προϊόντα -

Επαγγελματα του μελλοντος

Επαγγελματα του μελλοντος

Στη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας, η σε βάθος γνώση που αποκτά κάποιος είναι το μεγάλο εφαλτήριο για το μέλλον, ο δρόμος στον κόσμο της εργασίας και η βάση για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.

Τα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι αυτά που εμφανίζουν θετικές προοπτικές στην αγορά εργασίας. Επαγγέλματα που δεν είναι κορεσμένα.

Η αλήθεια είναι πως ένας νέος ταλαντούχος, επίμονος και εργατικός θα κάνει επιτυχημένη καριέρα και σε ένα ήδη κορεσμένο επάγγελμα .

Όπως επίσης κάποιος που δεν ενδιαφέρεται και δεν μοχθεί να αποτύχει ακόμη και σε ένα μη κορεσμένο επάγγελμα.

Ένας συνδυασμός της επιθυμίας, της προσωπικότητας και των ενδιαφερόντων με επαγγέλματα μη κορεσμένα είναι η καλύτερη προσέγγιση για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Άλλωστε πολλοί άνθρωποι στη μέση του επαγγελματικού τους βίου αλλάζουν ειδικότητες για πολλούς λόγους. Όσοι εξ αυτών έχουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου τους ευκολότερα αντιμετωπίζουν την αλλαγή αυτή.

Ο άνθρωπος δεν πρέπει να αντιμετωπίζει την εργασία του, σαν κάτι έξω από τη ζωή του αλλά σαν οργανωμένη συνέχεια της καθημερινότητάς του.

Πολλοί επιστήμονες ασχολούνται με τα ζητήματα και τις προοπτικές των επαγγελμάτων της ερχόμενης δεκαετίας.

Παράδειγμα ο Ian Pearson, συγγραφέας του βιβλίου «You Tomorrow», προβλέπει ότι θα υπάρξει σημαντική ανάπτυξη στον τομέα της «επαυξημένης πραγματικότητας, όπου ο πραγματικός κόσμος υπερκαλύπτεται από εικόνες-παράγωγα υπολογιστών.» Έτσι, ένα κτίριο που βρίσκεται σε μία κεντρική λεωφόρο θα μπορεί στον ψηφιακό κόσμο να δείχνει δεκαπλάσιο σε μέγεθος ή σαν να έχει βομβαρδιστεί ή όπως, τέλος πάντων, θέλει ο ιδιοκτήτης του για διαφημιστικούς σκοπούς. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να εμφανιστούν «ψηφιακοί αρχιτέκτονες». 

Και συνεχίζει «καθώς οι υπολογιστές γίνονται όλο και πιο έξυπνοι, η δουλειά που θα λάβει χώρα θα απαιτεί ανθρώπινες επιδεξιότητες όπως αρχηγική ικανότητα, κίνητρο και συμπόνια

Οι ειδικοί συνοψίζουν πως στα επόμενα 20 χρόνια «ο κόσμος θα χωριστεί ανάμεσα σε αυτούς που κατανοούν την τεχνολογία και σε αυτούς που δεν την κατανοούν. Αυτοί που μπορούν να προγραμματίζουν (στους υπολογιστές) θα δημιουργούν τον κόσμο στον οποίον θα ζούμε, οπότε μια καλή συμβουλή είναι να μπείτε στον τομέα αυτόν, αν μπορείτε. Αν δε μπορείτε, βρείτε να κάνετε κάτι υπερ-άνθρωπο, κάτι που οι υπολογιστές δε μπορούν να κάνουν, είτε στον χώρο της διασκέδασης, είτε στον αθλητισμό είτε στις υπηρεσίες ανθρώπινης και προσωπικής φροντίδας».

Και προσθέτουν, «ακόμα και ο τρόπος με τον οποίον θα δουλεύουν οι άνθρωποι θα αλλάξει. Λίγοι είναι αυτοί που θα μένουν στην ίδια εταιρία για όλη τους τη ζωή. Οι περισσότεροι θα μετακινούνται από project σε project, τα οποία θα αναμιγνύονται μεταξύ τους σε μία αλληλουχία ρόλων».

Το πιθανότερο είναι ότι τα άτομα που θα έχουν κατακτήσει καλά επίπεδα εκπαίδευσης, όπως συμβαίνει συνήθως, «θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για καλές θέσεις στην αγορά εργασίας». 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Σχετικά προϊόντα
Τάλισμαν Νο1

Τάλισμαν Νο1

298.00 €

Τάλισμαν Νο4

Τάλισμαν Νο4

298.00 €

Τάλισμαν Νο2

Τάλισμαν Νο2

298.00 €

Περισσότερα σχετικά άρθρα
20 πλουσια επαγγέλματα
Υπάρχουν επαγγέλματα ακριβοπληρωμένα; Αν και στις περισσότερες δουλειές υπάρχει μείωση των εσόδων, κάποια επαγγέλματα αντίθετα...
Χαρτης επαγγελματων
Ποιες δουλειές ζητούνται; Ποια επαγγέλματα έχουν μέλλον; Λογικές αναζητήσεις στη σύγχρονη και πολυδιάστατη εποχή μας. Αν πραγματικά...
επαγγελματα  με στρες
Υπάρχουν επικίνδυνα επαγγέλματα; Επαγγέλματα που κινδυνεύει η ψυχική υγεία του εργαζόμενου; Η κάθε δουλειά έχει άγχος αλλά κάποιες...
Παράδοξα επαγγέλματα
Οι γονείς προτρέπουν τα παιδιά τους να είναι ώριμα και να διαλέξουν ένα επάγγελμα με καλές προοπτικές,
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Αθλητική Αστρολογία
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ...
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα ...
Χάνει -σχεδόν- σίγουρα τη 12η ...
Οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ να φέρνουν την Ελλάδα σε πολύ ...
Σιγουριά στον ΠΑΟ για ...
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει φέτος πολλά και πλέον ...
Λίγες μέρες πριν σβήσει τα ...
Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Celebrities
Γ. Παπαμιχαήλ: Οι κακές ...
Με την οικογένειά του δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις ο ...
Συλλεκτικό: Οι ...
Ουκ ολίγοι διάσημοι από όλους τους χώρους έχουν ...
Κατηγορούμενος για ...
Μπλεγμένος σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ...
Το σκοτεινό παρελθόν των ...
Μπορεί το τελευταίο πιο μεγάλο σκάνδαλο του Χόλιγουντ ...
Δείτε την κούκλα σύντροφο ...
Είναι όμορφη, πολυτάλαντη και είναι εδώ και καιρό ...
Το τρυφερό ενσταντανέ ...
Από τις πιο όμορφες γιορτινές μέρες της ζωής τους ...
Μελίνα Ασλανίδου: Στιγμές ...
Στην όμορφη Κρήτη βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία ...
Εικόνες: Δείτε πως είναι η ...
Μετά απο μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, έχουμε την ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου