Ο Ουρανός στον Ταύρο και πως θα μας Επηρεάσει !

Ο Ουρανός στον Ταύρο και πως θα μας Επηρεάσει !
<p align="center">Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

 

Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την ανεξαρτησία και την αντισυμβατικότητα. Ο σκοπός του πλανήτη αυτού είναι να αναδιαμορφώσει ανθρώπους και καταστάσεις τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Φυσικά, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται και η μορφή τους είναι άρρητα συνδεδεμένες με τη φύση του ζωδίου, καθώς κατά τη διάρκεια της διέλευσής του επιλέγει να ανατρέψει τα χαρακτηριστικά αυτών που, όμως, τείνουν προς την ασυδοσία. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Ουρανός θα πράξει το χρέος του και εμείς οφείλουμε να το αποδεχτούμε και να προσαρμοστούμε αδιαμαρτύρητα στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει εκείνος για εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση, το μόνο που θα επιτύχουμε αντιδρώντας στο έργο του είναι να κάνουμε απλώς πιο δύσκολη τη ζωή μας. Με την είσοδό του στον Ταύρο θα ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν στην απληστία, στον αυταρχισμό, στο συντηρητισμό και στην οκνηρία. Μη βιάζεστε να χαρείτε, βέβαιοι πως εσείς δεν έχετε παρεκκλίνει σε κάποιο από αυτά τα «αμαρτήματα», γιατί όλοι μας, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, έχουμε παρασυρθεί και αρκετές φορές καταχραστεί ανθρώπους, συναισθήματα, ύλη, εξουσία και γενικότερα καταστάσεις. Ας δούμε, όμως, με ποιον τρόπο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας). 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός, που ξεκινά τη διέλευσή του από τον Οίκο των οικονομικών σας, πρόκειται να φέρει απρόβλεπτες μεταβολές σε αυτόν τον τομέα. Αν δεν έχετε υπό αυστηρό έλεγχο και προγραμματισμό τα έσοδα και τα έξοδά σας, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Κάποιες φορές η αιτία των διακυμάνσεων θα αφορά σε εξωγενείς παράγοντες, όμως κάποιες άλλες θα οφείλονται σε εσάς και την εκκεντρική διαχείριση. Φυσικά, δε θα φέρει μόνο αναποδιές ο Ουρανός, καθώς δε θα είναι λίγες οι φορές που θα σας εκπλήξει με απρόσμενα κέρδη και ξαφνικές οικονομικές επιτυχίες, δεδομένου ότι το διάστημα τονίζεται ιδιαίτερα η εφευρετική σας ικανότητα να παράγετε κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό πως δεν είστε υπέρμαχοι του νεωτερισμού και πως είστε αφοσιωμένοι σε κάθε τι παλιό που σας προσφέρει σιγουριά. Με την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιό σας, οι αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας είναι αδιαπραγμάτευτες και εξαναγκαστικές. Έτσι, δεχόμενοι την επιρροή του πλανήτη αυτού, νιώθετε ήδη τη διαφορά, καθώς αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού, επαγγελματικού, αισθηματικού αλλά και στον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε. Θα αντιμετωπίσετε αυτή τη σαρωτική επίδραση με αποφασιστικότητα, αν και όχι και τόσο πρόθυμα, αλλά να είστε σίγουροι πως θα είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ουρανός σάς φέρνει απρόοπτα συμβάντα, άλλοτε ιδιαίτερα ευχάριστα, άλλοτε όχι τόσο. Η διδύμεια φύση σας δε φημίζεται για το συνηθισμένο και το βαρετό, ωστόσο με τη συγκεκριμένη πλανητική επίδραση, η εκκεντρικότητά σας γίνεται ακόμα εντονότερη. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε μία φάση επανάστασης απέναντι σε ό,τι σας περιορίζει. Προσοχή στους τρόπους που θα χειριστείτε διαφωνίες με πρόσωπα της οικογένειάς σας, διότι η τάση σας για αντίδραση δε θα είναι καλός σύμβουλος. Θα βρείτε την ελευθερία που επιζητάτε στην απομόνωση και αυτή η «ησυχία» θα σας δώσει έμπνευση, ανεξάρτητα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ουρανός σάς βάζει σε μία κατάσταση αναζήτησης: με μία αναλυτική διάθεση ψάχνετε να βρείτε το βαθύτερο νόημα της φιλίας και δραστηριότητες που θα σας «γεμίζουν» περισσότερο. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, το οποίο δε θα είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια συνολική αξιολόγηση των μέχρι τώρα επιλογών σας, δεν αποκλείεται να φέρει οριστικό τέλος σε φιλίες που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας ή ακόμα και σε όσες λειτουργούν ασφυκτικά για εσάς. Η επίδραση του Ουρανού μπορεί ξαφνικά να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με κάθε είδους συλλογικότητες (κόμματα, οργανώσεις, συλλόγους κ.ο.κ.)

ΛΕΩΝ: Ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, είναι το χαρακτηριστικό των ημερών μέσα από το πρίσμα όσων φέρνει ο Ουρανός. Οι ανατροπές αυτές μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε αλλαγή του στάτους σας, τόσο ενδοεργασιακά, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η ευρηματικότητά σας αποτελεί σταθερό σύμμαχο στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες και κυρίως τις δυνατότητές σας, υιοθετώντας μια εξουσιαστική συμπεριφορά. Προκειμένου να διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα τις αλλαγές αυτές, οι οποίες είναι αναπόφευκτες, χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα ταπεινότερο τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, είτε αυτές «τρέχουν», είτε πρόκειται να ξεκινήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συγκεκριμένη πλανητική θέση σάς φέρνει την ανάγκη για περαιτέρω εξειδίκευση, σε όποιον τομέα δραστηριοποιείστε, ενώ «αναβαθμίζει» τη φαντασία σας, κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς από ποτέ. Θα δείτε, μάλιστα, τον εαυτό σας να γίνεται φορέας προοδευτικότερων, απ’ ό,τι συνηθίζετε, απόψεων και θα αντιληφθείτε ότι κάτι τέτοιο λειτουργεί σημαντικά προς όφελός σας. Ίσως σας γεννηθεί η ανάγκη αμφισβήτησης συντηρητικότερων αξιακών δομών, με αποτέλεσμα να επιθυμείτε, ως άλλοι μεσσίες, να λύσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου αυτού. Ωστόσο, οι επαναστάσεις χωρίς αιτία, σπάνια φέρνουν αποτέλεσμα. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και υιοθετήστε πιο μετριοπαθή συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ: Ο ανατρεπτικός Ουρανός σάς αναγκάζει να αναδιαμορφώσετε παλιές και -ως επί το πλείστον επιζήμιες- συνήθειες και, αν είστε δεκτικοί, θα αντιληφθείτε γρήγορα πως αυτό θα λειτουργήσει σημαντικά προς όφελός σας. Επιπλέον, θα προχωρήσετε, αναγκαστικά αλλά και πάλι για καλό -αρκεί φυσικά να παραμείνετε ανοιχτοί- σε γενικές αναθεωρήσεις που αφορούν σε οικογένεια και αισθηματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε την εσωτερική σας  ανασκόπηση, ούτως ώστε να μπορέσετε να παλέψετε με ό,τι εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη. Μην επιτρέψετε σε αυτή τη διαδικασία να σας απορροφήσει πλήρως και μην πιστέψετε πως η συνολική απόρριψη των απαγορεύσεων θα είναι απαραίτητα λυτρωτική για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικογενειακές συγκρούσεις είναι ένα από τα χαρακτηριστικά προβλήματα που θα φέρει η επίδραση του Ουρανού σε εσάς. Όσον αφορά στα αισθηματικά θα υπάρξουν είτε ξαφνικές ενώσεις, είτε ξαφνικοί χωρισμοί. Άλλωστε, η ανατρεπτική φύση του Ουρανού είναι ακριβώς αυτό: ανατρεπτική και δεν είναι ορθό να τη φορτίζουμε a priori θετικά ή αρνητικά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους ανθρώπους, κυρίως οικείους σας ή συνεργάτες, καθώς δεν αξίζει να χαλάσουν οι σχέσεις σας για μικροπράγματα. Αντισταθείτε στην παρόρμηση που σας υποδεικνύει να προχωρήσετε σε οριστικές λήξεις παντός είδους, καθώς δίνετε την εικόνα του αναξιόπιστου προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιθανές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, σας κάνουν ευερέθιστους και με τάσεις ξαφνικών εκρήξεων θυμού. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να μετριάσετε αυτή σας την αντίδραση, αν θέλετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταβολές που φέρνει ο Ουρανός. Θα πρέπει να προσέξετε την απληστία σας, καθώς δεν αποτελεί καλό σύμβουλο, αλλά και να φροντίσετε να είστε όσο πιο αξιόπιστοι γίνεται, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις με το περιβάλλον σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σας, επιλέξτε πιο ταπεινή προσέγγιση στα πράγματα, για να μπορέσετε να αποφύγετε τις απότομες προσγειώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ουρανός είναι ένας ιδιαίτερος πλανήτης που φέρνει ανατροπές. Μπορεί εσείς οι Αιγόκεροι να είστε σταθεροί άνθρωποι, αλλά τώρα, θα δείτε ότι γίνεστε πιο τολμηροί όσον αφορά στο πώς θα χειριστείτε ένα οικονομικό ζήτημα που θα ωφελήσει την οικογένειά σας. Επιπλέον, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να επιλέξετε ένα (νέο) χόμπι ενώ μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων που αφορούν σε σχέση/οικογένεια/παιδιά θα κάνουν την εμφάνισή τους. Τείνετε να ανεξαρτητοποιείστε από τη σχέση σας, κυρίως από το φόβο της ρουτίνας ή των περιορισμών, είτε είστε παντρεμένοι, είτε όχι, και αυτό σας κάνει να φαίνεστε κάπως απόμακροι.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει περίπτωση ο Ουρανός να ενεργοποιήσει την πρωτοβουλία σας και έτσι να προχωρήσετε σε αλλαγές στον οικογενειακό τομέα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι αρκετές και σημαντικές αναμένεται να φέρουν εκπλήξεις. Είναι γνωστό ότι είστε ένα από τα πιο ανεξάρτητα (αν όχι ΤΟ πιο ανεξάρτητο) ζώδια του ζωδιακού κύκλου, όμως η υπερβολική τάση προς αυτονομία μπορεί να  δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα της οικογένειάς σας. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με μία συνολική αμφισβήτηση εκ μέρους σας παγιωμένων και συντηρητικών αντιλήψεών σας. Παρ’ όλα αυτά, ο Ουρανός σάς βοηθά να μένετε σε εγρήγορση και ενισχύει τη δραστηριοποίησή σας.   

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ανατρεπτικός Ουρανός αγγίζει την καθημερινότητά σας, φέρνοντας εμφανείς αλλαγές σε αυτήν. Ο νους σας αναζητά και βρίσκει νέες ιδέες, νέες εικόνες και νέες εμπνεύσεις, κάτι που σας καθιστά δημιουργικότερους από ποτέ. Επιπλέον, θα δείτε τα επίπεδα ενέργειάς σας ανεβασμένα, γεγονός που σας βοηθά να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και τελικά αποτελεσματικότεροι. Φροντίστε η διαδικασία αυτή να μην μετατραπεί σε ένα φεστιβάλ εκκεντρικότητας, καθώς μπορεί να γίνει παρεξηγήσιμη από τους άλλους. Παραμείνετε προσιτοί, χωρίς, ωστόσο να χάσετε όσα έχει να σας προσφέρει ο Ουρανός. Αποφύγετε να επιδείξετε ασέβεια ή αμφισβήτηση σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να αφορά σε κανόνες ή νόμους.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μια δύσκολη επιρροή από τον Ουρανό

Μια δύσκολη επιρροή από τον Ουρανό

Μια δύσκολη επιρροή από τον Ουρανό

Ο Ουρανός, ανάδρομος στον Κριό για τελευταία φορά πριν περάσει στον Ταύρο, μας απασχολεί πολύ γιατί συμβαίνει να είναι ο κυβερνήτης της...

Ανάδρομος Ουρανός: λάμψεις αλλαγής

Ανάδρομος Ουρανός: λάμψεις αλλαγής

Ανάδρομος Ουρανός: λάμψεις αλλαγής

Ο μεγάλος επαναστάτης των ουράνιων σφαιρών, ο Ουρανός, γυρίζει ανάδρομος στον Κριό για τελευταία φορά πριν περάσει το 2018 στον Ταύρο. και...

Ουρανός ανάδρομος στον Κριό

Ουρανός ανάδρομος στον Κριό

Ουρανός ανάδρομος στον Κριό

Στις 29 Ιουλίου ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό ως τις 29 Δεκεμβρίου. Μια νέα αρχή ξημερώνει μέσα από ανατροπές και...

2o δεκαήμερο Ζυγού: Κυβερνήτης ο Ουρανός

2o δεκαήμερο Ζυγού: Κυβερνήτης ο Ουρανός

2o δεκαήμερο Ζυγού: Κυβερνήτης ο Ουρανός

Ο μέγας επαναστάτης των αιθερικών πεδίων, ο Ουρανός, θα άρει τα ηνία διακυβέρνησης του Ζυγού από την Αφροδίτη, και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου...

Ήλιος και Ουρανός: Όραμα και Προσφορά

Ήλιος και Ουρανός: Όραμα και Προσφορά

Ήλιος και Ουρανός: Όραμα και Προσφορά

Για μια και μόνη μέρα, για την Κυριακή αυτή, ο Ήλιος από την Παρθένο και ο ανάδρομος Ουρανός από τον Κριό κάνουν μια πανέμορφη όψη διπλού...

21-5-2014: Τρίγωνο Ουρανού – Μεγάλου Ελκυστή

21-5-2014: Τρίγωνο Ουρανού – Μεγάλου Ελκυστή

21-5-2014: Τρίγωνο Ουρανού – Μεγάλου Ελκυστή

Ο Ουρανός είναι ένα πολύ σημαντικό μέγεθος των γενικών εξελίξεων επάνω στον πλανήτη μας, τουλάχιστον στο μέτρο που έχει να κάνει με την...