Άρης στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα ζώδια !

Άρης στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα ζώδια !
<p align="center">Ο κυβερνήτης της δράσης αποχωρεί από τον εγκρατή Αιγόκερω και εισέρχεται στον πιο εξωστρεφή και ασυγκράτητο Υδροχόο, κάνοντας τους τομείς που επηρεάζει πιο ενεργητικούς με έντονη κινητικότητα. Η καθημερινότητα θα αποκτήσει ένταση, πάθος, ίσως και λίγη τρέλα, χαρακτηριστικό που αποτελεί την επιτομή του ζωδίου. Θα προσφέρει βοήθειες, αλλά θα φέρει και κόντρες, καθώς με αυτόν τον τρόπο τόσο ο Άρης, όσο και ο Υδροχόος μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες. Ο πλανήτης θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας ανάδρομη πορεία από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου. Ας δούμε πως θα επηρεάσει τα ζώδια (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας).  

ΚΡΙΟΣ: Η ενέργεια του Άρη σάς τροφοδοτεί με έντονο δυναμισμό και ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φίλους σας ή/και στις ομάδες που δραστηριοποιείστε. Θα παλέψετε για την πρόοδο και για το συλλογικό καλό, επιδιώκοντας την υλοποίηση των κοινών σας στόχων. Ωστόσο είναι πιθανό, να αναπτυχθούν ανταγωνιστικά ένστικτα από και προς εσάς, γεγονός που σας προκαλεί εκνευρισμό και σας παρακινεί να επανεξετάσετε σχέσεις, είτε από το φιλικό περιβάλλον, είτε από το περιβάλλον της ομάδας που δραστηριοποιείστε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους, γιατί η έντονη και απότομη συμπεριφορά σας, ίσως να δημιουργεί μία λιγότερο συμπαθητική εικόνα σας από την πραγματική.

ΤΑΥΡΟΣ: Η έντονη δραστηριοποίηση στον επαγγελματικό σας τομέα σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία και την αναγνώριση, γεγονός που διεγείρει το φθόνο των ανταγωνιστών σας. Αναλαμβάνετε τολμηρές πρωτοβουλίες με σύμβουλο την πρόοδο, φιλοδοξώντας να φτάσετε στην κορυφή. Κάπου εδώ, όμως, χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στη συμπεριφορά σας, όσο και στα κίνητρά σας. Σίγουρα, η επαγγελματική καταξίωση αποτελεί το διακαή πόθο πολλών ανθρώπων, αλλά να θυμάστε ότι η επιτυχία έχει αξία μόνο όταν κερδίζεται με θεμιτά μέσα. Μην επιτρέψετε στη «δίψα» για εξουσία που σας διακατέχει, να σας παρασύρει σε πράξεις που παραβιάζουν το έργο και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων σας.    

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επιλέγετε να επιδοθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες με την πρόθεση να πραγματοποιήσετε μακροπρόθεσμους στόχους. Επωφελείστε από τη συλλογική προσπάθεια, αλλά και εσείς υπερασπίζεστε με αφοσίωση και θέρμη τις αξίες και τις ιδέες του μεγαλείου της ομαδικότητας. Είναι πιθανό να εκφράσετε την αγάπη σας στα ταξίδια ή/και στον αθλητισμό, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά τώρα. Υπάρχει πιθανότητα αυτό το διάστημα να υπάρξουν διαμάχες για κρατικές ή νομικές υποθέσεις, που σας απασχόλησαν στο παρελθόν ή πρόκειται να σας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον. Μην πτοηθείτε και προ παντός μην παρεκκλίνετε σε συμπεριφορές, που ενδέχεται να σας αποξενώσουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή η διέλευση του Άρη δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς σας φέρνει αντιμέτωπους με δυσάρεστες καταστάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Βιώνετε έντονα τον ανταγωνισμό, γεγονός που σας προκαλεί εκνευρισμό και, ίσως, πιο επιθετικά και πιο κτητικά ένστικτα. Προκειμένου να αποδείξετε τη αξία σας, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς. Η αλήθεια είναι, πως αν κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, χωρίς να αναμειχθείτε σε τακτικές «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», μπορείτε να βγείτε νικητές χάρη στην ισχυρή σας θέληση, που -τουλάχιστον επαγγελματικά-, είναι ικανή να μετακινήσει βουνά. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν και κληρονομικά ζητήματα, που όμως, πρέπει να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και σύνεση.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες φαίνεται πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα στη ζωή σας, καθώς ο Άρης σάς παρακινεί να ασχοληθείτε με αυτούς τους τομείς τώρα. Έχετε τη διάθεση να δώσετε χρόνο και προσοχή στο/στη σύντροφό σας, όμως ο τρόπος με τον οποίο το επιδιώκετε είναι τραχύς και απότομος, με αποτέλεσμα να προκαλείτε εντάσεις στη σχέση σας. Από την άλλη στις συνεργασίες, ίσως και να οδηγείστε επί τούτου σε συγκρουσιακές καταστάσεις, εξαιτίας κάποιου ή κάποιων προσώπων που σας ανταγωνίζονται απροκάλυπτα. Δεν υπάρχει λόγος να παρασύρεστε σε μικροπρεπείς συμπεριφορές, άλλωστε το επαγγελματικό σας κύρος είναι σημαντικότερο για εσάς, για να το αποδομήσετε ελαφρά τη καρδία.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι γνωστό πως είστε από τους πιο σκληρά εργαζόμενους του ζωδιακού και με τη διέλευση του Άρη από τον οίκο της εργασίας σας, το παρακάνετε. Υπερβάλλετε εαυτόν, επιδιώκοντας να κατακτήσετε την κορυφή, κάτι που δεν είναι δύσκολο, γιατί η ταχύτητα και ο δυναμισμός με τα οποία σας τροφοδοτεί ο πλανήτης αυτός, σάς οδηγούν στην επιτυχία. Με επιμονή και αποφασιστικότητα καταρρίπτετε έναν-έναν τους στόχους σας, όμως φροντίστε να μην εξαντλείτε να ενεργειακά σας αποθέματα, γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις αξίες σας και να μην τις θυσιάσετε στο βωμό της καταξίωσης, δεδομένου ότι οι φιλοδοξίες σας μπορούν να γίνουν κινητήριος μοχλός σε μία αντισυμβατική, και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κακόβουλη συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ: Επιλέγοντας τους σωστούς ανθρώπους σάς ανοίγονται νέοι ορίζοντες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Διανύεται μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο και με δική σας πρωτοβουλία υλοποιούνται συνεργασίες που έχουν σημαντικές προοπτικές και τη στόφα της επιτυχίας ταυτόχρονα. Επιπλέον, δραστηριοποιείστε και στον αισθηματικό τομέα, αποφεύγοντας ωστόσο, τις σοβαρές και μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Σας διέπει έντονη ορμητικότητα, η οποία ναι μεν μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς, αλλά δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε μία υπερβολή, ικανή να δυσκολέψει την επικοινωνία σας, τόσο με τους συνεργάτες σας, όσο και με το/τη σύντροφο σας. Περιορίστε την παρόρμηση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινάει μία περίοδος, κατά την οποία αναλαμβάνετε υποχρεώσεις στη δουλειά, οι οποίες προκειμένου να τελεσφορήσουν καταναλώνουν μεγάλο μέρος της μέρας σας, αναγκάζοντάς σας να μεταφέρετε τη δουλειά και στο σπίτι. Η κατάσταση αυτή όμως, σας προκαλεί έντονες εσωτερικές συναισθηματικές εντάσεις, με αποτέλεσμα να εκτονώνετε τον εκνευρισμό σας στην οικογένεια σας. Καλό θα ήταν να περιορίσετε αυτές τις εκρήξεις, δεδομένου ότι την υπερένταση που νιώθετε την προκαλείτε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Με την διέλευση του «ζημιάρη» Άρη από τον οίκο του σπιτιού, ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν τεχνικές εργασίες ή επισκευές, οι οποίες σας προκαλούν έναν επιπλέον εκνευρισμό, καθώς τρώνε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διέλευση αυτή κάνει ακόμα πιο γρήγορη και έντονη την καθημερινότητά σας, παρακινώντας σας να αξιοποιήσετε την κοινωνικότητα προς όφελός σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε πότε να σταματάτε, καθώς η υπερδραστηριότητα των ημερών μπορεί να σας προκαλέσει έντονη πνευματική και σωματική κούραση. Αναλαμβάνετε να αναδιοργανώσετε την αισθηματική σας ζωή, όμως προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα το επιδιώξετε γιατί ενδέχεται να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα έχετε λύσει. Τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη σχέση σας εκφράζετε με θάρρος τη γνώμη σας, αποφύγετε ωστόσο να ασκήσετε κριτική, διότι είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε περισσότερες αντιπάθειες εξαιτίας της τραχύτητας σας, παρά συμπάθειες χάρη στην ευθύτητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται, όπως και η μαχητικότητά σας που έχει ως κίνητρο την οικονομική σας εξασφάλιση. Είναι γνωστό πως έχετε ισχυρή θέληση και μεγάλη αντοχή, ειδικότερα όταν πρόκειται για την επαγγελματική και την οικονομική σας καταξίωση, τώρα όμως συνδυάζεται η εργατικότητά σας και ικανότητα σας να δημιουργείτε κέρδη με τη συνεχή και αδιάκοπη δραστηριοποίηση με την οποία σας τροφοδοτεί ο Άρης. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να κάνετε σωστότερη διαχείριση, τόσο των δυνάμεων σας, όσο και των χρημάτων σας, γιατί δεν αποκλείεται να ξεμείνετε από «καύσιμα». Ενδέχεται, ακόμα, να διοχετεύσετε χρήματα σε τεχνικές εργασίες που αφορούν στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινάει μία περίοδος κατά την οποία ο δυναμισμός σας ισχυροποιείται, βοηθώντας σας να ανταπεξέλθετε στην ταχύτητα και την ένταση του διαστήματος που θα παραμείνει ο Άρης στο ζώδιο σας. Μάχεστε για την πρόοδο, τώρα περισσότερο από ποτέ, ενώ δεν είναι λίγοι οι πουριτανοί που θα σας «δικάσουν» για την τόλμη σας. Λίγο σας απασχολεί τι λένε οι άλλοι και αναλαμβάνετε να δραστηριοποιηθείτε στους τομείς του ενδιαφέροντός σας, με γνώμονα την εξέλιξη. Χρειάζεται μόνο προσοχή στη συμπεριφορά που έχετε απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεστε σε καθημερινή βάση, γιατί είναι πιθανό εξαιτίας της υπερέντασης να συντηρείτε μία όχι και τόσο ευγενική και σε κάποιες περιπτώσεις επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι ένα διάστημα αρκετά εσωστρεφές για εσάς, όπου βρίσκετε διεξόδους μέσω της οικειοθελούς απομόνωσης, κατά την οποία αντλείτε δύναμη κουράγιο και αποφασιστικότητα. Νιώθετε να ισχυροποιείται η φιλάνθρωπη πλευρά σας, η οποία σας παρακινεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας και να συμπαρασταθείτε, είτε ηθικά, είτε υλικά σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές διότι είναι πιθανό να έχετε απώλειες, εξαιτίας λανθασμένης κρίσης. Πνευματικά νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, που αφορούν στον οικονομικό σας τομέα, όμως πάντα κάτι σας σταματάει, με αποτέλεσμα να παραμένετε παθητικοί. Υπομονή έως ότου να ευνοούν οι πλανητικές θέσεις τη δραστηριοποίησή σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης στον Καρκίνο

Ως γνωστόν, ο Άρης έχει άμεση σχέση με τα ζώδια του Νερού, όπως είναι ο Καρκίνος, του οποίου Καρκίνου είναι και κυβερνήτης, ο κόκκινος...

Άρης στον Υδροχόο

Άρης στον Υδροχόο

Άρης στον Υδροχόο

Στις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Έτσι νέοι στόχοι και πρωτότυπες ιδέες θα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...

Ο Άρης στον Υδροχόο

Ο Άρης στον Υδροχόο

Ο Άρης στον Υδροχόο

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο στις 4 Δεκεμβρίου μας κάνει πιο ανεξάρτητους στην σκέψη, αλλά και πιο εφευρετικούς. Τώρα θα μπορούμε να...

23 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

23 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

23 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

Ο Άρης ανάδρομος στο Ζυγό είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Δία στον Καρκίνο σήμερα . Κάποιες...

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι μια ερωτική όψη που ξυπνά ανομολόγητα πάθη, από 5/ 3 έως 5/4/2014