Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 8-5-2018
<p>Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη (1:24)

Κατά τη διάρκεια του τριγώνου Σελήνης-Αφροδίτης διακατέχεστε από ευχάριστα συναισθήματα, όπως επίσης και οι γύρω σας. Αυτή η όψη θα σας κάνει να αναζητήσετε το καλό φαγητό και τις διασκεδάσεις. Θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας φτιάχνουν το κέφι, με τον εαυτό σας ή και με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιος (4:07)

Ανάλογα με τους τομείς που επηρεάζει αυτή η όψη, είναι πιθανό να παρουσιαστούν κρίσεις, οι οποίες όμως δεν είναι σοβαρές, αλλά θα σας αναγκάσουν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που είχατε παραμελήσει. Προσέξτε την επικοινωνία σας με το αντίθετο φύλο (σε όλους τους τομείς).

Σελήνη τετράγωνο Δίας (6:10)

Οι θετικές σκέψεις και η αισιοδοξία που σας δημιουργούνται κατά αυτήν την όψη, τονίζουν τα φιλάνθρωπα και γενναιόδωρα συναισθήματά σας. Νιώθετε απαλλαγμένοι από το στρες και δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν θέματα κοινωνικού περιεχομένου.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 7:00 έως τις 14:00

Ίσως σας γεννηθούν ορισμένα συμπεράσματα, τα οποία ωστόσο δε θα είναι ακριβή ή μπορεί ακόμα να μην έχουν και καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προσοχή, μην αφήσετε την “θολή” εικόνα που έχετε σχηματίσει να προκαλέσει λάθη στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Σελήνη εξάγωνο Ερμής (14:51)

Είναι μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές συναναστροφές, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να είναι ευκολότερο να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 16:00 έως τα ξημερώματα της επομένης

Η δυσκολία στην επικοινωνία σας με τους άλλους χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Ίσως η αιτία των προβληματικών επαφών σας σήμερα να είστε κι εσείς οι ίδιοι, καθώς δεν αποκλείεται να αναπτύξετε αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι. 

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας

Σε αισθηματικό επίπεδο, υπό την επήρεια αυτής της όψης, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις, οι οποίες είναι ικανές να οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας. Γενικά, στους υπόλοιπους τομείς υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται σήμερα, οι οικονομικές συναλλαγές, καθώς είναι πιθανό να χάσετε κάποιο ποσό, είτε από απροσεξία, είτε από κάποια κακή αγορά.

Ήλιος αντίθεση Δίας

Νιώθετε σήμερα πως τίποτα δε λειτουργεί σωστά, παρ' όλα αυτά, αντί να αντιμετωπίσετε με σύνεση και προσοχή τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, ενδέχεται να δράσετε παρορμητικά και ριψοκίνδυνα. Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και σ' ό, τι αφορά στα οικονομικά, καθώς είναι πιθανό να υποκύψετε σε άσκοπα έξοδα. 

   Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα κακή και χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, αλλά και εγκράτεια, ιδιαίτερα σε θέματα συμπεριφοράς.

   Προσοχή σήμερα: Οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων, αλλά και οι σταθεροί (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη 18η μοίρα αυτών των  πλανητών.

   Για τους υπόλοιπους τους ζωδιακού, η επιρροή των δυσαρμονικών όψεων της ημέρας εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζονται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Πρόθεση να ασχοληθείτε με όλα θα υπάρχει σήμερα, καθώς οι καλές όψεις της Σελήνης δίνουν λίγο απο τη θετικότητα τους σε όλους τους τομείς...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν