Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 1-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 1-6-2018
<p>Ερμής τρίγωνο Άρης

Με αποφασιστικότητα και θάρρος αναλαμβάνετε να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή/και την οικογένεια. Όσο μεγάλος κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας των υποχρεώσεων που σας απασχολούν, δεν είναι ικανός σήμερα να σας πτοήσει και να σας αποτρέψει από την ολοκλήρωση των στόχων σας. 

Αφροδίτη τρίγωνο Δίας (ανάδρομος)

Με εξαιρετική διάθεση ολοκληρώνετε τις εκκρεμότητές σας και δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για την έναρξη νέων σχεδίων. Οι οικονομικές συναλλαγές έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα, καθώς η εύνοια του τριγώνου Αφροδίτης-Δία σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε εντονότερα σε αυτόν τον τομέα.

Σελήνη σύνοδος Κρόνος (ανάδρομος) (2:52)

Η ανάγκη για απομόνωση αυτό το δίωρο είναι ισχυρή, καθώς οι σκέψεις σας και η ψυχολογία σας δεν ευνοούν για κοινωνικότητες. Επαναφέρετε στη μνήμη σας καταστάσεις που σας δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα, όμως με τη σωστή αυτοκριτική μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, μέσω του εντοπισμού και της αποδοχής των λαθών του παρελθόντος.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 4:00 έως 17:30

Η μέρα είναι αρκετά καλή για να ασχοληθείτε με ζητήματα του ενδιαφέροντός σας, όμως να ξέρετε πως σήμερα ευνοούνται λίγο παραπάνω τα οικονομικά θέματα, ανεξαρτήτως τομέα.

Σελήνη εξάγωνο Δίας (ανάδρομος) (18:41)

Γενναιοδωρία στο όριο της σπατάλης σας καταλαμβάνει αυτό το διάστημα, όμως και το χρειάζεστε και το δικαιούστε. Άλλωστε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος βρίσκονται δίπλα σας και σας επαναφέρουν στην τάξη, όποτε είναι αυτό απαραίτητο. Εάν κάνετε σχέδια που αφορούν στα οικονομικά σας, είναι καλή στιγμή για να τα προωθήσετε.

Σελήνη αντίθεση Αφροδίτη (18:57)

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, γεγονός που σας παροτρύνει να το ρίξετε και λίγο έξω. Ακόμα μία όψη σας οδηγεί στη σπατάλη, κυρίως για την προσωπική σας ευχαρίστηση. Έχετε τη διάθεση να κάνετε δώρα τόσο στον εαυτό σας, όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και εφόσον δεν βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού, απολαύστε το!

Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνας (20:28)

Ευαισθητοποιήστε έντονα για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα, κυρίως όμως για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες. Είτε αυτοί προέρχονται από στενό σας περιβάλλον, είτε από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο δείχνετε ενδιαφέρον για τις υποθέσεις τους και ενδεχομένως προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου και όπως μπορείτε.  

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Επίσης, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.  

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Αστρολογικές όψεις Ημέρας 3-7-2018

Με πρακτικότητα και λογική διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 29-5-2018

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η Πανσέληνος, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό τομέα. Ο τρόπος ή τα πεδία όπου θα γίνει αυτό,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 10-5-2018

Οι πλανητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για να ασχοληθείτε με τους τομείς που σας ενδιαφέρουν,...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 7-5-2018

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη δε σχηματίζει γωνίες με κανέναν πλανήτη, ως εκ τούτου, ενισχύονται τα τετράγωνα Αφροδίτης-...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 15-4-2018

Παρ' όλο που οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι ευνοϊκές, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στα

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Αστρολογικές 'Οψεις Ημέρας 12-4-2018

Καλή μέρα σήμερα επηρεασμένη απο τις κύριες όψεις. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί, οι σημερινές πλανητικές θέσεις βοηθούν