Νέα Σελήνη στον Ταύρο !

Νέα Σελήνη στον Ταύρο !
<p align="center">Η νέα Σελήνη, γίνεται στις 15 του μήνα στις 13.47, στην 24η μοίρα του Ταύρου. Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην Παρθένο που σημαίνει πως ενεργοποιεί ζητήματα εργασίας και υγείας. Αξίζει να σημειωθεί, πως η νέα Σελήνη γίνεται πολύ κοντά στον Algol, έναν από τους πλέον βίαιους αστέρες του ζωδιακού κύκλου. Ακόμη, ενεργοποιούνται οι εκλείψεις του Αυγούστου 2017 και του Φεβρουαρίου του 2018. Κι ενώ μπορεί κάποιος να πει πως είναι μια καλή κι ευνοϊκή νέα Σελήνη, καλό θα είναι να δούμε κάπως πιο αναλυτικά, που θα πρέπει να προσέξουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ένα διάστημα στον τομέα που αφορά τα οικονομικά και τις κτήσεις. Μην περάσετε αψήφιστα πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Θυμηθείτε πως “παραμονεύει”ο Algol, πράγμα που δυσκολεύει την κατάσταση και οδηγεί σε περίεργες και ενδεχομένως καταστροφικές αποφάσεις. Η σύνεση, θαρρώ πως την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, ώστε οι διεκδικήσεις σας να είναι λογικές και καθόλου παρορμητικές. Για παράδειγμα, αν σκοπεύετε να γυρέψετε μια αύξηση, κάντε το με ευγένεια και όχι με αναίδεια. Ακόμη, αν σας προτείνουν μια νέα πηγή κέρδους, φροντίστε να πάρετε όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε για το αντικείμενο και την προέλευση του, για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε προσωπικά ζητήματα και στην εξωτερική εμφάνιση, αναφέρεται η νέα Σελήνη. Σαφώς, νοιώθετε την ανάγκη να αλλάξει κάτι στην εξωτερική σας εμφάνιση, κι αυτό είναι κατανοητό. Να θυμάστε όμως την καταστροφική φύση του Algol και να προσέξετε όλες τις παραμέτρους και τις μεθόδους που θα ακολουθήστε για την συγκεκριμένη αλλαγή. Ο αισθηματικός τομέας(έρωτας-παιδιά) επίσης, είναι αυτός που θα κινηθεί αυτό το διάστημα. Στην αρχή, η όρεξη για βελτίωση και ο ενθουσιασμός που σας διακατέχει, σας κάνει να προβείτε σε υπερβολικές κινήσεις-έχετε “απέναντι σας τον Δία”-γεγονός που διογκώνει τις λανθασμένες κινήσεις και επιλογές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να καλύψετε τα “νώτα”σας. Ήδη, εδώ και 20 μέρες περίπου, ένα “κύμα”παρασκηνίου, οργιάζει γύρω από το άτομο σας. Δεν θεωρώ απίθανο μάλιστα, να οργανώνεται κάποια εχθρική διάθεση απέναντι σας από πρόσωπα κοντινού περιβάλλοντος. Επειδή έχετε και την τάση να μιλάτε πολύ, να ξέρετε πως από μόνοι σας τις περισσότερες φορές, δίνετε το δικαίωμα να γίνεστε επίκεντρο σχολίων και κουτσομπολιού. Μια οικογενειακή υπόθεση, θα απαιτήσει από εσάς, αρκετό χρόνο και ενέργεια. Παρόλο που είστε αεικίνητοι, είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, η έλλειψη ζωτικότητας και θα προτιμήσετε την απομόνωση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με παρεξηγήσεις σε φιλικές σχέσεις ξεκινάει η νέα Σελήνη για σας. Όσοι κινείστε σε χώρους εταιρειών και συλλόγων, το διάστημα αυτό, αρχίζουν τα προβλήματα, που αν δεν “αναχαιτιστούν”, τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον αδιέξοδα η και καταστροφικά. Σε αρκετές περιπτώσεις, πολλοί από εσάς, θα προβείτε ή θα δεχτείτε, την διάλυση μιας φιλίας. Και για να σας προλάβω, μερικές φορές κάτι τέτοιο, ίσως να θεωρηθεί αναγκαίο, αν σκεφτείτε πως κάποιοι φίλοι σας, υπονόμευαν. Έτσι, δεν χρειάζεται να στενοχωρηθείτε, γιατί ενδεχομένως αργότερα να είχατε μεγαλύτερα προβλήματα. Ακόμη, θα χρειαστεί να δώσετε αρκετή από την ενέργεια σας, σε καθημερινά ζητήματα και στενούς συγγενείς. 

ΛΕΩΝ

Στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και φήμη, διαδραματίζεται η συγκεκριμένη νέα Σελήνη. Σαφώς οι προοπτικές δείχνουν πολύ καλές, αν κινηθείτε “ταπεινά”προς αυτήν την κατεύθυνση. Να θυμάστε όμως, πως αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία για την αύξηση περιουσιακών στοιχείων ή επέκταση επαγγελματικών σχεδίων, αλλά δεν παύει να κρύβει στους “κόλπους”της παγίδες και ζημιές. Γι αυτό, κάθε συζήτηση-πρόταση που σας γίνεται, καλό είναι να την εξετάζετε, ξανά και ξανά, μέχρι να βεβαιωθείτε εντελώς, πως δεν προέρχεται από ανταγωνιστικό χώρο και πως μπορεί να σας προσφέρει σιγουριά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για μερικούς φίλους Παρθένους, η πιθανότητα υλοποίησης στόχων, είναι κάτι παραπάνω από πιθανή. Είναι μάλλον σίγουρη. Αρκεί να έχετε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για την επίτευξη τους. Ο ωροσκόπος της νέας Σελήνης, γίνεται στο ζώδιο σας, άρα, σας αφορά το ίδιο όπως και τους Ταύρους. Θεωρώ πως έχετε την ικανότητα να δουλέψετε πάνω στα σχέδια σας, με σύνεση και σωστή ανάλυση, επομένως φαίνεστε περισσότερο “οπλισμένοι”από μερικά άλλα ζώδια. Λαμβάνουμε υπόψη μας, πως η σύνοδος Σελήνης-Ήλιου, συμβαίνει κοντά στον Algol, τον κακόβουλο απλανή, οπότε η εγκράτεια εδώ, είναι απαραίτητη. 

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη γίνεται στον 8ο οίκο σας. Αυτό είναι το “σπίτι”του θανάτου, της κληρονομιάς, της χρηματοδότησης και των δανείων από μεγάλους ομίλους. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι μια “καίρια”θέση, με σημαντικές παραμέτρους, εφόσον από τις κινήσεις που θα γίνουν, θα εξαρτηθούν πολλές ισορροπίες της ζωής σας. Αν σκεφτείτε να ζητήσετε κάποιο δάνειο, μπορεί αυτό να σας φέρει προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αφού οι όροι θα είναι “καρμανιόλα”. Προτιμήστε να συνεχίσετε να βαδίζετε με τις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες, μέχρι νεωτέρας, για να μην συμβεί μια ολική καταστροφή. Αν λοιπόν μελετήσετε σωστά τις κινήσεις σας, θα έχετε εξασφαλίσει την ψυχική σας ηρεμία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα Σελήνη στον τομέα σχέσεων, συνεργασιών, συνεταιρισμών, με συμμετοχή φίλων και γενικότερα κοινωνικού περίγυρου. Το θέμα είναι πως τα πράγματα φτάνουν σε κομβικό σημείο και απόλυτα σοβαρό. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, καλό είναι να ακολουθούνται από σύνεση και προσοχή στις συνδιαλλαγές. Για παράδειγμα, ένας μεγάλος καυγάς με τον-την σύντροφο σας, μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό. Μια έντονη διαφωνία με κάποιον συνεργάτη ή συνεταίρο, να περάσει σε οριστική ρήξη. Σημαντικό σημείο αναφοράς είναι, πως η πηγή παρεξηγήσεων, θα προέλθει από το κοινωνικό περιβάλλον, που σημαίνει πως πρέπει να ψάξετε για υπαίτιους στον φιλικό τομέα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητα γίνεται πολύ απαιτητική και ιδιαιτέρως αγχωτική. Κι όταν αναφέρομαι σε άγχος, εννοώ πως τα υλικά ζητήματα και η δουλειά, θα έχει απαιτήσεις. Χρειάζεται αντοχή και ψυχραιμία. Η νέα Σελήνη αφορά σε δουλειά με καινούργια στοιχεία, ίσως πρωτόγνωρα για εσάς. Σε περίπτωση που θεωρηθούν υπερβολικά ακαταλαβίστικα, καλό θα είναι να μην προβείτε σε έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, αν δεν κατέχετε το αντικείμενο. Μεγάλη προσοχή στην υγεία σας, κυρίως σε αυχένα και λαιμό. Στην πρώτη ενόχληση, θα ήταν φρόνιμο να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό, για να μη τραβήξει για πολύ καιρό η ενόχληση κι εξελιχθεί σε πρόβλημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αισθηματικά θέματα πρόκειται να σας απασχολήσουν έντονα αυτόν τον καιρό. Μια γνωριμία, ένα απλό ενδιαφέρον, μια πρόταση δεσμού. Συμβουλή:μη πέσετε με τα “μούτρα”στην οποιαδήποτε δέσμευση, αν δεν σιγουρευτείτε πρώτα πως ταιριάζετε στα περισσότερα σημεία και γιατί όχι, να επισκεφτείτε τον αστρολόγο σας να τσεκάρει την συναστρία σας. Οι γονείς Αιγόκεροι, καλό θα είναι να προσέξουν λίγο παραπάνω τα παιδιά τους, από αδιαθεσίες ή μικροατυχήματα, κυρίως στο κεφάλι. Προσπαθήστε να “νουθετήσετε”τα μεγαλύτερα παιδιά, να κάνουν λιγότερο τολμηρές κινήσεις αυτήν την περίοδο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε άνθρωποι του πνεύματος, δημιουργικοί, ευρηματικοί και ενίοτε αφηρημένοι. Σε αυτήν την αφηρημάδα θα στραφώ για να σας επισημάνω, πως αν κάνετε κάποιες δουλειές μέσα στο σπίτι, προστατευτείτε από μικροκινδύνους που έχουν να κάνουν με λαιμό και κεφάλι. Στον οικογενειακό χώρο, ξεκινάει ένα διάστημα υλικής αποκατάστασης-κατά κάποιο τρόπο-που πιθανόν να σας αποσυντονίσει στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο, μπορούν να τακτοποιηθούν αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν τους χώρους του σπιτιού και να παρουσιαστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να βελτιωθούν οικονομικές υποχρεώσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη γίνεται στον 3ο οίκο σας. Αφορά σε στενές συγγενικές σχέσεις, γείτονες, υποθέσεις δημοσίου, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Είναι σαφές, πως πρέπει να δείξετε ισορροπημένη και συγκεντρωμένη διάθεση, στο εκάστοτε πρόβλημα που προκύπτει, αναφορικά με τους τομείς που προαναφέραμε. Οι συνεργασίες σας, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μερικά θέματα και καλείστε να κλείσετε υποθέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Προσέξτε όμως, γιατί με την παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, δεν έχετε ολοκάθαρη εικόνα των γεγονότων και είναι πολύ πιθανόν να γίνουν λάθη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

19/09 – 21/09/2016: Σελήνη στον Ταύρο

19/09 – 21/09/2016: Σελήνη στον Ταύρο

19/09 – 21/09/2016: Σελήνη στον Ταύρο

Είναι αλήθεια πως κάθε πέρασμα της Σελήνης από τον Ταύρο, ανεξάρτητα από τις όψεις που θα έχει με άλλους πλανήτες, είναι άκρως...

08/04 – 09/04/2016: Σελήνη στον Ταύρο

08/04 – 09/04/2016: Σελήνη στον Ταύρο

08/04 – 09/04/2016: Σελήνη στον Ταύρο

Κίνητρό μας τώρα θα είναι η επιθυμία μας για ηρεμία, ασφάλεια και άνεση. Η Σελήνη είναι πολύ αισθησιακή και σταθερή στον Ταύρο, έτσι...

6/08 – 8/08/2015: Η Σελήνη στον Ταύρο

6/08 – 8/08/2015: Η Σελήνη στον Ταύρο

6/08 – 8/08/2015: Η Σελήνη στον Ταύρο

Κάθε φορά που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο το συναίσθημα κυριαρχεί. Η διάθεσή μας περιστρέφεται γύρω από τους αγαπημένους μας, γινόμαστε...

Ο Ήλιος στον Ταύρο, η Σελήνη στον Τοξότη

Ο Ήλιος στον Ταύρο, η Σελήνη στον Τοξότη

Ο Ήλιος στον Ταύρο, η Σελήνη στον Τοξότη

Ενώ ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο, η Σελήνη επισκέπτεται τον περιπετειώδη Τοξότη σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να...

30 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

30 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

30 Απριλίου,Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

Ο Ερμής είναι στον Ταύρο σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα. Οι δυνάμεις είναι μαζί σας, αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε δράση. Η Σελήνη είναι...

Η σελήνη στον Ταύρο σήμερα !

Η σελήνη στον Ταύρο σήμερα !

Η σελήνη στον Ταύρο σήμερα !

Όταν η Σελήνη περνάει μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, γινόμαστε όλοι λίγο σαν τον Ταύρο.