Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-5-2018
<p>Κριός : Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις, με το ταίρι σας, παραμερίστε τους τρίτους, και μιλήστε του καθαρά.

Ταύρος : Όλα τα συμβάντα, οι καυγάδες και οι αψιμαχίες, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έχουν σαν πηγή τους, το παρελθόν το ιδιαίτερο και των δύο σας.

Δίδυμοι : Φέρτε πιο κοντά το ταίρι σας, που έχει την ανάγκη να σας αισθάνεται ότι το αγαπάτε. Ενισχύστε και τον οικονομικό σας τομέα, που ήδη σας αποφέρει πολλά. 

Καρκίνος : Οι ταυτόχρονοι χωρισμοί και επανενώσεις, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να οδηγήσουν.  Πρώτα λύστε το πρώτο, πάρτε μια ανάσα και συνεχίστε με το επόμενο στάδιο.

Λέων : Μόνο η εργασία και η καλοπέραση σας, θα πρέπει να σας νοιάζει πλέον, και ειδικά με όλα τα άσχημα που υπεστήκατε από τον πρώην σύντροφο σας.

Παρθένος : Καινούργια πράματα θέλει να σας πει ο άνθρωπος σας, και μια σειρά από αλλαγές που κάνει μέσα στην δουλειά του, που μόνο θετικά μπορούν να σας δέσουν.

Ζυγός : Τα περισσότερα λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό – γάμο, τα έχετε κάνει εσείς. Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως και να βρεθείτε πάλι υπόλογοι στον άνθρωπο σας.

Σκορπιός : Τρέχετε για να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες σας, και να απολαύσετε το Καλοκαίρι αυτό στο μέγιστο του. Ακόμη και μόνοι ερωτικά, καλά θα περάσετε.

Τοξότης : Τα ερωτικά – συναισθηματικά μπερδέματα, με ήδη εν σχέση άτομα και μέσα από τον χώρο του επαγγέλματος σας, μόνο σε αδιέξοδη κατάσταση θα σας φέρουν.

Αιγόκερως : Δεν μπορείτε να είστε συνεχώς κάτω από ψυχολογική πίεση, για να είναι ικανοποιημένος ο σύντροφος σας. Αυτό σίγουρα δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε.

Υδροχόος : Πολλές οι υποσχέσεις και τα λόγια, που έχετε λάβει, από πολλούς και διαφορετικούς εραστές, αλλά από πράξεις ακόμη…τίποτα!

Ιχθείς : Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι επαγγελματικές απαιτήσεις του ανθρώπου σας, είναι το μόνιμο βάρος – πρόβλημα, στην δική σας σχέση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,