Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-6-2018
<p>Κριός :Μην κρύβεστε πίσω από τα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Ότι έγινε, έχει πια τελειώσει και τώρα πρέπει να δείτε τι και πως διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας.

Ταύρος : Κάποιες λάθος σας εκτιμήσεις, από το παρελθόν, τώρα σας έχουν πιέσει για να δώσετε απαντήσεις. Τουλάχιστον μιλήστε με το χέρι στην καρδιά και ειλικρινά.

Δίδυμοι : Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον σύντροφο σας, που δεν σας λέει την πλήρη αλήθεια του, αλλά ούτε και το τι θέλει από εσάς και την κοινή σας ζωή.

Καρκίνος : Με τόσα να συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια και την δουλειά σας, εσείς το τελευταίο που θα κοιτάξετε είναι να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία, στον πρώην σας.

Λέων :  Η σταθερότητα που πια έχει έρθει μέσα στον δεσμό σας, είναι μια αποκλειστικά δική σας επιτυχία, που θα σ ας κάνει μέσα στον επόμενο μήνα, να συζητήστε και για πιο σοβαρά πράματα.

Παρθένος : Οι μεγάλες σας ανασφάλειες, έχουν προέλθει από τα παλιά και τα λάθη τα ερωτικά που έγιναν. Άλλες όμως ηλικίες, άλλες συνθήκες. Τώρα όλα είναι διαφορετικά.

Ζυγός :Η τάση σας, είναι λίγο πιο επιθετική αυτήν την εποχή, καθώς βλέπετε ότι ο άνθρωπος σας, δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να σταθεροποιηθεί αυτή η σχέση.

Σκορπιός : Με τόσο δύσκολο ωράριο και υποχρεώσεις, μάλλον σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, να εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση που να έχει μέλλον.

Τοξότης :Ήδη από τις αρχές του μήνα, το παρελθόν σας έχει αρχίσει και σας ενοχλεί με την διάθεση να σας κατακτήσει, και να γίνετε πάλι ζευγάρι.

Αιγόκερως : Όσα σκέφτεστε να πείτε στο ταίρι σας, για τα όποια τυχόν παράπονα σας, θα πρέπει να περιμένουν λίγο, καθώς οι συνθήκες στο τώρα δεν είναι και οι ιδανικές.

Υδροχόος : Έχετε μια σημαντική άνοδο στα επαγγελματικά σας, και θα πρέπει να είστε πιο αφοσιωμένοι εκεί, παρά με τις ερωτικές περιπέτειες, που σας αποσυντονίζουν.

Ιχθείς : Η διάρκεια και η μόνιμη ερωτική ένταση μέσα στον δεσμό σας, είναι και δύο βασικά στοιχεία – δείκτες, που μπορούν να σας πάνε ακόμη και σε έναν γάμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,