Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 20/5 εως 27/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 20/5 εως 27/5/2018
<p>Το κυριότερο χαρακτηριστικό των ημερών, είναι μια τάση “να τα πω έξω από τα δόντια”, να διεκδικήσω αυτόν ή αυτή που πιστεύω πως μου “ανήκει”, να είμαι αγενής απέναντι στον-στην σύντροφο μου, κι άλλα πολλά συναισθήματα και ατάκες, που ενίοτε, φαίνονται “μικρότητες”. Η ψυχραιμία, είναι μια αντίδραση, που μπορεί να “λυγίσει” και τον πιο δυνατό άνθρωπο. Δυστυχώς όμως, το εγωιστικό στοιχείο που διαθέτει ο οποιοσδήποτε, οδηγεί σε πρόχειρες λύσεις ή “τσαμπουκά”, κάτι που συχνά φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.         

ΚΡΙΟΣ: Διανύετε ένα διάστημα, όπου “αποχαιρετάτε” τον ορθολογισμό, την λογική και την σοβαρότητα και περνάτε σε μια “αλέγρα” κατάσταση. Η διάθεση για κοινωνικότητα, θα διευκολύνει σημαντικά την επαφή σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Έτσι, έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα με το ταίρι σας, τόσο σε επικοινωνίες όσο και συναντήσεις. Θα διαπιστώσετε, πως ακόμη και η ψυχολογία σας, σε γενικές γραμμές, θα είναι ανεβασμένη. Δεν μπορούμε φυσικά να προσπεράσουμε μια ελαφρά πλανητική δυσμένεια. Μπορούμε όμως να “ελιχθούμε” έξυπνα, χρησιμοποιώντας υπέρ μας τα δύσκολα συμβάντα. Η  Δευτέρα, κρύβει μερικές διαμάχες και διαφωνίες. Τρίτη και Τετάρτη, μπορείτε να εισπράξετε σταθερότητα και να εμβαθύνετε στα προβλήματα σας, με περισσότερη σοφία και γνώση, άρα θα έχετε πιο άμεσες λύσεις. Έτσι, αν παρουσιαστούν θέματα ανάμεσα σας, αυτές οι δύο μέρες είναι καλές να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Παρασκευή και Σάββατο αποφύγετε τις γκρίνιες με το ταίρι σας ή κρατήστε εσείς χαμηλούς τόνους. Οι “singles”του ζωδίου, φαίνεται να έχουν μια κινητικότητα και μια έντονη διάθεση για φλερτ. Η Τρίτη κι η Τετάρτη προσφέρονται για επαφές με πιο ευχάριστη διάθεση. Επειδή ο Ήλιος  στου Διδύμους, σας δίνει την τάση να σκέφτεστε πιο φιλελεύθερα, δεν προσφέρετε για μονιμότητα, αλλά για ανάλαφρες ερωτικές ιστορίες. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση σας για συζητήσεις, είναι μάλλον άκαιρη αυτό το διάστημα. Η σκέψη, ναι μεν είναι ορθή, αλλά καθώς φαίνεστε θα παρασυρθείτε πάρα πολύ και οι κουβέντες με το πρόσωπο που συνδέεστε, παίρνουν χαρακτήρα «κουτσομπολιού» ή θα ειπωθούν λόγια με υπερβολή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, βγάλτε την αντίθεση Δία-Ερμή, σε μια πιο elegant μορφή. Χρησιμοποιήστε την καλή πλευρά του Δία, ώστε να μην παρεξηγηθείτε από το ταίρι σας και εξελιχθεί η κουβέντα σε «φιάσκο». Επίσης, εκμεταλλευτείτε την ιδιότητα της όψης αυτής για να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι ή μια όμορφη εκδρομή, αποφεύγοντας παράλληλα την ταχύτητα. Έτσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον δεσμό σας και να περάσετε ευχάριστες ώρες, κυρίως Τρίτη και Τετάρτη. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού, αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά στην περίπτωση που σας παρουσιάζεται μια νέα γνωριμία. Μη το «παίζετε» έξυπνοι και προσβλητικοί, προκειμένου να σας θαυμάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα φέρει σαφώς αντίθετα αποτελέσματα. Μπορείτε όμως να προβάλετε τις γνώσεις σας, με ευγένεια και χαμηλό προφίλ, ώστε να σας ακούσει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποιες αποκαλύψεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Φροντίστε να διατηρήσετε κρυφή την πηγή πληροφορίας. Γενικά, θα μιλήσουμε για μια συμπαθητική περίοδο, όπου αν κινηθείτε σωστά, θα έχετε δυνατές συγκινήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και κυβερνήτης του οίκου των ερωτικών σας, μαρτυρά μια ευαισθητοποιημένη κατάσταση για τώρα. Βρίσκεστε σε μια θέση συναισθηματική-ενίοτε μελαγχολική-που σας καθιστά αδύναμους. Αν πιστεύετε πως τώρα πρέπει να επιλυθούν τα όποια προβλήματα με τον-την σύντροφο σας, λάβετε υπόψη σας πως η αδυναμία που σας διακατέχει, σας οδηγεί κατευθείαν στην θέση του «θύματος». Προς το τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη θα κάνει μια αντίθεση με Κρόνο, γεγονός που φέρνει τάσεις μοναξιάς και σε μερικές περιπτώσεις, προσωρινό πάγωμα. Για να αποφύγετε αυτήν την δυσμενή κατάσταση, προφασιστείτε στο ταίρι σας, μια αδιαθεσία, προκειμένου να περάσει η πλανητική αντίθεση. Ακόμη, αποφύγετε να φέρεστε αυστηρά-ως αποτέλεσμα της συναισθηματικής αδυναμία-γιατί δεν θα αντιληφθεί το άτομο που συνδέεστε πως πρόκειται για παράπονο, οπότε μπορεί να οδηγηθείτε σε ρήξη. Οι “singles” του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο αρκετά ενδιαφέρον, αρκεί να φερθούν με μια στοιχειώδη ευγένεια και όχι με γκρίνια(Αφροδίτη στον Καρκίνο). Αξίζει να σημειωθεί, πως οι ελεύθεροι άντρες του ζωδίου σας, μπορεί να πέσουν στην κλασσική παγίδα, πως βρήκαν την γυναίκα της ζωής τους, αφού αυτή η θέση της Αφροδίτης, προκαλεί τέτοιου είδους συναισθήματα. Αυτό είναι πραγματικά μια παγίδα, που μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο ο Δίας παραμένει στον οίκο των ερωτικών σας, κατά βάση θα σας φέρνει καλές καταστάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις δεσμευμένων φίλων Καρκίνων, θα δούμε μια νομιμοποίηση(αρραβώνα-γάμο), ενώ σε ήδη παντρεμένους, ο «πελαργός» θα κάνει την παρουσία του, με έναν απόγονο. Η συμπεριφορά σας αυτό το διάστημα, θα πρέπει να έχει μια φιλική νότα απέναντι στο ταίρι σας και όχι μια πιεστική στάση, προκειμένου να σας γίνουν κάποιες χάρες. Η αλήθεια είναι, πως επειδή ο Άρης θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τον Νοέμβριο, η «φιλική» αυτή συμπεριφορά, θα πρέπει να κρατήσει για όλους τους μήνες. Ακόμη, γι’ αυτήν την εβδομάδα να ξέρετε πως θα ευνοηθούν οι κοινοί στόχοι με το πρόσωπο που μοιράζεστε την ζωή σας. Αυτή σας η κίνηση, θα σας φέρει πιο κοντά και θα μπορέσετε να περάσετε πιο αρμονικά. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, έχετε μερικές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από φιλικό κύκλο ή κοινωνικό περίγυρο. Κάποιοι άλλοι πάλι, θα μάθετε από φίλους, πως ένα άτομο ενδιαφέρεται για εσάς κρυφά, κι εδώ που τα λέμε, είτε σας αρέσει είτε όχι το άτομο που ενδιαφέρεται, θα είναι μια τόνωση στην πεσμένη διάθεση του διαστήματος που περάσατε. Αρκετά ευνοϊκές μέρες, είναι η Τρίτη και η Τετάρτη. 

ΛΕΩΝ: Ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας(ερωτικά-αισθηματικά), που βρίσκεται στον Σκορπιό, δεν είναι και τόσο βοηθητικός. Όμως, αυτές τις μέρες με το τρίγωνο που θα γίνει-Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας-θα δώσει μια πιο ευαίσθητη πνοή και καλοτυχία, στην ταλαιπωρημένη σχέση σας. Έτσι, χρησιμοποιήστε αυτήν την πλανητική «συμμαχία», για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια η να απολαύσετε όμορφες τρυφερές στιγμές, κοντά σε υγρό στοιχείο(θάλασσα-λίμνη). «Τα όνειρα, γίνονται πιο όμορφα, όταν δημιουργούνται από ανθρώπους που αγαπιούνται». Παραμερίστε τους εγωισμούς και τις στομφώδεις δηλώσεις και γίνετε περισσότερο απλοί. Τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα. Οι ελεύθεροι Λέοντες, διατηρώντας την αξιοπρέπεια τους, δίνουν έμφαση στην ευαισθησία ή και σε έναν πλατωνικό έρωτα. Η δυναμική του πλατωνικού, είναι τεράστια, αν γίνει πράξη. Κάποιο άτομο θα εκδηλώσει την συμπάθεια του, με έναν τρόπο ευγενικό, που θα σας καθηλώσει και ίσως αυτό το ενδιαφέρον να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά «παραμυθένιο». Προϋπόθεση βέβαια, να υπάρχει η ευγενής άμιλλα που θα «προωθήσει» σημαντικά αυτήν την γνωριμία σε κάτι πιο ουσιαστικό. Στο τέλος της εβδομάδας, μια τάση μοναξιάς, πιθανόν να γεννήσει« ανησυχίες, αλλά αποφύγετε να το περάσετε βαθιά στην ψυχή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το βάρος της ευθύνης κυλούν οι μέρες την εβδομάδα αυτή. Κάποια δική σας πρωτοβουλία, ειδικά Τρίτη και Τετάρτη, θα φέρει μια αρμονική κατάσταση στην προσωπική σας σχέση. Είναι γεγονός, πως έχετε περάσει πάρα πολλά τα περασμένα διαστήματα και η θλίψη, πολλές φορές σας χτύπησε την «πόρτα». Ο σοφός λαός μας λέει, πως ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Επικροτώντας την συγκεκριμένη φράση, θα συμπληρώσω, πως μπορείτε να αναγεννηθείτε πλέον με μεγάλη ευκολία, στην ήδη υπάρχουσα σχέση. Η κρίση σας είναι πιο σωστή, η συμπεριφορά σας σοβαρή και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται ιδιαίτερα καλά. Η περίοδος αυτή, «σημαδεύεται» από το τρίγωνο του Δία-Ποσειδώνα. Άρα, επευφημία στην ευγένεια, τον ρομαντισμό, ονειρικά σχέδια και ταξίδια πραγματικά και μεταφορικά. Ζήστε τις καλές στιγμές, με τον τρόπο που σας παρουσιάζεται η ευκαιρία αυτή και απολαύστε ήρεμες ρομαντικές στιγμές, με τον-την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, έζησαν αρκετά στην απομόνωση και τον καθωσπρεπισμό, οπότε τώρα παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία, να βγουν από το καβούκι τους. Αυτό σημαίνει, πως οι γνωριμίες που θα παρουσιαστούν τώρα, έχουν μια δυνατή προοπτική για μια πιο σοβαρή εξέλιξη. Δυνατότερες μέρες, η Τρίτη και η Τετάρτη. 

ΖΥΓΟΣ: Πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα για την γενικότερη δράση της αισθηματικής σας ζωής, αφού ο Ουρανός για περίπου 7 χρόνια, έφερνε ανατροπή στην ανατροπή, με αποτέλεσμα η ερωτική σας ζωή να βρίσκεται στον αέρα. Τίποτα δεν μπορούσε να λειτουργήσει, κυρίως στα πλαίσια μιας μόνιμης σχέσης, εξ’ αιτίας της ανεξάρτητης φύσης του Ουρανού. Συμπέρασμα, ακόμη και νόμιμες σχέσεις, διαλύθηκαν ή πέρασαν από συμπληγάδες πέτρες. Από δω και στο εξής, με την παρουσία του στον Ταύρο, θα φέρει μια άλλη μορφή, πιο σταθερή. Κι έτσι, νόμιμες σχέσεις, που έχουν γερές βάσεις εννοείται, θα μπουν σε μια διαφορετική κατάσταση, με ευκαιρίες και προοπτικές να συνεχίσουν, κάτω από μια αλλιώτικη «πολιτική». Αρχικά θα γίνει μια αναθεώρηση της κατάστασης και ο επαναπροσδιορισμός θα έχει σαν χαρακτηριστικό, την κοινή τσέπη ή το κοινό συμφέρον, γεγονός που θα ενώσει αρκετά ζευγάρια με παλαιότερα προβλήματα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα νοιώσουν έντονα την ανάγκη μιας δέσμευσης, πάντα με ανεξάρτητο χαρακτήρα. Με θετικές μέρες την Τρίτη και την Τετάρτη, δημιουργούνται προϋποθέσεις μιας νέας γνωριμίας, σε πιο σοβαρό και παραδοσιακό μοτίβο. Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, δεν θα επιτρέψει κάτι ακραία ελεύθερο ή παράνομο, γι’ αυτό πριν κινηθείτε, ερευνήστε περισσότερο τα συν και τα πλην μιας γνωριμίας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικές ευνοϊκές συγκυρίες, με την βοήθεια του Δία και του Ποσειδώνα, σας κάνουν πιο χαρούμενους, δίνοντας σας το «πράσινο φως» να πλησιάσετε τον άνθρωπο που συνδέεστε, με μεγαλύτερο ρομαντισμό, γενναιοδωρία και ικανοποίηση. Το τοπίο φαίνεται πιο φωτεινό, με χαρωπές ανταύγειες και την αίσθηση πως θα μπορέσετε πλέον να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα που είχατε κάνει με τον-την σύντροφο σας. Στην περίπτωση που κάποια παρεξήγηση, σας προκαλεί ανησυχία, είναι το κατάλληλο διάστημα να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, με έναν τρόπο «μαγικό» θα έλεγα, αφού σαν από «μηχανής Θεός», καταρρίπτονται εμπόδια και εντάσεις. Αδράξτε την ευκαιρία και προσπαθήστε να διατηρήσετε την καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, ώστε να δυναμώσουν περισσότερο οι «δεσμοί» αγάπης μεταξύ σας. Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς, χαράς ευαγγέλια από την πλήρη εναρμόνιση Δία-Ποσειδώνα. Παρουσιάζεται το διάστημα που θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή, με ανθρώπους ευαίσθητους, εκφραστικούς, αξιοπρεπείς, με κύρος και με αξιοπρέπεια. Θα είναι μια εβδομάδα με συγκινήσεις και ευχάριστες επιρροές, κάτι που είχατε καιρό να βιώσετε. Κάτι που πρέπει να προσέξετε, σε όλη αυτήν την θετική κατάσταση, είναι να μην πιστέψετε φήμες και αρνητικά σχόλια, που θα μπορούσαν να σας πληγώσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας, που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα. Ο «απόηχος» τους βρίσκεται κάπου στην σφαίρα του «τώρα». Η διαλλακτικότητα, είναι ένα «κλειδί» που μπορεί να σώσει και τις δυσκολότερες καταστάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε μια στάση ισορροπίας στην σχέση σας. Ως ζώδιο, είστε κατά βάση πολέμιοι και ενίοτε επαναστάτες. Η αντίρρηση είναι το αγαπημένο σας σπορ, αλλά και το πιο μισητό, αν προέρχεται από άλλους. Εγωιστικό, δεν βρίσκετε? Δώστε εσείς το εναρκτήριο λάκτισμα στην νέα αυτή διαδρομή και προσπαθήστε να κάνετε «τίμια κούρσα». Φυσικά είστε και άτομα που αγαπούν την δικαιοσύνη, οπότε είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε την καλή σας πρόθεση. Φτιάξτε κρεμαστούς κήπους για τον-την σύντροφο σας και προλογίστε την καλή σας επαναφορά. Οι ελεύθεροι Τοξότες-το στοιχείο σας η ελευθερία-θα κινηθείτε πιο έντονα σε φιλικούς κύκλους και περίγυρο. Γνωριμίες που έχουν την αύρα της ερωτοφιλίας, είναι για εσάς ότι καλύτερο, ειδικά αυτό το διάστημα που ο Άρης, κυβερνήτης του οίκου των ερωτικών σας, βρίσκεται σε ένα επίσης ανεξάρτητο ζώδιο και φιλικά προσκείμενο για σας. Θα παραμείνει σε αυτήν την θέση, μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε θα περάσετε ένα διάστημα αρκετά καλό για τα δεδομένα σας, με έναρξη αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ιδιαίτερες ευαισθησίες ξεκινάει το 7ήμερο, με την συμμετοχή της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο σας, τον οίκο του γάμου και των σχέσεων. Ο Ουρανός, με την παρουσία του στον οίκο του έρωτα, φέρνει ανατροπές και ταραχές. Πρακτικά έχουμε δυο πλανητικές θέσεις, που στην πραγματικότητα φέρνουν άλλα η μία θέση και άλλα η άλλη. Τι γίνεται όμως, όταν καταφέρνουμε να «παντρέψουμε» αυτό το «δίδυμο»..? Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, γινόμαστε πιο διαλλακτικοί και όχι απαιτητικοί, βάζοντας μια «εσανς» ρομαντισμού και ορίστε το καλό αποτέλεσμα. Το πρόσωπο που βρίσκεται πλάι σας, θα νοιώσει ασφάλεια και ευτυχία και όχι μια πνιγηρή προσέγγιση. Επομένως, αναφερόμαστε σε μια υπόθεση που μπορεί να δρομολογήσει ικανοποιητικές εξελίξεις, ειδικά σε δεσμευμένα ζευγάρια. Οι ελεύθεροι του ζωδιακού, μέσα σε πνεύμα ανεξαρτησίας, θα γνωριστούν με νέες παρουσίες του αντίθετου φύλου. Προϋπόθεση για σας, είναι να μην υπάρχει μεγάλη δέσμευση, τουλάχιστον στην αρχή της γνωριμίας, κι αυτό είναι το σωστότερο για τώρα. Αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία για σχέση στο τέλος της εβδομάδας, αυτό δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκό, εφόσον η Αφροδίτη θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο. Πιο θετικές μέρες φαίνονται η Τρίτη και η Τετάρτη, οπότε αν μπορέσετε κάντε επαφές εκείνες τις μέρες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατάλληλη εβδομάδα να παρουσιάστε στον-στην σύντροφο σας, μερικά από τα σχέδια σας, κάτω από ένα πνεύμα συμφιλίωσης, ειδικά αν είχε δημιουργηθεί παρεξήγηση τις περασμένες μέρες. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε σε μια εσωτερική ταραχή και κάτω από τέτοιες συγκυρίες, πιστεύετε πως σας το δημιουργούν άλλα πρόσωπα και πιο πολύ, το άτομο που συνδέεστε. Ξέρετε όμως πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, οπότε φροντίστε να μένετε ήρεμοι όταν συζητάτε με το ταίρι σας, γιατί και εκείνο μπορεί να εκφράσει έντονη διαφωνία προς εσάς. Αποφύγετε να «πλατειάζετε» στις συζητήσεις, κάτι που σας χαρακτηρίζει κι όσο αμίλητοι μένετε συνήθως, τόσο ανοίγετε το στόμα σας άλλες φορές και δεν ξέρετε τι λέτε. Η αρμονία θα έρθει αν σεβαστείτε και τις απόψεις του-της συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι αποκτάτε μια ανάγκη, να μπείτε σε κάποια σχέση, με πιο μόνιμο χαρακτήρα. Θα βρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με καινούργιες παρουσίες, όπου υπάρχει προοπτική να συζητήσετε ενδιαφέροντα πράγματα, με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα δημιουργηθεί άμεσα μια σχέση, όμως οι επαφές που θα ακολουθήσουν, θα μπορούσαν να είναι εποικοδομητικές. Έχετε μια ιδιαίτερη γοητεία κι αυτό είναι ένας καλός λόγος να προσελκύσετε με την προσωπικότητα σας, ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει.  

ΙΧΘΥΕΣ: Σε ευχάριστο “mood” θα είστε αυτό το διάστημα, με την Αφροδίτη να «χαϊδεύει» τα αισθήματα σας και με τον-την σύντροφο σας, να παίρνει πρωτοβουλίες με σκοπό την βελτίωση και την ανανέωση της σχέσης σας. Εστιάστε ειδικά στην Τρίτη και την Τετάρτη, όπου ευνοϊκές όψεις, βοηθούν στην ενεργοποίηση της αρμονίας. Μια μετακίνηση με το ταίρι σας, είναι πολύ πιθανόν να γίνει ή να κανονιστεί τώρα, για αργότερα. Μια προσοχή κατά την Πέμπτη και την Παρασκευή για έντονες αντιπαραθέσεις, επιβάλλεται, αν θέλετε να διατηρήσετε ένα κλίμα συνεννόησης και κατανόησης. Προστατέψτε την σχέση σας από κακόβουλους φίλους, που ενδεχομένως να ανακατευτούν σε μια διαφωνία με τον-την σύντροφο σας. Λόγω της ανασφάλειας σας, είναι πολύ πιθανόν να νοιώσετε εσείς την ανάγκη να μιλήσετε για το πρόβλημα σας και να ζητήσετε παρεμβολές. Τεράστιο λάθος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα διαπιστώσουν πως θα γοητεύσουν με την παρουσία τους και καλλιεργείται το έδαφος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Και πάλι θα σταθώ στην επέμβαση τρίτων, ακόμη και στην πρώτη επαφή, όπου αν αυτό το συνεχίσετε και μετά, να ξέρετε πως δεν θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη γνωριμία σε κάτι ωφέλιμο. Άλλωστε είναι κανόνας, πως όταν επεμβαίνουν άλλοι, ένα ζευγάρι δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 1/7 - 7/7/2018

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον “κράμα” ενέργειας στον “ουρανό”, που αφορά τον έρωτα.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 4/6 εως 10/6/2018

Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και ευχάριστη ψυχολογία, με έκδηλη την ανάγκη της εξομολόγησης και της ψυχαγωγίας από κοινού με το...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 28/5 εως 3/6/2018

“Τρελός χορός” του έρωτα αυτές οι μέρες, που μας ωθεί σε “ακραία” συμπεριφορά με μια διάχυτη ευαισθησία και υπερβολή.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 14/5 εως 20/5/2018

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.