Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 19-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 19-5-2018
<p>Άρης τετράγωνο Ουρανός

Η ανησυχία και η υπερένταση που νιώθετε σήμερα σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε με κάθε τρόπο, προκειμένου να εκτονώσετε αυτήν την ενέργεια. Πραγματοποιήστε τις σημερινές προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά, γιατί δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αν δεν είχατε οργανώσει κάτι, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε, γιατί εξαιτίας του εκνευρισμού που νιώθετε, ίσως να αναμειχθείτε σε συγκρούσεις, που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μην οδηγείτε νευρικά, μην υποπίπτετε σε παραβάσεις και μην εκφράζεστε με απρέπεια. Ψυχραιμία.    

Ερμής τρίγωνο Κρόνος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σάς παρακινεί σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα πρακτικής φύσης, ενώ τονίζεται το αίσθημα ευθύνης σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Η μεθοδικότητα της σκέψης σας, σας καθοδηγεί στη λήψη σωστών αποφάσεων για κρίσιμα ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε δουλειές που είχατε αφήσει στη μέση τον περασμένο καιρό. Η μέρα δεν ενδείκνυται για διασκεδάσεις, εκτός και αν περιορίσετε τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα σε συναντήσεις που με κάποιο τρόπο ευνοούν τη δουλειά σας.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (02:22)

Η ανάγκη σας να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται, με κάθε τρόπο, γίνεται τώρα εντονότερη. Εκφράζετε τα καλά σας συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω σας, ενώ ταυτόχρονα αναδύονται και σκέψεις που τονίζουν το ρομαντισμό σας.

Σελήνη τρίγωνο Δίας (03:47)

Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας, σας εκδηλώνουν τα αισθήματα τους, αλλά το ίδιο κάνετε κι εσείς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έτσι μία στοργική ατμόσφαιρα. Προσφέρετε τη βοήθεια σας, είτε είναι ηθική, είτε υλική, στο περιβάλλον σας αλλά εισπράττετε κι εσείς το ίδιο.    

Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας (10:27)

Ενδέχεται κατά αυτό το δίωρο (09:27-11:27) να σας προκληθούν έντονες εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις, οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια ζήλια και την επιθυμία επιβολής ελέγχου στους άλλους. Δαμάστε αυτά τα ένστικτα και προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε πραγματικές συγκρούσεις.  
 

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 11:30 έως 22:00

Στο διάστημα αυτό ενδέχεται η διάθεσή σας να μην είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ οι συναλλαγές της καθημερινότητας θα γίνονται με δυσκολία, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα. Υπομονή μέχρι το βράδυ, οπότε η Σελήνη κάνει θετική γωνία με τον Ήλιο.  

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (23:14)

Αυτό το χρονικό διάστημα, η ψυχολογία σας είναι αρκετά καλή, ενώ τονίζεται ιδιαίτερα και η κοινωνικότητά σας. Υπάρχει καλή συνεννόηση και κατανόηση με τους ανθρώπους γύρω σας, κυρίως όμως με άτομα του αντίθετου φύλου. 

   Ιδιαίτερη προσοχή: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 8η και την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της Σελήνης ή η επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ουρανού εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν