Πανσέληνος 29 Μαϊου 2018 και πως μας επηρεάζει !

Πανσέληνος 29 Μαϊου 2018 και πως μας επηρεάζει !
<p>Με ωροσκόπο στην 29η μοίρα του Ζυγού, γίνεται αυτή η πανσέληνος, που δηλώνει μια τάση ρομαντισμού και μια υπερβολή στο “δράμα”. Συνεργασίες, σχέσεις, γάμοι, αλλά και ότι αφορά επαγγέλματα “καλλωπισμού” και καλλιτεχνίας, είναι η ποιότητα του ζωδίου. Η πανσέληνος γίνεται στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, στην 8η μοίρα(μοίρα της διαφώτισης). Επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύες), που έχουν γεννηθεί κοντά στην συγκεκριμένη μοίρα, κι όσοι έχουν πλανήτη ή ωροσκόπο σε μεταβλητό ζώδιο στην ίδια μοίρα. Η ποιότητα της πανσελήνου, είναι συμπαθητική. “Πυροδοτεί” δράση και γεγονότα, κυρίως για το κοινό καλό, κι όπως κάθε “ολόγιομο φεγγάρι” φέρνει στο φως καταστάσεις, που πρέπει να επανεξεταστούν. 

ΚΡΙΟΣ: Στον άξονα 9-3 πέφτει η Σελήνη αντίθεση με Ήλιο. Θα αντιμετωπίσετε μια πραγματικότητα που αφορά σε αισθηματικά, οικογενειακά, επικοινωνίες, μετακινήσεις, μακρινούς συγγενείς. Ένα “νταραβέρι” με νόμο ή ανώτερες σπουδές, είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια λάθη ή εκκρεμότητες, όπου καλείστε να διευθετήσετε. Μια ευχάριστη συμφωνία που γίνεται τώρα, σε αισθηματικό ή οικονομικό τομέα, είναι ικανή να σας πάρει τα “μυαλά” και να μην υπολογίσετε παραμέτρους, που ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση άμεσα. Γι αυτό τον λόγο, απολαύστε την καλή στιγμή σας, χωρίς πανηγυρισμούς. Η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος τρόπος απέναντι στα πάντα. 

ΤΑΥΡΟΣ: Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σε αυτήν την πανσέληνο. Πιθανόν να υπάρχουν ανολοκλήρωτες υποχρεώσεις ή να χρειαστεί να διορθώσετε μερικά στοιχεία σας σε έγγραφα που αφορούν επιδόματα, μισθοδοσία ακόμη και κάποια δανειοδότηση. Ενδεχομένως να έχετε να κάνετε και με κοντινούς συγγενείς, όπου χρειάζεται να δώσουν παρουσία ως μάρτυρες σε μια διένεξη περιουσιακών θεμάτων. Ακόμη, μια καλή οικονομική συμφωνία σας παρουσιάζεται, ανεξάρτητα από τα ζητήματα που θα τρέξουν, δίνοντας σας μια νέα οπτική και καλύτερες συνθήκες. Αυτό που ενδεχομένως παρουσιαστεί, είναι μια έντονη κτητικότητα, τόσο σε προσωπικά όσο και σε χρηματική συναλλαγή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον άξονα προσωπικότητας και σχέσεων, θα δείτε να γίνεται η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο. Έτσι θα έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα που έχουν αν κάνουν με την προσωπικότητα σας, την εμφάνιση σας, καθώς και ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Υποθέσεις σχέσεων ζωής, νόμιμης σχέσης, νομικά που αφορούν στον -στην σύντροφο σας, συνεργασίες, συνεταιρισμοί, είναι η άλλη περίπτωση, που κατά πάσα πιθανότητα θα επιβάλλει την συμμετοχή σας. Σε επικαιρότητα θα είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση-συμφωνία, από τον εργασιακό σας τομέα για μια συμφέρουσα κατάσταση και αρκετά δελεαστική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει αυτό το διάστημα. Το καλό είναι πως δεν ακολουθούν δυσάρεστες όψεις-σε αυτήν την πανσέληνο-για να σας επισημανθεί μεγάλη προσοχή, πάντως, υπάρχει κόσμος που ασχολείται με τα προσωπικά σας, παραπάνω από το κανονικό. Εσείς προσωπικά θα ασχοληθείτε με εργασιακά ζητήματα, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες. Μερικοί από εσάς, θα προβείτε σε ένα τσεκ απ, ή να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό για έναν έλεγχο ρουτίνας, ενίοτε και για θέμα υγείας που σας απασχολεί έντονα. Θα ευνοηθούν οι προσπάθειες σας για μια βελτίωση τρόπου ζωής στο σπίτι ή την οικογένεια, με επιτυχία.  

ΛΕΩΝ: Στον 5ο  οίκο γίνεται η πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο. Αισθηματικές υποθέσεις και φιλικός κύκλος, σε ταύτιση. Είναι σημαντικό να μην ανακατέψετε τα ερωτικά σας με τον κοινωνικό σας κύκλο, γιατί στην πορεία υπάρχει μια τάση προδοσίας, διάψευσης, ή παρεξήγησης. Κρατείστε για τον εαυτό σας τις καλές στιγμές. Με τους φίλους μπορείτε να μοιραστείτε άλλα ενδιαφέροντα, εκτός από τα προσωπικά σας. Για μερικούς Λέοντες, μια κρυφή και εξαιρετικά καλή οικονομική συμφωνία, ή μια γενναιοδωρία προερχόμενη από κοντινό σας άτομο, θα βοηθήσει να βγείτε από μια δυσκολία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικά οικογενειακά ζητήματα, θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας  αμηχανία. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να διορθώσετε τις φήμες με έξυπνο τρόπο. Μην δώσετε τροφή σε άλλους, προβάλλοντας το πρόβλημα σας σαν το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου-το συνηθίζετε κάποιοι του ζωδίου σας-και δημιουργείστε έναν αντιπερισπασμό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την καλή οικονομική προοπτική, στην οποία μεσολαβεί στενό φιλικό πρόσωπο. Μια συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε κερδοφόρα, αν προσέξετε τις “λακκούβες”. Να είστε προετοιμασμένοι για πιθανή κοροϊδία, αν δείξετε υπερβολική εμπιστοσύνη. Βάλτε λίγη καχυποψία στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο 3ος οίκος που βρίσκεται η Σελήνη και κάνει αντίθεση με τον Ήλιο στον 9ο, μιλάει για καθημερινές υποχρεώσεις και κινητικότητα, μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Ευνοϊκά τιθέμενη απέναντι σας, θα σταθεί αρωγός στα σχέδια σας, αρκεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση, όπως επιτάσσει ο Τοξότης και ο Δίδυμος. Μια ολιγωρία, μπορεί να σταθεί σκέτη καταστροφή. Ωστόσο, πρέπει να τρέξετε έγγραφα νομικής φύσεως ή τουλάχιστον θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες ευκαιρίες και τα σωστά πρόσωπα να βοηθήσουν σε τυχούσες εκκρεμότητες. Αυτή η πανσέληνος, θα δώσει ώθηση σε επαγγελματικά ρίσκα, που θα εξελιχθούν σε μοναδικές ευκαιρίες για ανάκαμψη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το προσωπικό σας έσοδο πρόκειται να σας απασχολήσει με την πανσέληνο, κι ενδεχομένως μια χρηματοδότηση από άλλα άτομα. Σαφώς και πρέπει να κινηθείτε σε ότι έχει να κάνει με πληρωμή από εργασία και πιθανόν να είχε καθυστερήσει για κάποιο διάστημα. Τώρα λοιπόν έρχεται στην επιφάνεια, υπόθεση που αναφέρεται σε προσωπική εργασία και στην ανάλογη αμοιβή σας. Κάποια πρωτοβουλία σας, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ικανοποιητικά αποτελέσματα, σχετικά με προσφορά σας. Είναι κατάλληλο διάστημα να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από μακρυά, για ένα δικό σας όφελος. Κινηθείτε λοιπόν έγκαιρα και οργανωθείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπικότητα σας σε επίκαιρη θέση, καθώς και ζητήματα που σας αφορούν άμεσα πρόκειται να έρθουν στην επιφάνεια. Σε επίπεδο συνεργασιών ενδεχομένως να υπάρχουν διαφωνίες, εξ αιτίας ανυπόμονης στάσης, όμως στο τέλος παρουσιάζεται μια ισχυρή διαφώτιση στο θέμα και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Οι σχέσεις θα πάρουν την οριστική τους μορφή, η οποία μπορεί να είναι ευχάριστη, ανάλογα βέβαια με τα προβλήματα που μπορεί να έχει ο καθένας. Ικανοποιητικά νέα για “μαύρο” χρήμα ή για υπόθεση που αναφέρεται στο πολύ παρελθόν και τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες να το εξετάστε λεπτομερώς, έχοντας σημαντικά οφέλη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια φωτεινή πλευρά ψυχής έρχεται στο φως, που σας δίνει καλή διάθεση. Κρυφές ιστορίες, με ποικίλες διαδρομές, ταράζουν ευχάριστα το μυαλό. Δεν γίνεται να προσπεράσουμε το παρασκήνιο, όπου παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να σας πειράξει ιδιαίτερα, αφού την δεδομένη στιγμή, είναι καλοπροαίρετο. Αξίζει να εστιάσουμε και σε ένα άλλο κομμάτι. Τις πολύ θετικές επικοινωνίες που προέρχονται από φιλικό κύκλο και αφορούν καθαρές και συμφέρουσες συνεργασίες. Χαρακτηριστικά, θα μιλήσω για “ανάσες” που θα δοθούν από αυτή την επιλογή. Όλο αυτό έρχεται υπό μορφήν δώρου με καλές προϋποθέσεις και μελλοντική ροή. Καλή λοιπόν η πανσέληνος και ακόμη καλύτερη η διάθεση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο την πανσέληνο αυτή. Θα είναι κατά κάποιο τρόπο μεσολαβητές για θέμα που αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως σας φέρουν σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο, ίσως πάλι να προσπαθήσουν να διορθώσουν πιθανά προβλήματα με την ήδη υπάρχουσα σχέση. Το ευτύχημα είναι πως φαίνονται καλοπροαίρετοι, άρα δεν καραδοκεί ο “κλασσικός” κίνδυνος της κακοήθειας. Εκείνο που θα σας ανεβάζει την ψυχολογία, είναι τα καλά μαντάτα στον επαγγελματικό χώρο με προοπτικές προαγωγής, ή με πληροφορίες για τμηματική αύξηση μισθού. Είναι σαν να καθαρίζει η εικόνα των πραγμάτων και αποκτά φως. 

ΙΧΘΥΕΣ: Κάτι θα συμβεί με αυτήν την πανσέληνο, που θα σας προβάλει αρκετά. Ένα επίτευγμα, μια καινοτομία, κάποια ανακάλυψη, θα είναι αρκετά για να πάρετε ένα είδος προβολής, ανάλογα με τον τομέα που κινείστε. Η επαγγελματική σας εξέλιξη έχει καλές προοπτικές “ανάδειξης” του ταλέντου σας. Σε περίπτωση που το ζήτημα των επαγγελματικών σας “χωλαίνει” ,προετοιμαστείτε για μια αρκετά καλή πρόταση. Με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σας, δηλαδή στην θέση του, θα έχετε την ικανότητα να “κρύβεστε” από τους άλλους. Τα αισθηματικά σας επίσης θα είναι σε καλή κατάσταση, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Επαφές με εξωτερικό, με καλές προοπτικές.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως μας επηρεάζει !

Στις 20 Μαΐου, η Αφροδίτη αποχωρεί από τον εξωστρεφή και κοινωνικό Δίδυμο και εισέρχεται στον εσωστρεφή και συναισθηματικό Καρκίνο, όπου

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Η κυρίαρχη όψη του Άρη-Ουρανού συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα, με τον εκνευρισμό που προκαλεί να επηρεάζει και αυτή την μέρα....

11 Μαΐου 2017: Πανσέληνος στον Σκορπιό – προβλέψεις ανά ζώδιο

11 Μαΐου 2017: Πανσέληνος στον Σκορπιό – προβλέψεις ανά ζώδιο

11 Μαΐου 2017: Πανσέληνος στον Σκορπιό – προβλέψεις ανά ζώδιο

Κριός Θα είστε αρκετά νευρικοί με ανασφάλεια σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά. Πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας και να...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/05 –22/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/05 –22/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/05 –22/05/2016

Το γεγονός κάθε Πανσελήνου είναι πάντοτε πολύ σημαντικό για την ερωτική μας ζωή, έτσι το Σάββατο στις 21 Μαΐου και ώρα 11:14, θα...

4- 5-2015 Πανσέληνος στον Σκορπιό

4- 5-2015 Πανσέληνος στον Σκορπιό

4- 5-2015 Πανσέληνος στον Σκορπιό

Κάθε φορά που ένας νέος κύκλος ξεκινά, έχουμε την διάθεση να κάνουμε μια νέα αρχή και να βελτιώσουμε τα πράγματα. Έτσι λοιπόν την Δευτέρα...

14 Μαΐου, Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

14 Μαΐου, Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

14 Μαΐου, Αστρολογικό Δελτίο Ημέρας

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος στο Σκορπιο που φέρνει στην επιφάνεια πάθη και εσωτερικές αναταράψεις. Η Πανσέληνος στο...