θέμα είναι ότι από άμυνα και μόνο, αντιδράτε σπασμωδικά, περισσότερο από συνήθεια, λόγω του ότι τόσο καιρό οι αλλαγές που έρχονταν,  σπανίως ήταν για καλό. Κατεβάστε τους τόνους και γίνετε πιο δεκτικοί στις αλλαγές που συμβαίνουν στη σχέση σας, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε πάση θυσία να παρασυρθείτε σε άσκοπους καβγάδες, μπορέσετε να διατηρήσετε τις καλές και βελτιωτικές μεταβολές που δέχεστε τώρα στον αισθηματικό σας τομέα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Τα αισθηματικά σας εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκονται ανάμεσα σε Συμπληγάδες, ενώ οι άνθρωποι που έμπαιναν ξαφνικά στη ζωή σας, το ίδιο ξαφνικά εξαφανίζονταν. Σιγά σιγά αυτό το σκηνικό αλλάζει, από αυτήν την εβδομάδα κιόλας, καθώς κάποιο άτομο από το παρελθόν σας και ίσως από μακριά, κάνει την εμφάνισή του με τις καλύτερες των προθέσεων. Καλό, ωστόσο, θα ήταν να κρατήσετε αποστάσεις τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, όπου και οι πλανητικές θέσεις θα ευνοούν περισσότερο για τη δημιουργία νέου ερωτικού δεσμού. Έως τότε μπορείτε κάλλιστα, να συναναστραφείτε κοινωνικά με το πρόσωπο αυτό, και γιατί όχι, να αποφασίσετε εάν σας ταιριάζει.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Θα χρειαστεί η χαρακτηριστική σας ψυχραιμία, τώρα που τα αισθηματικά σας μπαίνουν σε μία μακρά πορεία δοκιμασιών και ανατροπών. Ο Ουρανός, που μπαίνει στον οίκο των σχέσεων για εσάς, θα κάνει κάτι πολύ ενδιαφέρον: θα φέρει είτε τέλος σε πολλές, αλλά προβληματικές σχέσεις, είτε θα  ανανεώσει εκείνες που είναι θα ευδοκιμήσουν σε βάθος χρόνου. Αρχής γενομένης από αυτήν την εβδομάδα, ο εκνευρισμός που νιώθετε σας προκαλεί να εμπλακείτε σε μαραθώνιους καβγάδες. Αντισταθείτε και διατηρήστε τον έλεγχο. Είτε θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας αλώβητη, είτε έχετε πάρει απόφαση να την τερματίσετε, προσπαθήστε οι συζητήσεις που θα ξεκινήσετε να διεξαχθούν σε πολιτισμένο επίπεδο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ: Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ακατάλληλοι για εσάς, απλώς δεν έτυχε να συναντήσετε ακόμα κάποιον κατάλληλο. Νιώθετε απογοήτευση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέστε αν φταίτε εσείς. Δεν ισχύει, φυσικά, κάτι τέτοιο, απλώς δεν είναι ακόμα η στιγμή σας. Αυτή η κατάσταση ανατρέπεται μετά τις 20 Μαΐου, έως τότε ωστόσο, μπορείτε να φλερτάρετε και να αυξάνετε την αυτοπεποίθηση σας, αποφεύγοντας τις καινούργιες γνωριμίες ή τις συναναστροφές με ανθρώπους που δε γνωρίζετε ούτε εσείς, ούτε τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Έρχονται πιο ηλιόλουστες μέρες, κάντε υπομονή και θα το δείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Οι δοκιμασίες που δέχεται η σχέση σας είναι έντονες, όμως έχουν κάποιο στόχο. Οι ισχυρές και με ουσία σχέσεις, περνούν αυτή τη φάση, προκειμένου να βγουν δυνατότερες, ενώ οι αδύναμες και επιφανειακές τερματίζονται για το καλό και των δύο. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση αυτή θα φέρει εκνευρισμό και έντονες διαφωνίες, οι οποίες όμως, καλό θα ήταν να αποφευχθούν, γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ακρότητες.  Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, καθώς αν καταφέρετε να περάσετε αλώβητοι αυτό το τεστ, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Τα οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, κρατάνε πίσω την αισθηματική σας ζωή. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενδέχεται να του έχετε δώσει την εντύπωση του απρόσιτου, ενώ αν δεν έχετε κάποιο πρόσωπο υπόψιν, μένετε σε απραξία εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Παρ’ όλα αυτά και εντελώς ξαφνικά, ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για εσάς. Η περίοδος όμως που επιλέγει να το κάνει, ενδεχομένως να μην είναι η καταλληλότερη για εσάς. Η πίεση που νιώθετε αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να σας κάνει αρνητικούς, ίσως και επιθετικούς σε μια τέτοια προοπτική. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, πάρτε το χρόνο σας και ελάτε πιο κοντά στο άτομο αυτό, όταν νιώσετε πως οι συνθήκες είναι πλέον κατάλληλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Η σχέση σας αυτήν την εβδομάδα αντιμετωπίζει πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία για τη γήινη ιδιοσυγκρασία σας δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη κι εσείς δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας. Όμως είναι απαραίτητο, εφόσον φυσικά δε θέλετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας και να μην παρασυρθείτε σε καβγάδες. Ιδιαίτερα το Σάββατο, τόσο εσείς, όσο και το ταίρι σας είστε σαν ηφαίστεια έτοιμα να εκραγούν. Συγκρατήστε το έντονο ταπεραμέντο σας, θα είναι προς όφελός σας, ειδικά τώρα που ξεκινά για εσάς μία καταλυτική περίοδος, σ’ ό, τι αφορά στη σχέση σας, την οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με σύνεση και δημοκρατικά.  

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Το παρελθόν σάς χτυπά την πόρτα, με ξεκάθαρη πρόθεση να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, δηλαδή την τακτική που θα ακολουθήσετε, αλλά και τα διαστήματα που θα επιλέξετε να… «παίξετε μπάλα». Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα άτομο που σας έχει απασχολήσει ποικιλοτρόπως στο παρελθόν και επιστρέφει για να σας απασχολήσει και στο μέλλον. Από τις 13 έως τις 19 είναι ένα, μάλλον αποτρεπτικό διάστημα για να δράσετε, είτε το πρόσωπο που σας προσεγγίζει το θέλετε στη ζωή σας, είτε όχι. Στις 11-12 του μήνα, μπορείτε να ασχοληθείτε με το ζήτημα αυτό και να κερδίσετε σημαντικό έδαφος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Οι δυσκολίες της καθημερινότητας σας έχουν καταβάλει αρκετά, με αποτέλεσμα να μεταφέρετε την κακή διάθεση στη σχέση σας και σε ακραίες περιπτώσεις γίνεται αποδέκτης της πίεσης που νιώθετε. Η αλήθεια είναι πως αυτή σας η συμπεριφορά του/της έχει δημιουργήσει σύγχυση και την -αναληθή- εικόνα πως το πρόβλημα βρίσκεται ανάμεσά σας. Γύρω στις 11-12 του μήνα σας δίνεται μία καταπληκτική ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να θέσετε νέες και ισχυρότερες βάσεις μεταξύ σας. Φροντίστε μόνο, η πρόθεσή σας να είναι ειλικρινής, διότι ξεκινάει για εσάς μία μακρά περίοδος αλλαγών, γενικά στη ζωή σας, κατά την οποία ό, τι δεν έχει ισχυρά θεμέλια θα πέσει στο άψε σβήσε. Είναι καλή περίοδος να ισχυροποιήσετε ό, τι είναι σημαντικό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Νιώθετε μοναξιά αυτό το διάστημα, όμως ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πως εσείς την επιδιώκετε. Είναι ίδιον του χαρακτήρα σας η δημιουργική απομόνωση, άλλωστε. Τα οικονομικά σας και η καριέρα σας αποτελούν τον πρωταρχικό σας στόχο αυτόν τον καιρό, με συνέπεια να μην έχετε ούτε χρόνο, ούτε διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση ανατρέπεται, γύρω στις 11 με 12 Μαΐου, καθώς ένα άτομο από τα παλιά κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει ξανά τη σκέψη σας και τη ζωή σας. Ωστόσο, είναι στη δική σας ευχέρεια το αν θα μείνει ή όχι.  

ΙΧΘΥΕΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Παρ’ όλο που η εβδομάδα ξεκινά ήρεμα και με ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενδέχεται προς το τέλος της να παρασυρθείτε σε συγκρούσεις, οι οποίες ωστόσο, θα ξεκινήσουν από κάποια αφορμή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας, γιατί η σχέση σας αυτόν τον καιρό χρειάζεται ηρεμία και συνετούς χειρισμούς. Μείνετε, λοιπόν, ψύχραιμοι και αναβάλλετε τις συζητήσεις σας με το ταίρι για την άλλη εβδομάδα που είναι ευνοϊκότερη για αισθηματικά σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Τα ζητήματα της καθημερινότητας ολοένα και αυξάνονται, κατακλύζεστε από πληροφορίες και υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Παρ’ όλα αυτά όμως μία απροσδόκητη παρουσία σάς βάζει σε αυτήν τη διαδικασία και σας αναπτερώνει το ηθικό. Κάποιο άτομο που, ίσως ήδη γνωρίζετε, αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του για εσάς. Εσείς, βέβαια, δεν είχατε αντιληφθεί κάτι τέτοιο νωρίτερα ή απλώς δεν ήσαστε σίγουροι για τις πραγματικές του προθέσεις. Σαν κομήτης έρχεται, όμως και σας κομήτης φεύγει, τουλάχιστον για τώρα, δίνοντας σας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και ώριμες.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 11/6 εως 17/6/2018

Ο Ήλιος παραμένει στους Διδύμους. Οι τάσεις που επικρατούν, είναι επικοινωνία, μετακινήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα. Αυτό κατά βάση μας αφορά...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...