Ο Ερμής στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !

Ο Ερμής στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !
<p>Ο Ερμής, ο πλανήτης που αντικατοπτρίζει την καθημερινότητα, φεύγει από τον ορμητικό και ανυπόμονο Κριό και εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Από τις 13 έως τις 30 Μαΐου λοιπόν, οι καθημερινές συναλλαγές, οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες αλλάζουν άρδην χροιά και γίνονται πιο βραδείες, ενώ χαρακτηρίζονται από λογική και πραγματισμό. Φυσικά, δε θα παραλείψει ένα ζώδιο της γης, τόσο συνδεδεμένο με τη σταθερότητα, αλλά και με τις ρίζες και με το παλιό, να δυσκολέψει την καθημερινότητά μας, ειδικά σ’ ό, τι αφορά σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να οδηγήσουν, ακόμα και να απαιτήσουν, καταλυτικές αλλαγές που έχουν ως αποτέλεσμα την εξέλιξη, την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό. Σίγουρα μπορούν να γίνουν αλλαγές και ξεκινήματα κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα πρέπει όμως να είναι συντηρητικά, ενώ η διαδρομή επιβάλλεται να είναι αργή και σταθερή ως την επίτευξη του εκάστοτε στόχου. Πάμε, λοιπόν, να δούμε πώς αυτή η διέλευση επηρεάζει κάθε ζώδιο ξεχωριστά (μην παραλείπετε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας). 

ΚΡΙΟΣ: Η τάση που αναπτύσσεται για οικονομική άνοδο γίνεται εντονότερη από ποτέ, κάτι που ενισχύει και η υλιστική φύση του Ταύρου. Το διακύβευμα, εάν μπορούμε να το πούμε έτσι, που δημιουργεί αυτή η διέλευση είναι πως, πολύ εύκολα, η ανάγκη για οικονομική ανάπτυξη μπορεί να μεταλλαχθεί σε απληστία. Ωστόσο, είναι μία περίοδος ιδιαίτερα ευεργετική για τα οικονομικά σας, καθώς λαμβάνετε συνεχώς χρήματα, είτε επειδή σας τα χρωστούν, είτε επειδή υπάρχει έντονη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα, είναι πιο πιθανό από ποτέ να διαχειριστείτε πιο συνετά τον προϋπολογισμό σας. Γι’ αυτό, λοιπόν,  αποφύγετε να επιφορτιστείτε με επαχθείς δεσμεύσεις, οι οποίες μπορούν να μειώσουν την αποδοτικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, δίνετε έμφαση στις οικονομικές συναλλαγές, οι οποίες, όμως, στην πλειοψηφία τους αφορούν στις προσωπικές σας ανάγκες. Ξεκινάει, λοιπόν, για εσάς μία περίοδος καταναλωτισμού, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα σε διασκεδάσεις, καθώς αισθάνεστε πολύ κοινωνικοί και έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο διαλλακτικοί, γεγονός που διευκολύνει τις επαφές σας με το/τη σύντροφό σας, την οικογένειά σας ή/και τα παιδιά σας, κάνοντας πιο εύρυθμη την καθημερινότητα σε σχέση πάντα με το στενό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη διέλευση του κυβερνήτη σας από το δωδέκατο οίκο, αναπτύσσετε μια τάση προς την εσωστρέφεια και την αυτοκριτική. Η αλήθεια είναι πως νιώθετε πίεση από υποχρεώσεις για λογαριασμό τρίτων ή από σκέψεις λιγότερο ευχάριστες. Δεν αποκλείεται οι σχέσεις με τους οικείους σας να μην είναι οι καλύτερες δυνατές, αυτό το χρονικό διάστημα. Ενδέχεται, ορισμένες φορές να σας προκαλούνται συναισθήματα απογοήτευσης ή/και θλίψης εξαιτίας των λαθών σας, όπου εξετάζοντάς τα, αντιλαμβάνεστε πως λειτούργησαν σε βάρος σας. Φυσικά, πάντα υπάρχουν τρόποι για να εκδηλωθούν πιο ανώδυνα τέτοιες διελεύσεις. Για εσάς αυτό μπορεί να είναι επισκέψεις σε μοναστήρια, αποστασιοποίηση από την πολυάσχολη καθημερινότητα, η μελέτη, η έρευνα, νομικές πράξεις που αφορούν σε ακίνητα κ.ά.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται σε φιλικό επίπεδο, επιτρέποντάς σας να κάνετε νέες γνωριμίες, ενώ με τις ήδη υπάρχουσες μπαίνετε σε μια διαδικασία αναβάθμισης, τουλάχιστον σε πνευματικό επίπεδο. Μοιράζεστε μαζί τους σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή σας, όπως για παράδειγμα κάποιο μυστικό ή κάποιο πρόβλημα που διστάζατε τόσο καιρό να αποκαλύψετε. Γενικά, είναι μια καλή εποχή για να διευρύνετε τη φήμη σας, ειδικότερα αν επαγγελματικά συνδέεστε με τη φύση του Ερμή (δημοσιογραφία, εκπαίδευση, εμπόριο, διαφήμιση κ.λ.π.). Ενδέχεται να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας, τον αθλητισμό ή/και με τα ταξίδια. Όπως είναι φυσικό, σε κάθε διέλευση, υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά, έτσι και σε αυτήν είναι πιθανό να γίνετε δέκτες κακεντρεχών σχολιασμών.

ΛΕΩΝ: Συνδέετε τη σταδιοδρομία σας με την κοινωνικότητά σας, με σκοπό τη βελτίωση τόσο της επαγγελματικής σας εικόνας, όσο και της οικονομικής σας κατάστασης. Αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Είναι πιθανό, για την επίτευξη των στόχων σας, να χρειαστεί να σπαταλήσετε χρήμα παραθέτοντας ένα γεύμα, κάνοντας κάποιο δώρο κ.ο.κ. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδέχεται να χρειαστεί να έχετε σε καθημερινή βάση επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις. Βέβαια, αυτή η διέλευση έχει και πιο ανάλαφρη χροιά καθώς δεν αποκλείεται να δαπανήσετε χρήματα για κάποιο σεμινάριο, για ένα ταξίδι για μία έκθεση κ.ά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευχάριστο και επιμορφωτικό, νιώθετε μια εσωτερική ανάγκη να μάθετε πράγματα που αφορούν στα πάντα. Ωστόσο, η φύση του Ταύρου μετατρέπει αυτή την ανάγκη σε κάποιας μορφής συναλλαγή, δηλαδή αποκτάτε γνώσεις ή συλλέγετε πληροφορίες, από τις οποίες αναμένετε να έχετε άμεσα ή έμμεσα οφέλη. Αναλαμβάνετε να συμμετάσχετε σε εργασίες ή projects, που θα αναδεικνύουν το υψηλό πνευματικό και μορφωτικό σας επίπεδο, με την ελπίδα να εξασφαλίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Σε αρκετές περιπτώσεις θα ταξιδέψετε, κάποιοι άλλοι θα διαβάσετε περισσότερο, ή ακόμα μπορεί να αναπτύξετε ενδιαφέρον για τις διεθνείς εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Το φως και το σκοτάδι «μάχονται» για την κατάκτηση και την κυριαρχία των σκέψεων σας, των παρορμήσεων σας και του ψυχισμού σας. Δεν είναι κακή απαραίτητα αυτή η διέλευση, όμως καλείστε αυτό το διάστημα να επιλέξετε πλευρά, κατά συνέπεια και τη χροιά που θα αποκτήσει αυτή. Ξεκινάει για εσάς ένα διάστημα αυτοκριτικής, αλλά και επαναπροσδιορισμού των αναγκών σας, όπου αυτές οι διεργασίες και το αποτέλεσμα τους εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Το αν θα καταφέρουν να πετύχουν την αποκατάσταση των ισορροπιών σας ή την απώλεια αυτών, είναι αποκλειστικό στο δικό σας χέρι. Είναι καλή στιγμή να χειριστείτε με σύνεση οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για μια δυσάρεστη διέλευση, συνήθως όμως, οι ανησυχίες σας δεν εδράζονται στην πραγματικότητα. Υπάρχει περίπτωση να σας αναπτυχθούν φοβίες που θα αφορούν στο/στη σύντροφό σας, σε κάποια συνεργασία σας ή ακόμα και σε κάποιο οικονομικό ζήτημα, ωστόσο θα είναι αβάσιμες. Η μεγαλύτερη δυσκολία που ενδεχομένως αντιμετωπίσετε με αυτή τη διέλευση, είναι ο κοινωνικός σχολιασμός του οποίου, ίσως πέσετε «θύματα». Με τον Ερμή να παρελαύνει από τον έβδομο οίκο σας, δεν αποκλείεται, ακόμα και μέσα από αντιπαραθέσεις, να δικαιωθείτε ή ακόμα και να ασχοληθείτε με νομικά έγγραφα που αφορούν σε κληροδότημα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποχρεώσεις σας διευρύνονται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φαίνεται να μη σας πτοεί, όμως είναι πιθανό να σας προκαλούν εκνευρισμό, ιδιαίτερα οι εργασίες ή οι καταστάσεις που σας φέρνουν πλήξη. Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες, ενδεχομένως  να διανύετε μια εποχή με αυξημένη κινητικότητα και κατ’ επέκταση με περισσότερα κέρδη. Η αρνητική πλευρά της διέλευσης αυτής, έχει να κάνει με τον εκνευρισμό που μπορεί να σας προκαλεί ο φόρτος εργασίας, έτσι δεν αποκλείεται να έχετε μικροσυγκρούσεις με υφιστάμενους, με πωλητές, με προμηθευτές, ίσως ακόμα και με τον εργοδότη σας. Πιθανοί είναι κάθε είδους έλεγχοι σε σχέση με την εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας ή να προτείνετε τις ιδέες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο οι ενέργειες αυτές θα έχουν ως κίνητρο τον εντυπωσιασμό. Ακόμα και έτσι, όμως, πετυχαίνετε τους στόχους σας και αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, επιλέγετε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που έχετε ως χόμπι, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το σώμα σας και γενικότερα με την εμφάνιση σας. Αν αγαπάτε τα ζώα, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην υιοθεσία ενός κατοικίδιου, ή -εφόσον ήδη έχετε- να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και φροντίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα συναισθήματα που νιώθετε δεν είναι πολύ ευχάριστα, ωστόσο μεταφράζετε την απαισιοδοξία σας ως διαισθητικά μηνύματα, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εξαιτίας της διάθεσης σας, ενδέχεται να σαμποτάρετε τον εαυτό σας επιρρίπτοντάς ευθύνες στην κακή σας τύχη. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης, καλείστε να περιορίσετε τα ενδιαφέροντα σας ή τα χόμπι σας και να προσηλωθείτε σε τελείως προσωπικά ζητήματα. Όπως για παράδειγμα με τη σχέση σας, η οποία μπαίνει σε μία φάση αξιολόγησης, ή αν είστε γονείς μπορεί να ασχοληθείτε με την επιτυχία κάποιου παιδιού σας. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά για εσάς μία περίοδος κατά την οποία αυξάνονται οι δραστηριότητες στο σπίτι ή/και η πολυκοσμία σε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξωτερικεύετε ιδέες και σκέψεις, κάτι που για διάφορους λόγους αποφεύγατε να πράξετε μέχρι σήμερα. Βρίσκεστε σε μία διανοητική και πνευματική εγρήγορση, η οποία μοιάζει σαν να τροφοδοτείται από κάποια εσωτερική δύναμη. Αξιοποιείτε αυτή σας τη διαύγεια, προσελκύοντας κοινωνικά ανθρώπους από τους οποίους αποκομίζετε κάτι χρήσιμο ή σημαντικό. Γενικά, έχετε την ευχέρεια να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και κατ’ επέκταση την κοινωνική σας ζωή, με αποτέλεσμα να γίνετε αποδέκτες προσκλήσεων που μπορούν να σας προσφέρουν την προοπτική μια νέας συνεργασίας ή ακόμα και να δεχτείτε προτάσεις για δουλειά. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση κάποιου ταξιδιού, φροντίστε όμως να το προγραμματίσετε σωστά, ώστε να αποφευχθούν τα περιττά έξοδα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής θα διέλθει στον Σκορπιό την έως τις 5 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης Άρης κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό. Με αυτή τη διαμετακόμιση, είναι...

15 Μαΐου 2017: Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο

15 Μαΐου 2017: Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο

15 Μαΐου 2017: Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο

Μια σταθερή και ισόρροπη επιρροή ακριβώς την στιγμή που την χρειαζόμαστε περισσότερο, είναι το πέρασμα του λογικού Ερμή στον αισθαντικό...

Ερμής στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο

Ερμής στον Ταύρο

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, ενώ στις 10 Απριλίου, θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στην 4η μοίρα και 50 πρώτα λεπτά του Ταύρου, μέχρι...

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο καταλύτης των πνευματικών πεδίων, ο Ερμής, περνάει στον σκοτεινό και καρμικό Σκορπιό, ακολουθώντας τον Ήλιο, τον αρχηγό του και...

Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία

Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία

Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία

Από τις 22 Μαΐου και μέχρι τις 13 Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει ορθή πορεία στον Ταύρο και αλλάζει τα δεδομένα. Κατά το διάστημα αυτό, όπως ήδη...

Αστρολογικό Δελτίο 15-4-2015

Αστρολογικό Δελτίο 15-4-2015

Αστρολογικό Δελτίο 15-4-2015

Η ημέρα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Σαφώς και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και να δεχτούμε πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας. Φυσικά το...