Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 23-5-2018
<p>Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας

Η σημερινή ημέρα, με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, είναι εξαιρετική ώστε να διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει και αφορούν στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Όποιες διορθωτικές κινήσεις επιχειρήσετε θα εκτιμηθούν δεόντως από τους αποδέκτες. Αν κάποιο άτομο χρειαστεί τη βοήθειά σας, με χαρά τους την προσφέρετε. Είναι πιθανό να σας προσεγγίσουν σήμερα άνθρωποι με τις αγνότερες και θετικότερες προθέσεις. 

Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας

Τα οφέλη αυτού του τριγώνου είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.  

Ερμής αντίθεση Δίας

Αυτή η όψη δεν ευνοεί την σε βάθος αντίληψη των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά λάθος συμπεράσματα και να γίνονται επιπόλαια λάθη. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε σημαντικές συναλλαγές, να επικυρώσετε και να υπογράψετε έγγραφα αλλά από την άλλη, η συγκεκριμένη όψη ενισχύει τις συζητήσεις, σε διερευνητικό επίπεδο, για όποιο ζήτημα σάς απασχολεί με την προϋπόθεση ότι θα κλείσετε την όποια συμφωνία αργότερα.

Ήλιος τρίγωνο Άρης

Δραστηριοποιείστε με δυναμισμό για να ολοκληρώσετε έργα και να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες, ανεξαρτήτως τομέα. Θα έλεγε κανείς ότι το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη, έρχεται να σας κινητοποιήσει ανάλογα με το πού το χρειάζεστε περισσότερο, αρκεί βέβαια να έχετε κίνητρο και προσωπικό ενδιαφέρον. Η πνευματική και σωματική σας αντοχή αυξάνονται και έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 07:00

Είναι καλή ημέρα για να κινητοποιηθείτε σε όλους τους τομείς που μπορεί να σας αφορούν, να κάνετε έρευνα για θέματα που σας απασχολούν, ωστόσο είναι σημαντικό να μην ολοκληρώσετε με επίσημο και αμετάκλητο τρόπο (π.χ. συμβόλαιο) ό, τι θέλετε, διότι η ημέρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή για κάτι τέτοιο.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας (08:28)

Θα παρατηρήσετε ότι θα έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειές σας, τις οποίες όμως δε γνωρίζατε καν ότι είχατε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη όψη αναδύει στοιχεία που βρίσκονται βαθιά κρυμμένα στο ασυνείδητό σας. Μην επιτρέψετε σε αυτό το αίσθημα να επηρεάσει ολόκληρη την ημέρα, καθώς αργότερα γίνεται σαφώς καλύτερη.

Σελήνη εξάγωνο Δίας (08:58)

Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, με την έννοια της ζεστασιάς που μπορεί να «χάνεται» στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να προσφέρετε στους γύρω σας και σας χαρακτηρίζει αυξημένη γενναιοδωρία.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής (09:09)

Η διορατικότητα και η συναισθηματική σας ισορροπία σας, που ενισχύονται σημαντικά από το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή, σας κάνουν να προσφέρετε ιδιαίτερα αποτελεσματική βοήθεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αδράξτε την ευκαιρία μιας κοινωνικής εμφάνισης από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας (16:54)

Έντονη ευαισθητοποίηση σάς χαρακτηρίζει απέναντι στον Άνθρωπο γενικότερα, σαν έννοια περισσότερο παρά ως κάτι που αφορά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ειλικρινείς και βαθιές επικοινωνίες με τους ανθρώπους γύρω σας, μοιραζόμενοι σκέψεις και δραστηριότητες μαζί τους.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 18:00 έως το μεσημέρι της επομένης

Είναι μία αρκετά καλή μέρα, ώστε να ενεργοποιηθείτε στους τομείς ενδιαφέροντός σας και να πραγματοποιήσετε επαφές με άλλους ανθρώπους, οι οποίες θα έχουν θετική έκβαση. Προσοχή μόνο στα έγγραφα, και γενικότερα σε ό,τι μπορεί να έχει οριστική χροιά συμφωνίας, αλλά κατά τα άλλα η ημέρα είναι ιδιαίτερα αρμονική. 

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 16η μοίρα αυτών των ζωδίων. Επίσης, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 2η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν