Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 26-5-2018
<p>Δίας (ανάδρομος) τρίγωνο Ποσειδώνας

Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος)

Η σκέψη σας γίνεται πιο ερευνητική, καθώς επιθυμείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική αντίληψη για αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Έτσι, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της όψης με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ’ ότι συνήθως.

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος (ανάδρομος)

Μια εκτεταμένη αρνητικότητα στο περιβάλλον σας γίνεται έντονη με την επίδραση αυτής της όψης, κάτι που μεταφράζεται σε αμφίδρομη δυσκολία στην επικοινωνία ή ακόμα και «τραυματισμούς» σχέσεων ή συνεργασιών. Είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, ώστε να επηρεαστείτε το λιγότερο δυνατό από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 15:30

Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις δυσμενείς επιρροές των σημερινών όψεων, τότε θα επωφεληθείτε από την ευεργετικότατη επίδραση των τριγώνων που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα και ο Ερμής με τον Πλούτωνα.  

Σελήνη αντίθεση Ουρανός (16:41)

Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους, καθώς η όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό φέρνει εκνευρισμό, ο οποίος αν δεν τιθασευτεί, μπορεί να σηματοδοτήσει και το τέλος σχέσεων και συνεργασιών. Προσοχή στους χειρισμούς σας. Επίσης, η όψη αυτή μπορεί να φέρει στο δρόμο σας πολύ ενδιαφέροντες, αλλά εντελώς διαφορετικούς από εσάς ανθρώπους.

Σελήνη τετράγωνο Άρης (22:45)

Η Σελήνη αυτήν την εβδομάδα μάς δυσκολεύει, καθώς μπορεί να αυξήσει την οξυθυμία όλων και η οποία μπορεί να σχετίζεται με ιδέες και αντιλήψεις. Αποφύγετε τις «κενές» συγκρούσεις, καθώς το πιο πιθανό είναι ότι δε θα οδηγήσουν σε καμία παραγωγική έκβαση. 

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η και την 21η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Ενώ, προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 7-8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των τριγώνων Δία-Ποσειδώνα και Ερμή-Πλούτωνα και η επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Κρόνου εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν