Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 18-5-2018
<p>Άρης τετράγωνο Ουρανός

Η ανησυχία και η υπερένταση που νιώθετε σήμερα σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε με κάθε τρόπο, προκειμένου να εκτονώσετε αυτήν την ενέργεια. Πραγματοποιήστε τις σημερινές προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά, γιατί δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αν δεν είχατε οργανώσει κάτι, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε, γιατί εξαιτίας του εκνευρισμού που νιώθετε, ίσως να αναμειχθείτε σε συγκρούσεις, που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μην οδηγείτε νευρικά, μην υποπίπτετε σε παραβάσεις και μην εκφράζεστε με απρέπεια. Ψυχραιμία.   

Ερμής τρίγωνο Κρόνος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σάς παρακινεί σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα πρακτικής φύσης, ενώ τονίζεται το αίσθημα ευθύνης σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Η μεθοδικότητα της σκέψης σας, σας καθοδηγεί στη λήψη σωστών αποφάσεων για κρίσιμα ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε δουλειές που είχατε αφήσει στη μέση τον περασμένο καιρό. Η μέρα δεν ενδείκνυται για διασκεδάσεις, εκτός και αν περιορίσετε τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα σε συναντήσεις που με κάποιο τρόπο ευνοούν τη δουλειά σας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 11:00

Αυτό το διάστημα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας παίρνουν πιο αυστηρή μορφή, με την έννοια ότι αντιμετωπίζετε τα πάντα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα απ’ ό,τι συνήθως. Σε αναποδιές που τυχόν σας παρουσιαστούν, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Σελήνη εξάγωνο Ερμής (12:51)

Ευνοϊκό διάστημα για επικοινωνίες και μετακινήσεις που αφορούν σε ζητήματα του άμεσου ενδιαφέροντός σας. Η διαύγεια που νιώθετε το διάστημα αυτό, ενδέχεται να σας δραστηριοποιήσει σε τομείς που απαιτούν συγκέντρωση και πνευματική αφύπνιση.   

Σελήνη αντίθεση Κρόνος (13:33)

Σας καταλαμβάνει μία εσωστρέφεια, η οποία ενδεχομένως να συνοδεύεται από απαισιόδοξες σκέψεις και ένα αίσθημα μοναξιάς. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν από εσάς ηρεμία και πνευματική διαύγεια. Άλλωστε, μετά την παρέλευση της αντίθεσης θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 15:00 έως τα μεσάνυχτα

Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν σήμερα, προσεγγίζοντάς τα με λογική. Αποφύγετε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε θέμα συναισθηματικά, καθώς μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους. 

   Ιδιαίτερη προσοχή: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού η επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ουρανού ή η εύνοια του τριγώνου Ερμή-Κρόνου εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 24-4-2018

Πρόθεση να ασχοληθείτε με όλα θα υπάρχει σήμερα, καθώς οι καλές όψεις της Σελήνης δίνουν λίγο απο τη θετικότητα τους σε όλους τους τομείς...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 9-4-2018

Επιπολαιότητα χαρακτηρίζει αυτήν την όψη. Νιώθετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε απ' όλους κι απ' όλα